Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן ברכב טיוטה אוונסיס 2010 שלא מקרר הכי חזק אמרו לי להחליף במוסך

רציתי לשאול אם זה מורכב או יש אופציה לעשות לבד- ואם כן-- האם יש מסננים מיוחדים לכל דגם אוטו?

תודה רבה

פורסם

זה מאוד קל. ברוב הרכבים זה מאחורי תא כפפות. חפש ביוטיוב בטוח מישהו עשה סרטון איך מחליפים.

אכן לכל דגם פילטר משלו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

הכי פשוט בעולם תפתח תא כפפות, מצד ימין תוציא לשונית קפיץ פלסטיק של תא כפפות, הוא בטח כבר שבור או לא שם בכל אופן תפתח תא כפפות עד הסוף או שתוציא לגמרי, מאחורה יש חתיכת פלסטיק ארוכה מלבנית תוציא אותה והפילטר שם שלוף אותו תנקה עם מגבון את העסק ותשים חדש. סה"כ עבודה 2 דקות ברוטו, 30 שניות נטו.

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם
לפני 39 דקות, מתענייין כתב:

יש סיכון בלנקות פילטר [לאבק או לשטוף כמו במזגנים?

זה פילטר מנייר, לא שוטפים אותו. יש כאלה שמנקים עם לחץ אוויר, אבל אם אין לך קומפרסור זה לא ישים. 

תחליף בחדש.

פורסם (נערך)

עולה חדש 40 ש"ח, אל תתאמץ לשטוף וכו' 

אני עם אוונסיס מדגם אחד לפניך (2008) החלפתי לבד 

הדרכה ברורה עם ציורים מצאתי באחד העמודים האחוריים של הספר רכב 

יש לכל רכב מסננן תואם, זה לא אוניברסלי. תבקש בחנות חלפים תואם לרכב שלך

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, מתענייין כתב:

יש סיכון בלנקות פילטר [לאבק או לשטוף כמו במזגנים?

כן, הוא מנייר, מים לא יעשו לו טוב.
לחץ אוויר יפגע ביכולת הסינון שלו גם.
בשביל 100 שקל בשנתיים נראה לי הזוי לחסוך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

בחורצ'ק, זה אחד ההליכים הכי פשוטים בתחזוקה של רכב. הצעתי לך לבדוק ביוטיוב שתראה איך עושים זאת כי אין טוב ממראה עיניים למי שלא ראה זאת מימיו. קודם תסתכל אח"כ תשאל שאלות. טרחת בכלל לחפש ביוטיוב? תסתכל, אם יש שאלות שתף את הוידאו ושאל מה שלא ברור. אתה בינתיים שואל על שטיפת פילטר בלי שווידאת שאתה יודע איך מגיעים אליו.אם לא תעשה את המינימום בלנסות ללמוד את סתם מבזבז לכולם את זמן. מצטער על הישירות.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא לשטוף, רק להחליף.

אם זה פילטר שהיה שנים באוטו, הוא כבר צריך להיות די דוחה למגע ומראה, לכן זה לא מעשי לנקות ולהחזיר אותו.

החומר והמבנה של הפילטר גורמים לכך שבפועל זה חלק חד-פעמי. ("השתמש וזרוק").

(כמו שהסבירו כאן בצורה טכנית מפורטת  "בוקי" , "שלקייס" ו"לב טוב").

פורסם

להחליף פילטר מזגן ישן ומזוהם זה אחד הדברים הכי מספקים שיש. תרגיש כאילו התקינו לך מזגן חדש, גם העוצמה גם בריח. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...