Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי כבר פעמיים למלא תוסף דלק (שני סוגים שונים) בפיאסטה 2011 - כאשר לרכב בעצם יש מכסה תא דלק שנפתח על ידי לחיצה, ואז מעיין שסתום חד כיווני כזה (במקום פתח קבוע עם מכסה מתברג). בפעם הראשונה הצלחתי לשים איזה חצי, וחצי נשפך לי. בפעם השניה הפסקתי אחרי שכשלתי והחומר התחיל להשפך בפתח המיכל.

מה שקורה הוא שעצם השסתום הזה לא נפתח כשאני מנסה לדחוף לתוכו את מיכל התוסף. ניסיתי יחסית חזק כמדומני.

מרגיש קצת כמו אהבל. מה אני מפספס פה? תודה

פורסם (נערך)

אכן זה באמת קצת מסובך בפורד.

מה שאני עושה, אני לוקח בוקסה ארוכה 14 או 15MM ומברג, מכניס את הבוקסה מעט לפתח ומהצד מחזיק עם מברג ולאחר מכן שם משפך.

התריס הזה לא יפתח אם הוא לא נלחץ מסביב להיקף בצורה שווה בקוטר משאבת התדלוק.

אם תמצא משפך בקוטר המתאים (באותו הקוטור של משאבת התדלוק בתחנה) זה יקל עליך מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אצלי במונדאו היה חלק פלסטיק כזה שהגיע כאביזר מהחברה. היה לו מקום יעודי בתא המטען ליד הג'ק וגלגל הספייר.

יש מלא חיקויים אצל דוד אלי.

מצרף קישור

https://a.aliexpress.com/_mO32vyA

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

ישנם תוספי דלק( גולד לייבל/ליקווי מולי/ווירט) שמגיעים במקור עם ״משפך״ ייעודי.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני עם פיאסטה 2012, מה הבעיה ללחוץ  עם האצבעות על הצדדים ועם היד השנייה להכניס את הבקבוקון?

אני שמתי תוסף דלק בלי מאמץ באותו הרכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

המשפך של התוספים לא "פותח" את המכסה הזה.

תודה על ההמלצה למשפך היעודי לפורד, אזמין כזה. עד שיגיע, אנסה שוב את הקטע של ללחוץ עם האצבעות. תודה!

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
  • תוכן חדש...