Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Puma Vs Kona

roy007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשקה נפשי בג׳יפון נחמד והעפתי מבט על שני אלה.

את ה2008 שללתי כי לא אקנה פיגו גם אם זה יהיה הרכב הטוב בעולם, ואת הארונה פסלתי כי לא אהבתי את המראה.

כמובן שיש עוד כמו cx3 איך פחות עושה לי את זה מנוע אטמסופרי 1.5..

בקיצור שני אלה..

כשראיתי את הפומה האמת עפתי עליו במראה החיצוני וגם היונדאי נחמדה, אך בתחום הזה לדעתי אין כאן שאלה ופומה לוקחת.

בפנים המצב מסתבך..🤦🏻‍♂️

היונדאי נראית מיושנת פשוטה וקשיחה, מראה תא נוסעים של 2015 מינוס.

(מדובר על הגירסה ההיברידית) 

הפומה עדיפה במראה הפנימי וברמת הגימור stline x יש גם רפודים עם תפירה אדומה נאה שמשפרת

את מראה תא הנוסעים.

מה שכן התקמצנו שם על בלם יד חשמלי וזה חבל.

עוד משהו תמוה שבפומה אין כניסה והנעה ללא מפתח מה שדי מאכזב שמדובר במחיר כזה של 143k

מה שמבאס אותי בפומה זה המנוע הקטן, אילו היה מקבל את ה1.5 לא היתה לי התלבטות והייתי נהפך לחתול רחוב.

אבל אני בנאדם שביצועים זה דבר חשוב לו וזה קצת מרתיע אותי.

ובואו זה לא שהקונה ההיברידית זה איזה סוס ביצועים אבל שם לפחות יהיה לי חסכון עצום בדלק, מה שלפחות יתן לי תירוץ להתפשרות בביצועים.

כמובן יש גם קונה 1.6 אבל צריכית דלק זה גם משהו שחשוב לי ושם העניין בעייתי

אני לא יודע להחליט??

אפשר עזרה 

פורסם

בתכלס בסוכנות של פורד הפוקוס המעודכנת היא עסקה הרבה יותר טובה מהפומה, גם ב-ST הרגיל וגם ב-ST ליין X.

אם חובה ג'יפון והמרווח העדיף של הקונה לא קריטי עבורך הייתי הולך על הפומה. הוא הרבה יותר ייחודי וכייפי. כדאי רק לקחת בחשבון שהוא צפוי לאבד יותר ערך ולהיות פחות מבוקש מהיונדאי בעוד כמה שנים.

אם אתה לא נוסע ממש הרבה אני לא רואה טעם בקונה ההיברידית. הפרשי המחיר גדולים מאוד.

מה עם רנו קפצ'ור? יצא לי רק לבחון אותו באולם התצוגה, הוא נראה מעולה והמפרט דיי מבטיח.

מבין את הסלידה מהמראה של הארונה, הוא באמת לא הכי יפה בעולם, אבל אצלי בבית הוחלפה לאחרונה ארונה 2018 באחת חדשה עם מנוע 1.5 ולדעתי הוא עדיין בחירה טובה. זריז, מאובזר, נוחות והתנהגות טובים ומחיר אטרקטיבי.

פורסם

אני הייתי מציע שתעשה נסיעת מבחן על הcx3 ואולי גם על הcx30. צריכת דלק חשובה, אבל ירידת הערך במכירה יכולה לבטל את ההפרש ואולי אף לתת לך עסקה טובה יותר במכירה. 

הקפצ'ור היוצאת סבלה מכשל במנוע ויש על כך תביעה יצוגית, אני מניח שאם אתה נמנע מפיז'ו אתה כנראה תעדיף להימנע גם מרנו. 

פורסם

הפוקוס מאד נמוכה לנו וזה בעייתי.

הכיוון הוא ג׳יפון

לגבי הקפצור בדומה לניסאן ג׳וק, המוניטין  הגרוע שצברו דגמי העבר מאד מפחידים אותי.

לכן אני פחות רוצה 

לפני 1 דקה, Moshe c כתב:

אני מניח שאם אתה נמנע מפיז'ו אתה כנראה תעדיף להימנע גם מרנו.

בול

• תוכן חדש...