Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי אל תקר (RF)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם ניתן להתקין צמיגים כאלה בכל סוג של רכב פרטי, גם אם לא הגיע ו/או הונדס מהמפעל עם צמיגים כאלה? 

דיברתי בזמנו בטלפון עם נציג המכירות של אחת מהחברות שמגיעים אליהן בחיפוש בגוגל כשרוצים למצוא צמיג כלשהו, הוא אמר לי שהוא לא ממליץ לשים צמיג כזה ברכב שלא הגיע כבר מהמפעל/יצרן עם צמיגים כאלה, מהסיבה שמדובר בצמיג עם דופן מאד מאד קשוחה וזה עלול לגרום לשבר בג'אנטים. האמנם? אציין רק שאין לי ג'אנטים סינים או משהו כזה אלא ג'אנטים מקוריים של הרכב אבל הם בני 12 שנה כבר, כמו גילו של הרכב. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

לא רק שהוא צודק, גם בגנטים של רכבים שמגיעים כהרכבה מקורית עם צמיגי run flat, יש תופעה די נפוצה של סדקים בגנטים. 

ובלי קשר לגנטים, אתה תהפוך את הנסיעה ברכב לסיוט. הבולמים לא מותאמים לנסיעה עם צמיגים כאלה קשיחים ולא גמישים, לא רעיון מומלץ.

@אבל אפשרי טכנית@

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, צ'ופצ'יק כתב:

הבולמים לא מותאמים לנסיעה עם צמיגים כאלה קשיחים ולא גמישים, לא רעיון מומלץ.

ואני עוד עם בולמים קשיחים גם ככה של בילשטיין, חחח. אז אוותר.

• תוכן חדש...