Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתנייד מביתי לעבודה ביום יום על אופנוע. 

אני עובד במגדל משרדים במרכז ת"א 

לאורך 3.5 שנות עבודתי שם, אופנועים נהגו לחנות בסמוך לבניין ללא מפריע 

בשבוע האחרון בכל פעם שאופנוע מגיע לחנות בחניה, ישר יוצאת הבחורה מהקבלה ומספרת לנו שהמשטרה עושה מבצע אכיפה על האופנועים וחבל שנקבל דו"ח. 

על חלק זה עובד ועל חלק פחות, אבל סה"כ הרחבה דיי נקיה. 

אני אישית לא מאמין לה ואני מעוניין להמשיך לחנות שם עד אשר יוכח שהיא צודקת( מוכן לבלוע את ה250 ש"ח האלה)

עד כה לא קיבלתי דו"ח. יש סיכוי שקיבלתי אותו, אבל לא על השמשה? 

איזה דרכים עוד יש לקבל דו"ח חניה? על ידי משטרה או עירייה. 

כמובן שאציין שמדובר בחניית רחבה ענקית שלא מפריעה לאף אחד, שיש מצוקה חניה קשה באזור או חניון ב140 שקל ליום, וכו'

תודה! 

פורסם

3 פעמים בשנים האחרונות קיבלתי דוח חנייה על האופנוע.

הם מוצאים דרך לשים את הנייר - אם מאחורי המשקף, או בין המושב למיכל.

אם הדוח עף ברוח, או סתם 'נעלם', כמו ברכב רגיל - תקבל בדואר.

בעירייה אפשר לבדוק באתר אם יש דוח ע"פ מספר רישוי. במשטרה בטח גם אפשר אבל אף פעם לא בדקתי

פורסם

כלומר, אם עד היום לא קיבלתי דו"ח על האופנוע, 

לא סביר שהעיריה באמת באה 3 פעמים ביום לחלק דוחות, כמו שפתאום טוענת הפקידת קבלה בבניין, 

ולא סביר שאני צובר עשרות דוחות? 

פורסם

תתקשר לעייריה (למחלקת פיקוח) ותשאל אותם אם יש דוחות על המס' שלך.

אח"כ תתקשר למשטרה ב 110 ותשאל אם יש דוחות על המס' שלך.

ככה תיהיה יותר חכם.

פורסם

יש מקומות מסוימים בהם זה שהשארת מקום לא משנה, כי העירייה רוצה שהרחבות האלו יהיו נקיות ומסודרות. למשל ליד הקאמרי.  האכיפה שם די עקבית ויכולה להתבצע עם צילום (ואז דו"ח נשלח בדואר) או צילום+דו"ח על האופנוע.

יש חברות/הנהלות בניין מסוימות שגם להן חשובה האסטתיות ולא רוצות 34 קטנועים על הרחבה שלהן, לכן שמות שלט שאין חניה ומתקשרות לעירייה כשחונים. זכותן. 

לכן, מה שכדאי לעשות זה למצוא מקום שבו פחות אכפת ופחות אוכפים (ולא חסר כאלו) גם אם זה 2-3 דקות הליכה מהבניין שלך. 

תאורטית יכול להיות שקיבלת כבר מספר דו"חות, הסבירות נמוכה (כתלות במקום ובאכיפה באזור). 

זה שאתה על דו-גלגלי זה מבורך וטוב, אבל זה לא מקנה לך את האפשרות החוקית לחנות על מדרכות/רחבות ולכן זה הימור שלך(גם אם אתה לא מהווה הפרעה לתנועה). כמו שהמגיב מעליי כתב, אם תתחשב בסביבה לרוב זה יהיה בסדר, תל אביב קצת יוצאת דופן מבחינה זו. בנוסף חפש אקטיבית שילוט של איסור חניית דו-גלגלי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא רק תל אביב.

גם בהרצליה יש אכיפת חנייה על דו"ג.

בהתחלה זה היה רק ברחובות הראשיים בהם יש חניות מסודרות לדו"ג,

בהמשך הם נותנים דוחות כמעט בכל מקום,

גם כשיש מספיק מקום על המדרכה, ואין אלטרנטיבה מסודרת לחנייה בטוחה לדו"ג.

אין מה לעשות - ככל שמתרבים הכלים הדו-גלגליים, ובמקביל הרבה רוכבים שמתנהגים בצורה מכוערת,

גם הדו"ג סובלים ויסבלו עוד יותר ממצוקת חנייה בערים הגדולות.

בהקשר הזה צריך להבין שכשדו"ג חונה בין רכבים - סיכויים גדולים מאוד לנזק יקר מנהג שנעלם לו

וגם שהרוב המוחלט של הדו-גלגליים אינם מבוטחים בביטוח מקיף.

• תוכן חדש...