Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה - הוחלף טמבון - איך אני יכול לדעת שזה רק פגיעה בטמבון ולא יותר?

לומד מכל אדם
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

בעל רכב מספר לי שהיתה פגיעה קלה בטמבון האחורי ברכב, והוחלף לטמבון חדש מקורי (לדבריו נכנסו בו קלות במעגל תנועה).  

השאלה היא איך אני יכול להאמין לו שבאמת התאונה הקלה הסתיימה רק בהחלפת טמבון ולא בפגיעה מעבר לזה.

שנית. האם לפגיעה בטמבון יש ירידת ערך משמעותית ביחס לרכב? 

תודה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם דוח שמאי וגם דוח ממרכז הסליקה לא יעזרו. צריך לבדוק היטב מה המצב מתחת לטמבון. פח אחורי וקורת רוחב. לפעמים הם נפגעים ולא מתוקנים או מתוקנים רע. 

גם טמבון עובר צביעה והיא בהכרח םחות איכותית מהרמה בה יצא הרכב משערי המפעל.

וגולת הכותרת, "מקורי". לך תאמין שזה באמת מה שהמוסך הרכיב. צריך לבדוק כי לפעמים שמים חליפי ורושמים בחשבונית מקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
לפני 4 דקות, AlonBZNR כתב:

בדיקה במכון לפני קנייה יכולה לעלות על זה לא?

כן.

אך לפני הבדיקה מבקשים דוח סליקה, זה בערך יראה על מצב התאונות והחומרה שלהם.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין דוח שמאי או דוח ממרכז הסליקה של חברות הביטוח, או קבלה על התיקון הייתי מוותר. 

נפלתי בעבר הרחוק עם מישהו שאמר לי ש"רק החליפו טמבון" ובסוף בבדיקה התגלה שהאוטו עבר תאונה לא פשוטה מאחור. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשלב ראשון דו"ח סליקה בעשרה ש"ח - 

אם היתה תאונה רצינית, אז סיכוי טוב שהופעל הביטוח ותוכל ללמוד מהדו"ח אם היתה ירידת ערך.

אם דו"ח הסליקה נקי -

בדיקה במכון. תבקש מהבוחן לשים לב היטב לאזור הזה ותשאל אותו אם יש פגיעה כלשהי חוץ מאשר החלפת הפגוש.

אם זה רק פלסטיק - זה שטויות.

בהצלחה.

Subaru Forester 2024

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לבדוק מאחורי הטמבון את מצב הקורה סופגת האנרגיה. היא יכולה לחטוף מכה רצינית, ולהידפק במקומות שקשה מאוד לראות אותם בלי לחפש באופן נקודתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...