Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר מישהו שקנה ל"ק חדשה לפני שנה בדיוק, והוא עושה 60 אלף בשנה. 

הוא מטפל לבד פעם ב30, ומכניס למוסך פעם ב30, בהפרשים של 15K (כלומר 15K - לבד 30K - מוסך 45K -לבד 60K -מוסך  והלאה..) כדי לא לפגוע באחריות אבל גם כדי לא לפגוע ברכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, Big Guy כתב:

בכללי - לא היה מפריע לך לרכוש רכב שטופל כל 30K או שנתיים מבחינת הדבר הבסיסי של פילטר ושמן פילטר? אני סתם מקובע בדעות של פעם? 

בגדול, בגלל שמדובר במקרה של מנוע עם כ 7 ליטר שמן בעוקה - לא הייתי מתרגש מטיפול פעם בשנתיים או 30K (זה היה ב PSA בשנות ה 2000, ומכוניות שנסעו נסועה מכובדת לא נתקלו בבעיות. בנסיעות עירוניות היו יותר בעיות של פיח ושמן בוצי). חשוב לציין שדיזל עובד על טמפ' נמוכות יותר ולכן הסבירות לשריפת שמן כמו בבנזין שפג תוקפו של השמן היא מעט נמוכה יותר.

במקרה המדובר האוטו היה צריך לעשות כבר 4 טיפולים אבל עשה רק 2, זה מספיק בשביל להדליק נורה אדומה לקונה הפוטנציאלי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 6 שעות, איציק נ. כתב:

בגדול, בגלל שמדובר במקרה של מנוע עם כ 7 ליטר שמן בעוקה - לא הייתי מתרגש מטיפול פעם בשנתיים או 30K (זה היה ב PSA בשנות ה 2000, ומכוניות שנסעו נסועה מכובדת לא נתקלו בבעיות. בנסיעות עירוניות היו יותר בעיות של פיח ושמן בוצי). חשוב לציין שדיזל עובד על טמפ' נמוכות יותר ולכן הסבירות לשריפת שמן כמו בבנזין שפג תוקפו של השמן היא מעט נמוכה יותר.

במקרה המדובר האוטו היה צריך לעשות כבר 4 טיפולים אבל עשה רק 2, זה מספיק בשביל להדליק נורה אדומה לקונה הפוטנציאלי.

איציק

תודה רבה חברים!

• תוכן חדש...