Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי מנחיתה כאן את דגמי N

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כל תוספת לסגמנט ההולך ומצמצם הזה מבורכת.

מאוד סקפטי לגבי I20N ב150. יותר לכיוון ה-180 אם לא יותר. 

לאיזה מהן אתה מתכוון? 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

האמת? זה די מרגש
אני בהחלט חושב שהרכב מעניין, ספק אם כל הביקורת המעולות בעולם הן ללא הצדקה (וגם כאן בפורום פאבל שיבח את הרכב)
אני מקווה שהI30N תגיע גם עם הגיר הידני ושהמחיר יהיה תחרותי יותר מהפעם הקודמת

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

גם מכשירי תנועה הבטיחו שהסויפט ספורט אוטוטו כאן וגם דלק מוטורס מספרים כבר שנים שהם רוצים להנחית את המוסטאנג.

שאראה את דגמי N עם מחירים רשמיים ומלאי זמין למסירה, אז אאמין.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 1 דקה, itsik170 כתב:

גם מכשירי תנועה הבטיחו שהסויפט ספורט אוטוטו כאן וגם דלק מוטורס מספרים כבר שנים שהם רוצים להנחית את המוסטאנג.

שאראה את דגמי N עם מחירים רשמיים ומלאי זמין למסירה, אז אאמין.

קשה לי להאמין שיבואן מתחיל לשלם על כתבה כזו בלי שיש לו כוונה רצינית. זה לא "שמועה" של כתב רכב, הם מתחילים להכין את הקרקע

לפני 5 דקות, yoav911gt2 כתב:

כל תוספת לסגמנט ההולך ומצמצם הזה מבורכת.

מאוד סקפטי לגבי I20N ב150. יותר לכיוון ה-180 אם לא יותר. 

לאיזה מהן אתה מתכוון? 

IN30

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, itsik170 כתב:

באמת מעניין מה קרה אם זה. אם מישהו אי פעם יתקל במנכ"ל מכשירי תנועה שישאל אותו למה זה לא קרה.
היתה יכולה להיות מדהימה בשוק המפגר שלנו וסיכוי לא רע בכלל שהייתי קונה אחת
אגב דלק מוטורס סיפרו שהם רוצים להנחית גם את הפומה ST (אבל לא את הפוקוס והפיאסטה)

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

משום מה יש לי תחושה שבסוף נראה רק N-ליין כרמת גימור, בדומה ל ST-ליין או RS-ליין. בדומה ל-M כרמת גימור של ב.מ.וו. וכן הלאה.

אין איזו גולף GTI-ליין?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)

יצא לי לנהוג על ה-I30N הידנית שהביאו לארץ בזמנו לא מעט. גם בנס הרים.

בתור אחד שרגיל לרכבי הנעה אחורית וכפולה עם הספק כפול מהיונדאי הזו, מאוד התרשמתי לטובה! זה רכב ההנעה הקדמית המודרני הכי טוב שנהגתי עליו (להכניס להשוואה 306GTI-6 משופרות זה לא לעניין). הוא הרבה יותר מערב לנהיגה מהקופרה, יותר נעים מהמגאן RS (מי קונה צרפתי בכלל?), יותר נוח ועם מראה יותר קונבנציונלי מהטייפ R (שזו לדעתי ההנעה קדמית הכי מקצועית ומהירה שיש), יותר כיפי מה-308GTI (עדיין קונים צרפתי? תבינו תרמז), והרבה יותר ספורטיבי מהגולף GTI שמרגישה סתם משפחתית קומפקטית, מאובזרת וזריזה.

ממש נהניתי מהאוטו, רואים שהקדישו שם המון מחשבה.

המון כיוונונים של מצבי נהיגה דרך המסך המרכזי, באמת אין מילים.

בשבילי, ה-I30N הציעה את החבילה הכוללת הטובה מכולן.

הבנתי שהיא הייתה יקרה כחדשה, ממש מבאס.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה המחירים שלה כשהיא עוד הייתה בארץ אז
פאסטבק - 249,900 ש"ח
האצ׳בק- 239,900 ש"ח

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

וואלה מוכן לשקול את הI20N אם תגיע, בהחלט נשמעת מעניינת

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 12 שעות, Froyne כתב:

משום מה יש לי תחושה שבסוף נראה רק N-ליין כרמת גימור, בדומה ל ST-ליין או RS-ליין. בדומה ל-M כרמת גימור של ב.מ.וו. וכן הלאה.

אין איזו גולף GTI-ליין?

יש Golf R-Line 

• תוכן חדש...