Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתרון חלקי - לתת קנס של 5000 ש"ח לשימוש בחניית נכים שלא כדין (קרוב משפחה שמשתמש ברכב עם תו נכה). עד שלא תהיה הרתעה קשוחה זה ימשיך.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, פבל כתב:

תלוי, אתה בעד או נגד דרך הפעולה הזאת...? 

אבל ברצינות - אם הוא נכה וצריך חניה קרובה, סיכוי סביר שהחניה הפרטית שלו קרובה יותר לדלת הדירה שלו מאשר החניה ברחוב, ואז "לא סביר" שהוא יבחר להשתמש בחניה שברחוב בתום לב ומתוך צורך אמיתי. אם הוא חונה שם כי הוא סובל מקלאוסטרופוביה חמורה, למה זה התחיל להטריד אותו רק אחרי שהעירייה סימנה ביוזמתה חניית נכים ברחוב?

....

במקרה שצויין כאן, לא קיבל חניית נכים.

עשו ברחוב חנייה עבור כלל הנכים.

אבל, סתם בשביל להסביר משהו.

בבניין שבו אני גר כעת, יש דיירת נכה שיש לה חנייה בטאבו. אלה מה...

יש 5 מדרגות מהחנייה למעלית. ותאמינו לי ש 5 מדרגות אלה זה כמו עבורי, לעלות למצדה ברגל.

אז קבלה חניית נכים מסומנת עם מספר עבורה ברחוב.

וכן, יש אנשים רעים שלמרות שרואים איך היא הולכת, מדברים על ה"פרוטקציה" ואיך היא גוזלת להם חנייה ברחוב.

פורסם
לפני 8 דקות, Ron Poh כתב:

במקרה שצויין כאן, לא קיבל חניית נכים.

עשו ברחוב חנייה עבור כלל הנכים.

כן כן, זה ברור. גם התייחסתי למקרה הספציפי של פות"ש, סתם ציינתי מקרה אחר.

לפני 8 דקות, Ron Poh כתב:

אבל, סתם בשביל להסביר משהו.

בבניין שבו אני גר כעת, יש דיירת נכה שיש לה חנייה בטאבו. אלה מה...

יש 5 מדרגות מהחנייה למעלית. ותאמינו לי ש 5 מדרגות אלה זה כמו עבורי, לעלות למצדה ברגל.

אז קבלה חניית נכים מסומנת עם מספר עבורה ברחוב.

וכן, יש אנשים רעים שלמרות שרואים איך היא הולכת, מדברים על ה"פרוטקציה" ואיך היא גוזלת להם חנייה ברחוב.

גם אם אין מדרגות וגם אם לא יודע מה - אם הבנאדם צריך את זה, אז שיתנו לו את כל מה שהוא צריך ועוד קצת כדי שיהיה לו קצת יותר נעים/נחמד. 

פה אני מדבר על מקרה שבו ברור שזה נעשה בקומבינה. לחמודה שאני מדבר עליה אין עצם נכה אחת בכל הגוף.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הנכים המגעילים האלה, איזה אנשים חארות, גם לא משלמים אגרת רישוי, גם מקבלים חנייה, ואז עוד חונים בה.

איזו תעוזה, איזו חוצפה, איזו התקמבנות ישראלית. אז נכים, מי שישמע. ראיתי אותם, יוצאים מהאוטו והולכים... נכים עאלק, נכים בראש אולי.

ובהזדמנות זו אני מזמין את כל מי שכואב לו על זה שאין לו תג נכה שיבוא וייקח ממני את שלי. יש רק תנאי אחד- אנחנו מתחלפים גם בתיק הרפואי. לבריאות.

• משעמם 1
פורסם

אבל למה להוציא אותי (או את פות"ש) מנוול בכח...? זה ממש לא מה שאף אחד פה אמר. 

אצטט את זה מה שכתבתי (כי יכול להיות שפספסת, כתבתנו באותו זמן):

לפני 2 דקות, פבל כתב:

גם אם אין מדרגות וגם אם לא יודע מה - אם הבנאדם צריך את זה, אז שיתנו לו את כל מה שהוא צריך ועוד קצת כדי שיהיה לו קצת יותר נעים/נחמד. 

פה אני מדבר על מקרה שבו ברור שזה נעשה בקומבינה. לחמודה שאני מדבר עליה אין עצם נכה אחת בכל הגוף.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מתי תבינו שאתם פוגעים בעצמכם עם התגובות האלו?

אף אחד לא מדבר עליך.יש תעשיה שלמה של תווי נכים לאנשים שלא מגיע להם. 

הנכים האמיתיים הם אלו שנדפקים מזה כי תופסים להם את החניות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

חברים אני רק רוצה להבהיר.

אם היה נזקק אותו דייר או כל אחד אחר לחנייה נגישה יותר עקב היותו בנאדם עם מוגבוליות אז זה היה בסדר גמור.

אף אחד לא היה אומר כלום אם זו הייתה חנייתו הפרטית עם תמרור עם מספר הרכב שלו עם בוקש כחוק.

פה מדובר על אדם שמנצל חניית נכים ציבורית ואימץ אותה כחנייתו הפרטית (השלישית במספר)

אני לא רופא אבל נראה על פניו שהוא מסוגל לצעוד לחנייתו הפרטית שרשומה בטאבו..

