Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בהתלבטות גדולה ואשמח לחוות דעת מניסיונכם על המצב... לפני חודשיים עברתי טוטלוס עם פריוס+ שהיתה לי, וכרגע יש לי מאזדה 5 2011 280KM מוסבת לגז+משמנת שקניתי ב21K לבינתיים, הייתי במורשה מאזדה בקריות כי הרכב מאבד איזון לאחר שיבושי כביש, ואמרו לי שצריך בדחיפות להחליף חלק אחורי (מתלים, ציריות, וגלגל עקום) ומצנן שנוזל בעלות 9-12 אלף (הוא עדיין לא ברר מחירים). האופציות שלי

א. להשקיע ברכב, היתרון שהוא חסכוני, אבל אני מפחד שאחרי ה10 אלף יבואו עוד 10 אלף ועוד וכו' ויצא שכרו בהפסדו.

ב.קניית רכב טוב סביב ה100KM שנתון 2017 במחירים של 100 אלף שאין לי כל כך (+ יותר דלק חודשי), אבל שוב, אני מעדיף את זה מלהשקיע עשרות אלפים על הישן.

עריכה אחרונה על ידי maayan.i
פורסם

ג. סיטרואן פיקאסו, אין לי שום ידע\נסיון עם הצרפתיה , לכן אני חושש... מה גם שזה כרטיס לכיון אחד, אחר כך יהיה קשה למכור אותה.

פורסם

עד עכשיו הרכב התנהג יפה?

נראה לי שכדאי לך ללכת לחוות דעת נוספת במוסך מדרכה טוב. הרכב שלך ודאי לא שווה השקעה במורשה על דברים כאלו. לדעתי הנזק יצא סביבות 3-4 אלף ותלך הביתה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי הפיקאסו - אתה יכול לראות כאן די הרבה שרשורי ייעוץ. אם אתה מקפיד לקנות עם מנוע ה 165 כ'ס (2016 ומעלה) הורדת הרבה מבעיות האמינות של המנוע הקודם.  אם כבר הוחלף מכיל דלק - חסכת את בעיית הקניסטר.  אם פורק לחץ טרם הוחלף - אתה מביא אחד מחו'ל של במוו מיני בכ 400 ש'ח ופרוק והרכבה זה כמה דקות עבודה.

צבחינת מרחב פנימי - לא תמצא משהו דומה לו.

ולגבי מכירה של רכב 7 מקומות - לא חושב שיהיו בעיות סחירות כשתרצה למכור.

פורסם

קניתי אקסטרייל 2017 דיזל במאה אלף... פחות מפנקת ונוחה בהרבה.. אבל משגעים אותי, "זה רכב טוב, רכב טוב, רכב חזק"... מושפע.

נראה בעוד שנה שהפיג'ו 5008 ייזלו קצת נלך עליה.

• תוכן חדש...