Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה, אז האיתורן עולה לך כ-360 ש"ח בשנה. לא כדאי לנסות לבטל את רוע הגזירה? היית משלם את זה כדמי שימוש על כרטיס אשראי? לא ככה אנחנו מכירים אותך פה בפורום 😉

כעת נותר לקבל הצעה מחברה אחרת בלי דרישת האיתורן ובמחיר תחרותי, ואז להתקשר לחברה שלך כדי ש"מנהל יאשר" את הויתור על האיתורן.

אני לא כותב את זה סתם. עשיתי זאת בעצמי. ביטחתי רכב חדש (כולל סעיף חדש תמורת ישן) ויקר יותר, ללא מיגון, בחברה שבהתחלה רצו איתורן, אבל היו מוכנים להתפשר על קודן, ובסוף "באישור מנהל" ויתרו על הכל כי הראתי שאני יכול לקבל את זה בווישור. בחברה אחרת רצו על זה סכום גבוה יותר, אבל עדיין היו מוכנים לוותר על מיגון. לא יודע עם ההפרש היה גבוה מעלות איתורן כי מלכתחילה סירבתי להתקנה שלו.

תנסה... מה יש לך להפסיד?

פורסם

מתעלק על השרשור.

יש לי איתורן וקודנית שלא נדרשים ע"י הביטוח.
האיתורן גם לא תורם לחיי המצבר והקודנית סתם מיותרת
איפה אפשר לנתק את שניהם באיזור המרכז-השרון ומה עלות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 22 שעות, nev כתב:

מנצל"ש - לאמא שלי התקינו את המטרד הזה מהיבואן. מדי פעם יש צפצופים בודדים ולפעמים הוא מתחיל לצפצף כאילו אין מחר ורק לחיצה רנדומלית עליו משתיקה אותו.

מישהו מכיר את התופעה? למי פונים?

מדווח על מצלמות רמזור ומהירות. אפשר לבטל מולם

STI 2004

פורסם
לפני 15 דקות, סולל הדרך כתב:

מתעלק על השרשור.

יש לי איתורן וקודנית שלא נדרשים ע"י הביטוח.
האיתורן גם לא תורם לחיי המצבר והקודנית סתם מיותרת

אחים סופר פתח תקווה 

image.png.042cdbd861ee585f20b8c85278f17429.png

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 24 דקות, mh53 כתב:

מדווח על מצלמות רמזור ומהירות. אפשר לבטל מולם

מה אומר צפצוף שלא שותק? 

פורסם

תקלה !

קוד לא נכון. לא מנתק .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 27.4.2022 בשעה 13:45, sperial כתב:

האיתוראן עולה לי כ-30 ש" לחודש. והייתרון של הביטוח הזה הוא שרשת היבואן היא גם רשת הסדר. מקווה לא להתנסות - אבל ברכבים קודמים זה בהחלט היה יתרון, עם פחחים טובים וכמובן שהיכורות עם המכונאות. ספציפית, במוסך היבואן שבאיזור מגורי, יש אפילו מתקן לכיוונון מכ"מ הבלימה\ACC.

עם הארונה הייתי מבוטח בהראל, לא היה צריך איתוראן ומוסכי היבואן היו בהסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 27.4.2022 בשעה 15:06, סולל הדרך כתב:

כל חשמלאי רכב וכל מתקין רדיו ומערכות.

נדמה לי כ-150-200 ש"ח. אצל הערבים בדיר קדיס 50 ש"ח (חשמלאי משכמו ומעלה עם רזומה של גניבת מכוניות :-(

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...