Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, 101hgec כתב:

סוף טוב. היבואן תיקן את הגיר ללא תשלום. בתור מחווה של רצון טוב...

זה דווקא לא ממש סוף טוב, כי זה אומר שהיבואן לא עומד באחריות שלו. ״רצון טוב״ זה אומר שמבחינתם הם עושים לך טובה, ולא ירגישו מחוייבות לעמוד בה במקרה דומה בעתיד.
אם לטענתם תיבת הילוכים התקלקלה (ולא ברור מהפוסט הראשוני אם זה המצמד או התיבה עצמה, אבל נכון לשניהם) בגלל טעות תיפעול, שיוכיחו -- אפשר לבדוק אם יש סימנים מתאימים על הגלג״ש.

• אהבתי 2
פורסם

בנתיים הקפצור ההיברידי הושק במחיר של 160 אלף, סביר להניח שהג'וגר האוטומט היברידי באמצ יעלה 145 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשך הסיפור:

לאחר +20000ק"מ הגיר נכשל שנית....

הוחלף על ידי החברה ללא שאלות מיותרות. 

בנוסף, בוצע עדכון תוכנה, אינני יודע אם יש קשר בין השניים.

• מבאס 1
פורסם

כל הסיפור הזה נשמע מוזר מאוד.

אם זה גיר ידני  אז אין קשר לתוכנה . לעשות 20 אלף קילומטר במספר חודשים זה אומר שרכב עובד קשה מאוד. ואם ניכנס איתו לשטח או חול או גורר אז הכל ברור.

פורסם

לפני 6 שעות, alechko01 כתב:

לעשות 20 אלף קילומטר במספר חודשים זה אומר שרכב עובד קשה מאוד. ואם ניכנס איתו לשטח או חול או גורר אז הכל ברור.

אני עושה 20 אלף ק"מ במספר חודשים. 

הרכב אצלי לא עובד קשה מאוד, לא גורר, לא נכנס לחול ולשטח אלא פשוט נוסע הרבה כי זו העבודה שלי, הרכב נהנה מחיים די קלים האמת בשיוט רגוע בכבישים בינעירוניים עם בלאי  נמוך לגיר ולקלאץ'.

לא מבין את המסקנה שלך. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

אני עושה 20 אלף ק"מ במספר חודשים. 

הרכב אצלי לא עובד קשה מאוד, לא גורר, לא נכנס לחול ולשטח אלא פשוט נוסע הרבה כי זו העבודה שלי, הרכב נהנה מחיים די קלים האמת בשיוט רגוע בכבישים בינעירוניים עם בלאי  נמוך לגיר ולקלאץ'.

לא מבין את המסקנה שלך. 

אני אומר שרכב שניכנס פעמים למוסך בגלל הקלאץ והחליפו או תיקנו אותו כל פעם לאחר שעשה כלום קילומטרים, זאת אומרת שיש כאן משהו מאוד מוזר ולא מסתדר ,כי מצב לא הגיוני.

או שנהג אונס את הרכב והופך חיים של קלאץ לתנאים עבודה קשיים או שלפי הסבר פ.ש דאציה -רנו  לא יודע רכיב קלאצים של Valeo וגם מוסכים כאן ממש לא יודע איך לתקן את מכונית.

אין לי כאן שום מסקנה עדיין,אבל אם  מדובר ב20 אלף בעיר בלבד אז קלאץ עובד המון ואם בן אדם לא מספיק מנוסה אז כן יכול לגרום נזק לקלאץ.

פורסם
בתאריך 3.5.2023 בשעה 16:20, 101hgec כתב:

לאחר +20000ק"מ הגיר נכשל שנית

גיר או קלאץ'?

פורסם
לפני 6 שעות, alechko01 כתב:

או שנהג אונס את הרכב והופך חיים של קלאץ לתנאים עבודה קשיים או שלפי הסבר פ.ש דאציה -רנו  לא יודע רכיב קלאצים של Valeo וגם מוסכים כאן ממש לא יודע איך לתקן את מכונית.

אם בן אדם לא מספיק מנוסה אז כן יכול לגרום נזק לקלאץ.

בהודעה הראשונה לגבי הרכב הזה רשום בפירוש שלנהג היו מספר מכוניות ידניות בעבר והוא נוהג די עדין, כך שכנראה הבעיה היא לא שם. יש מכוניות דפוקת בכל משלוח, לא הייתי ממהר להסיק מסקנות על סמך ראיות אנקדוטליות.

לי יש רנו טווינגו בת 25 שמפגינה אמינות מופתית ועוברת טסט במכה ראשונה כל פעם - זה מעיד משהו על האמינות של היצרן או הדגם? אפילו במונחי אירופה, לא ממש. שיט הפנז.

• אהבתי 1
פורסם

יש שמועות שנרשם סנדרו סטפוואי ב-85 אלף ש"ח.

מישהו יודע עוד פרטים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.1.2023 בשעה 18:14, 101hgec כתב:

סוף טוב. היבואן תיקן את הגיר ללא תשלום. בתור מחווה של רצון טוב...

עדכון:

לאחר עוד10000 הרכב חזר למוסך להחלפה שלישית של גלגל התנופה.

עדכון נוסף:

כעת מד הקילומטרז עומד על 35000… הרכב נכנס למוסך לתיקון רביעי.

• תוכן חדש...