Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשירות הבסיסי שהוא חניה בכחול לבן אין הבדל.

חניונים ושרותים נוספים אני מניח שיש הבדלים, לא משתמש.

כשאני בדקתי לפני כשנה מה עדיף אני זוכר שראיתי תלונות על פנגו אודות חיובים כלשהם, לא זוכר בדיוק מה זה היה. אז הורדתי סלו(פארק) ואני מרוצה.

פורסם

כנראה שאני המתלונן, כי לפני מספר שנים פנגו הדביקו לי חיוב תמורת כל מיני שירותים שלא ביקשתי ולא אישרתי, בסגנון חברות האפ"ס לפני 15 שנה, ונאלצתי ליצור קשר טלפוני עם שירות הלקוחות כדי לבטל (לא הצלחתי דרך האפליקציה).

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש להם שיטה קבועה ומוכרת.

הם מתקשרים להציע לך שירות 'סימפל' שנה ראשונה ללא עלות, וכשאתה מוודא עם הנציג שלא יתחילו לגבות ממך תשלום אחרי שנה בלי אישור - הוא עובד עליך שיבקשו אישור, בפועל שולחים לך הודעה שהשנה חינם מסתיימת ואם אתה לא מתקשר לבקש ביטול הם רואים את זה כאישור להתחלת גבייה.

בגלל שהם יודעים שזה לא חוקי הם מחזירים את החיוב רטרואקטיבי לכל מי שמתקשר אחרי תקופה וטוען שלא אישר.

פורסם

היות ואני משתמש השתי האפליקציות בו זמנית, אחת לשימוש פרטי, והשני לנסיעות עסקיות, אוכל לומר חד משמעית כי סלופארק טובה בהרבה מפנגו. 

אגב, חסר לי בכל אחת מהאפליקציות אפשרות בחירה בין חיוב חשבון עיסקי, לבין חיוב אשראי פרטי. 

חוויית המשתמש של סלופארק טובה בהרבה, אפשרות חיפוש חניונים לצורך פתיחה אוטומטית של שער היציאה גם טובה מפנגו. 

עד היום לא מצאתי יתרון אחד שפנגו עדיפה על סלופארק. 

• אהבתי 2
פורסם

אפשר לשלם בפנגו בחניון טווח ארוך בנתב"ג?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כנראה שלא. אבל הכי פשוט זה לראות אם תקבלSMS כשתעבור את הכניסה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מופיע ברשימת החניונים באתר פנגו. באתר סלופארק לא מופיע טווח ארוך רק חניוני הטרמינלים 1 ו 3  וגם זה לא חנין אוטמטי. אז ממש לא ברור.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני למשל נמנע מפנגו אחרי שלא הצליחו לחייב לי כרטיס אשראי (שהוחלף) ובמקום לחסום את השירות או להודיע לי, פשוט ערמו את החיובים לחוב שתופח עם ריביות ושכר טרחת עורך דין והגישו לי אותו אחרי שנה בסגנון של ״אה כן, למעשה שנה שלמה אתה חונה בלי לשלם אז הנה לך חוב רציני״.

כל הקונספט במערכת אוטומטית זה שהיא תהיה אוטומטית לכל הכיוונים.

• מבאס 2

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 7 שעות, zaf כתב:

מופיע ברשימת החניונים באתר פנגו. באתר סלופארק לא מופיע טווח ארוך רק חניוני הטרמינלים 1 ו 3  וגם זה לא חנין אוטמטי. אז ממש לא ברור.

בסלופארק החניון הגדול מופיע כחניון מס' 15.

ואפשר לשלם בסלופארק בנתב"ג. 

אגב, כאחד שמכיר היטב את כל החניונים בנתב"ג, ומשאיר שם את הרכב לפחות 10 פעם בשנה, היה לי מוזר השימוש במס' החניון ולא בשמו הנפוץ 'חניון טווח ארוך' 

פורסם

כי יש עוד חניוני טווח ארוך. אאל"ט 26-27 או משהו כזה. בדיוק בקצה השני של השדה, ליד הקצה המרבי של מסלולי הטיסה. לא יודע האם הם פעילים בימים אלה.

פורסם

אכן, יש חניונים 26-28 שנמצאים במתחם התפעול המערבי. 

הם פעילים גם בימים אלו, בעיקר כאשר החניון הגדול מגיע לקצה גבול הקיבולת. 

פורסם

סלופארק מציינים שחניוני נתב"ג אינם אוטומטים. מה זה אומר שאני צריך להפעיל חנייה האופן יזום , כלאמר לא אקבל SMS שהרכב נכנס לחניון?

פורסם

אני לא חושב שעניין חניוני נתבג צריך להיות כזה דיל ברייקר. המערכת שם, לפחות לפני הקורונה, כל כך נוחה. מיותר לשלם את השקל הזה לעוד מתווך בדרך.

פורסם

@sperial

זה לא הפעלה כמו כחול-לבן, ולמיטב ידיעתי אין עמלה על תשלום בחניונים דרך פנגו/סלופארק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...