Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו מיני או משפחתי עד 20-25 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני סטונדט אז תקציבי די דל 
נסיעה יומיות של 20 ק"מ ללימודים 
ופעם בשבוע נסיעה רחוקה מהמרכז לצפון או לדרום

רוב הזמן אני היה היחיד באוטו
מחפש רכב עם גיר אוטומטי שהיה אמין ונוח לנסיעות הארוכות מידי פעם

חשבתי על סובארו B3 או האימפרזה
מאזדה 3/2
סוזקי אלטו
סיריון
מיציבושי לנסר 

עריכה אחרונה על ידי vegh
פורסם

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזוק דינמיק, גם תהיה זריזה ואמינה.

בתוספת כמה אלפים אפשר לבדוק מיצובישי ספייס סטאר, חסכונית ואמינה, אמנם רועשת במאמץ אך נוחה בעיר, ועדיפה על אלטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזוק דינמיק, גם תהיה זריזה ואמינה.

בתוספת כמה אלפים אפשר לבדוק מיצובישי ספייס סטאר, חסכונית ואמינה, אמנם רועשת במאמץ אך נוחה בעיר, ועדיפה על אלטו.

ספייס סטאר בשנתון של 2014-2015
לעומת מאזדה 2 דינמיק של שנתון 2011-2009 
אני חושב די עדיף כבר את המיצובושי לא?

עריכה אחרונה על ידי vegh
פורסם

המזדה תהיה חזקה ושקטה יותר, המיצובישי מאובזרת יותר, חסכונית יותר ועדיפה בטיחותית.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yulianx כתב:

המזדה תהיה חזקה ושקטה יותר, המיצובישי מאובזרת יותר, חסכונית יותר ועדיפה בטיחותית.

אני רואה לספייס סטאר קיימת גם גרסת סדאן בשם אטראז' שבאותו שנתון יותר מאובזרת אך נראה שרובם התחילו בליסינג אך יש גם כאלה מידיים פרטיות בלי הרבה קילומטראז 
האם שווה לקחת בחשבון?

עריכה אחרונה על ידי vegh
פורסם

היא מרווחת יותר, אבל ממה שאני מתרשם התהגות הכביש שלה פחות טובה מהספייס למי שנהג בשניהם.

מעבר לזה, זה אותו הרכב.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 שעות, vegh כתב:

אני רואה לספייס סטאר קיימת גם גרסת סדאן בשם אטראז' שבאותו שנתון יותר מאובזרת אך נראה שרובם התחילו בליסינג אך יש גם כאלה מידיים פרטיות בלי הרבה קילומטראז 
האם שווה לקחת בחשבון?

יותר מרווח וגדול פחות יציב 

מבחינת יחדית הנעה -אותו מוצר

• רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...