אני גם לא נכנס לוייכוח האם מגיע לו תעודת נכה או לא, זה לא מתפקידי.

אבל גם בואו לא ניתמם, יש אלפי אנשים עם תגי נכה שלא באמת זקוקים לזה.

אבל אם אכן יש אדם שזקוק לנגישות יש לאפשר לו את זה.

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

יש פה עילויים שחבל שלא הלכו ללמוד רפואה, כי ניכר שמספיק להם רק להסתכל על אדם כדי לדעת את הבעיות הרפואיות שלו.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 43 דקות, roy007 כתב:

פה מדובר על אדם שמנצל חניית נכים ציבורית ואימץ אותה כחנייתו הפרטית (השלישית במספר)

נפלתם על בן אדם חרא שמנצל איזושהיא פירצה בחוק ולכן מנצל את העובדה שאתם לא יכולים לעשות לו כלום בתכל'ס. מה זה נותן לו שהחניה שלו ריקה - לא ברור (מי ישמע כל היום באים לבקר אותו אז הוא צריך "לשמור חניה").

לצערי הרב, זה קורה לא רק עם חניות נכים.

גם אצלי בשכונה יש *ים* מכוניות של שכנים, כאלה שאני גם מכיר, שיש להם דירת 5 חדרים עם 2 חניות תת קרקעיות, וחלקם באופן כמעט קבוע מחנים רכב אחד בחוץ (מדובר באנשים שמחזיקים סה"כ 2 כלי רכב בבית).

זה לא שאין להם מקום בתת קרקעי, הם פשוט מתעצלים לרדת עם האוטו למטה.

גם זה, בדיוק כמו השכן שתופס חניית נכים (כאשר יש לו חניה פרטית מצויינת בבניין שלו) - מעצבן להחריד, אבל לצערנו אין שום חוק שמחייב לחנות את הרכב בחניה הפרטית בלבד ולא בחניה הציבורית.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סליחה אני חייב להתעלק על מה שרשמת. 

פשוט אני כרגע בבניין בלי חנייה תת קרקעית (או חנייה בכלל לצורך העניין) ומכוון לאחד עם.

אז מה הקטע עם להתעצל לשים את האוטו בחניון? זה לא הדבר הכי נוח בעולם? מחנים. שנייה למעלית. ואתה בבית?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, roy007 כתב:

אבל גם בואו לא ניתמם, יש אלפי אנשים עם תגי נכה שלא באמת זקוקים לזה.

לא מתווכח אבל בא לי לחדד-

כל אחד שיש לו תג יכול להוציא עוד אחד עבור רכב שני של בן משפחה ש'עוזר' לו ומסיע אותו.

יוצא בפועל שאם יש x בעלי תג נכה בישראל אז יש 1.95x רכבים בישראל עם תג. ה0.95 האלה לא מקבלים הנחה באגרה ומותר להם לחנות בחניות נכים רק כשהנכה ברכב, אבל אף אחד לא פועל ככה ויש על זה 0 אכיפה.

אלה, כל אלה, ה'תומכים בנכים' הם אלה שנצלים את התג בציניות ולרעה.

אני כותב רק 95 ולא 100 כי אני רוצה להאמין שיש עוד כמה כמוני במדינה שהם בעלי תג נכה ולא הזמינו עוד אחד לאח/דוד/אחיין/השכנה ממול.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Nakamichi כתב:

אז מה הקטע עם להתעצל לשים את האוטו בחניון?

אני אסביר לך את הקטע

החניה שהוא תופס שלא שלו קרובה יותר לדלת הכניסה של הבניין, וכשאני אומר קרובה יותר זה מרחק של פחות מחצי דקה הליכה..

הדבר השני, הוא יודע שזה מעצבן אותנו והוא עושה דווקא.

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 9 דקות, אורח לרגע כתב:

לא מתווכח אבל בא לי לחדד-

כל אחד שיש לו תג יכול להוציא עוד אחד עבור רכב שני של בן משפחה ש'עוזר' לו ומסיע אותו.

יוצא בפועל שאם יש x בעלי תג נכה בישראל אז יש 1.95x רכבים בישראל עם תג. ה0.95 האלה לא מקבלים הנחה באגרה ומותר להם לחנות בחניות נכים רק כשהנכה ברכב, אבל אף אחד לא פועל ככה ויש על זה 0 אכיפה.

אלה, כל אלה, ה'תומכים בנכים' הם אלה שנצלים את התג בציניות ולרעה.

אני כותב רק 95 ולא 100 כי אני רוצה להאמין שיש עוד כמה כמוני במדינה שהם בעלי תג נכה ולא הזמינו עוד אחד לאח/דוד/אחיין/השכנה ממול.

ועליהם כתבתי לפות"ש לעקוב ולתעד אותם כמה פעמים ברכב בלי הנכה ולדווח עליהם.

פורסם (נערך)

זה שהרכב יצולם בלי הנכה, ליד הבניין שבו הוא גר לא יעזור.

הנכה לא חייב להיות ברכב גם שמגיעים וגם כשיוצאים, מספיק שהוא נמצא ברכב או בזמן ההגעה או בזמן היציאה. את זה יהיה קשה להוכיח.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh

• תוכן חדש...