Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום זה כבר לא יהיה ככה. הלודג'י המקורי סבל מכיעור קשה וקבינה של רכב סובייטי שנת 68.

הרכב הזה נראה 2019 מבפנים ומבחוץ, שעבור דאצ'יה זו אחלה מחמאה. אם יהיה אמין, יאבד אולי 35% בשלוש שנים (בכל זאת ידני). ועל זה אני מוכן לשים את הראש של יוסי ושל מנאש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעניין מבחני הריסוק - הג'וגר לא עברה אותם. ציון הבטיחות שלה מבוסס על מבחן הריסוק של ה-Sandero Stepway החדשה (שטרם הגיעה לארץ) החולקת את הפלטפורמה שלה, עם התאמה כלפי מטה בסעיף איביזרי הבטיחות בשל העדר התראה על אי חגירת חגורה בשורת המושבים השלישית. זה מוריד את הציון של הג'וגר מ-42% ל-39% ומתחת לרף הנדרש לשני כוכבי בטיחות (ראו הסבר בעמוד הלפני אחרון). הציון הכולל נקבע לפי הציון הנמוך ביותר ולכן  לא עוזר לסטפווי ולג'וגר שבמבחני הריסוק עצמם (בטיחות פאסיבית) התוצאות שלה היו טובות בהרבה.

פורסם (נערך)

מזגן חלש גם מקדימה, ללא פתחים לשורות אחוריות - כל מי שיקנה את הרכב בארץ, למרות הגיר הידני,  יקלל את המזגן  הרבה לפני מבחן הריסוק, פלסטיקה קשיחה, היעדר שקעי USB.

היתה לי פעם ניסאן NV 200 עם מזגן חלש.

מכרתי אותה מהר מאוד, כי זה לא מתאים לאקלים שלנו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, Fades כתב:

בעניין מבחני הריסוק - הג'וגר לא עברה אותם. ציון הבטיחות שלה מבוסס על מבחן הריסוק של ה-Sandero Stepway החדשה (שטרם הגיעה לארץ) החולקת את הפלטפורמה שלה, עם התאמה כלפי מטה בסעיף איביזרי הבטיחות בשל העדר התראה על אי חגירת חגורה בשורת המושבים השלישית. זה מוריד את הציון של הג'וגר מ-42% ל-39% ומתחת לרף הנדרש לשני כוכבי בטיחות (ראו הסבר בעמוד הלפני אחרון). הציון הכולל נקבע לפי הציון הנמוך ביותר ולכן  לא עוזר לסטפווי ולג'וגר שבמבחני הריסוק עצמם (בטיחות פאסיבית) התוצאות שלה היו טובות בהרבה.

חבל רק שלא העתקת את ההמשך.

הנה בשבילך 

הג'וגר הוענש בציון גם על היעדר אביזרי הבטיחות האקטיבית, אך זה לא כל הסיפור - כי בובות הניסוי שלו ספגו נזקים גדולים משמעותית.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מה נעשה ולא כולם עשירים שיכולים להרשות לעצמם רכבים ב190K וצפונה בשביל סיכוי נמוך להיות מעורב בתאונה כשהרכב מועמס בכל המשפחה... 

די לחפור על כן בטיחותי / לא בטיחותי, זה רכב שמאושר לשיווק, גם אם מינימאלית מבחינה בטיחותית ויש כאלו שבשבילם זה או כזה רכב או להתנייד באוטובוסים

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • רעיון טוב! 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

כמה אוטובוס בטוח במבחני ריסוק?

נראה לי שאוטובוס שניכנס במשאית הוא פחות בטוח,

אני לא אומר שלא אמורים להתיחס לבטיחות,

אבל כל רכב משנת 2012 ומטה מקבל פחות כוכבים ממה שהגוגר מקבל,

אז אולי נעביר חוק שכל 3 שנים צריך לגרוט את כל הרכבים,

אז יש רכב שלא קיבל כמות נקודות גבוהה, ישנם לקוחות שמסתפקים בזה,

מותר להם.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תגזים, מי שקונה אוטו חדש ב100k יש לו עוד אפשרויות חוץ מנסיעה באוטובוס.

אבל כן, בטיחות זה רק שיקול אחד מתוך הרבה ואין מה לעשות, צריך להתפשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, WE988244 כתב:

אבל כל רכב משנת 2012 ומטה מקבל פחות כוכבים ממה שהגוגר מקבל,

במחיר של הדאצ'יה, אפשר להכניס רכבים מ 2018.

אין מה להשוות בבטיחות.

אבל, אם מטרת העל היא לקרוע ניילונים ולהגיד "גם אני יכול לקנות רכב משנת 2022" (שזה היה הסלוגן של הדאצ'יה דלתא עליה הקללה בשנת 1988) - אז בהחלט, דאצ'יה מספקת את הסחורה.

ונחתום בקצת נוסטלגיה. מאושרת לשיווק.

דלתא.jpg

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
פורסם

יש לדאצי'ה הזאת יתרון אחד בולט - בשורה השלישית מספיק מקום לאדם בוגר, לא רק לילד בן 8. כדי לקבל את הדבר הזה ברכב חדש אחר, בטיחותי, מאובזר, צריך לשלם הרבה מעל 200 אלף₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכל בסדר. לכל אחד יש את השיקולים שלו.

אבל כדאי לא להתעלם ולא להתרגז וכמובן לא לזלזל כשמזכירים דברים שלא נוח לשמוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, ceyal כתב:

במחיר של הדאצ'יה, אפשר להכניס רכבים מ 2018.

אין מה להשוות בבטיחות.

אבל, אם מטרת העל היא לקרוע ניילונים ולהגיד "גם אני יכול לקנות רכב משנת 2022" (שזה היה הסלוגן של הדאצ'יה דלתא עליה הקללה בשנת 1988) - אז בהחלט, דאצ'יה מספקת את הסחורה.

ונחתום בקצת נוסטלגיה. מאושרת לשיווק.

דלתא.jpg

לאן הטכניון התדרדר😂

פורסם (נערך)
בתאריך 25.7.2022 בשעה 22:36, ceyal כתב:

חבל רק שלא העתקת את ההמשך.

הנה בשבילך 

הג'וגר הוענש בציון גם על היעדר אביזרי הבטיחות האקטיבית, אך זה לא כל הסיפור - כי בובות הניסוי שלו ספגו נזקים גדולים משמעותית.

המשך של מה? לא ציטטתי מהמקור שלך אלא הפניתי לדוחות Euro NCAP. ונזקים גדולים משמעותית ממה???

תוצאות מבחני הריסוק של הסנדרו סטפווי/ג'וגר הן 70% למבוגרים ו-69% לילדים, שהיה מספיק לארבעה כוכבים. הסיבה שהסנדרו סטפווי קיבלה 2 כוכבים והג'וגר (שכאמור לא נבחנה בעצמה) קיבלה כוכב אחד, היא הציון שלהן בסעיף אבזור הבטיחות - 42% ו-39% בהתאמה, כי ב-NCAP מתייחסים לציון הנמוך ביותר בלבד. והדרישות שלהם בסעיף הנ"ל הוחמרו לאין ערוך בשנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי Fades
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...