Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום היודע-כל.

התיבה שלי מגיעה לקץ נפח האחסון שלה (gmail).

90 אחוז מהדואר הנכנס זה מעלי אקספרס. אני גם ככה לא קורא שום דואר שלהם. איך אני מוחק את כל הדואר שנכנס מהם אי פעם? 

תודה.

פורסם

מבצע חיפוש עם המילה aliexpress, מתקבל דף עם כל המיילים האלה, אתה מסמן את כולו (יש תיבה למעלה משמאל) ואז מבצע מחיקה (בתפריט למעלה).

כל המייל עובר לתיקית trash ונמחק כעבור 30 יום - או שאתה לוחץ על empty trash כדי לרוקן אותו.

ועצה לעתיד - למחוק כל מייל עודף מיד לאחר פתיחתו. כך הזבל לא יצטבר ויסתום את התיבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תכנס להגדרות משתמש ב ALIEXPRESS ניתן לבטל את הדואר הפרסומי ולא רק.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

1. הגדרת פילטר שזורק מיידית מיילים מכתובות מסויימות, מכאן ולהבא ולמפרע

2. אני לא מאמין שמה שסותם לך את הנפח זה מיילים מאליאקספרס. זה שולי.

בצע ניתוח, אני מתאר לעצמי שמדובר בגיבוי של תמונות לGooglePhotos, או כמה קבצים כבדים בדרייב

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה לא יעזור לך לרוקן את התיבה - צריך למחוק מיילים עם קבצים מצורפים גדולים:

בהתחלה תמחק מדואר נכנס

אח"כ תמחק מדואר יוצא

בסוף תרוקן את האשפה.

רק ככה תפנה מקום ב GMAIL

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

גם מומלץ לא לשמור סרטוני פורנו ב-4K בגוגל דרייב תחת השם "חתולים משחקים" כלומר...זה הבעיה אצל חבר לא אצלי כמובן.

פורסם
לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

גם מומלץ לא לשמור סרטוני פורנו ב-4K בגוגל דרייב תחת השם "חתולים משחקים" כלומר...זה הבעיה אצל חבר לא אצלי כמובן.

עדיף מחתולים בתיקיית פורנו....

• מצחיק 1
פורסם

מה שהוא ^ אמר. לגמרי!

וכמו שאמרו, חיפוש של המילה שאתה רוצה למחוק, סימון התיבה של "סמן הכל", מחיקה. 

ושוב כמו שאמרו, הבייטים הבודדים של המיילים מעלי זה בסבירות גבוהה לא קרוב אפילו למה שסותם לך את התיבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

כמו שענו לך - נפח התיבה משותף עם כל שאר השירותים שאתה צורך מגוגל.

אין לך מה לגעת באימיילים, מדובר בביטים בודדים יחסית לתמונות.

תתחיל מהפסקת סנכרון תמונות, תמשיך לניקוי תמונות וכו' - הכול דרך google account, לא דרך המייל.

אני משלם כמו גדול 100₪ ומשהו לשנה, כל שנה, כבר שנים, לאחסון המשפחתי הכולל. עם הצטברות התמונות המשפחתיות, הטיולים והזכרונות - כל סינון ידני עלול למחוק דברים לנצח, למרות הגיבוי. איש איש ושיקוליו.

עריכה:

תנסה להיכנס ל one.google.com

אם יש לך גישה לשם, זה הכי פשוט - גוגל מציגים לך בעצמם מה התמונות/קבצים מצורפים הכי כבדים ומאפשרים לנקות בקלות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...