Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לשמוע את חוות דעתכם האם כדאי לקנות רכב שהיה בליסינג?

אם הרכב לא עם קילומטרז' גבוה ואח''כ היה עוד כמה שנים אצל מישהו שטיפל שומר עליו ולא היו לו בעיות בתקופה הזו, האם זה משמעותי שהוא היה בהתחלה תקופה בליסינג?

האם כדאי וניתן לברר אם הוא היה בליסינג אצל בן אדם אחד או שכל הזמן החליף ידיים?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי האישית זה לא משנה, במיוחד אם העובדה הזאת מגולמת במחיר המבוקש.

לפעמים ניתן לברר אם היה אצל נהג יחיד, בפועל כמעט תמיד התשובה היא שכן,  והאמת היא שכמעט תמיד - לא.

לדוגמא: בתקופה שהיה לי רכב ליסינג נהגו בו:

אני, אשתי, הבת שלי, לפעמים גם אחד השכנים, חמי, ולעיתים גם הגיסים שלי.

לפי חברת הליסינג זה נהג יחיד - בפועל, לא ממש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חמי קנה רכבים יוצאי ליסינג- לא היו בעיות.

גם מי שאני מכיר שרכש מליסינג לא סבל מבעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מכיר אישית  מישהו שמזדכה על רכב ליסינג שלו בקרוב, שמר על הרכב 3 שנים, לא היו תאונות, נהג בזהירות, ולא כל המשפחה חגגה על הרכב - רק ככה אתה יכול להיות בטוח במשהו.

לרוב רכבים כאלה לא מגיעים אפילו למגרשים.

במגרשים עצמם מספרים לך סיפורים. ומי שמספר ( זאת העבודה שלו), לא תמיד יודע משהו על הרכב בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

אם אתה מכיר אישית  מישהו שמזדכה על רכב ליסינג שלו בקרוב, שמר על הרכב 3 שנים, לא היו תאונות, נהג בזהירות, ולא כל המשפחה חגגה על הרכב - רק ככה אתה יכול להיות בטוח במשהו.

אם הקילומטרז' נמוך אז ניתן לראות שלא חגגו עליו, לא?

לפני שעתיים, guccii800 כתב:

רוב רכבי הליסינג עם תחזוקת שבר, קח את זה בחשבון

מה זה אומר תחזוקת שבר?

פורסם

אי אפשר לראות איך נהגו ברכב, אבל קילומטראז' נמוך זה יתרון בקניה מליסינג.

אני לא חושב ש"תחזוקת שבר " זה שם נכון לרכבים חדשים , אבל תחזוקה "חסכונית " ( מסננים זולים,  שמן מנוע הכי זול,  תיקוני פחחות ברמה נמוכה לפני המכירה שיתקלפו אחרי שנה ) באמת קיימת, במיוחד בחברות ליסינג שלא מטפלות במוסכי היבואן אלא המוסכים שלהן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...