Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלפו כשנתיים מאז שאשתי קיבלה את הרכב שלה, והיום הגיע מכתב מ"איתוראן" המבשר על סיום האחריות על המערכת, ומציע את הארכתה במחיר 9 ש"ח לחודש.

המערכת נדרשת על ידי הביטוח.

שאלה לי למשתמשי איתוראן - האם הארכת האחריות מוצדקת? כמה תקלות יש ומה מחיר תיקונן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה אתורן save

לא נתקלתי בשום תקלה במשך 4 שנים.

אחר ל x זמן הביטוח מבקש להגיע למתקין ולבצע בדיקת תקינות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אצלי ברכב קודם, נדרש על ידי הביטוח לעבור בדיקת תקינות. בבדיקה הסתבר שדגם שהיה לי היה ממודל ישן ותכנה "עייפה" שלא תמיד איתרה את הרכב. למזלי מכיוון שכן הייתה לי אחריות. הולפה היחידה כולה ללא עלות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הביטוח דורש איתורן? אתה בטוח שהוא דורש או שזה מכח האינרציה?

למיטב זכרוני מדובר ברכב סטנדרטי ולא איזה רכב יוקרה, ועוד בן שנתיים...

כמה עולה לך האיתוראן בשנה?

תבדוק בכמה (אם בכלל) תתיקר הפרמיה ללא איתורן. סיכוי טוב שתגלה שעדיף לך לוותר עליו בכלל ולא רק על הביטוח שלו.

פורסם

מנצל"ש - לאמא שלי התקינו את המטרד הזה מהיבואן. מדי פעם יש צפצופים בודדים ולפעמים הוא מתחיל לצפצף כאילו אין מחר ורק לחיצה רנדומלית עליו משתיקה אותו.

מישהו מכיר את התופעה? למי פונים?

פורסם

בינתיים הביטוח דורש את האיתוראן.

@nevאתה מדבר על המובילאיי, לא על האיתוראן שהוא מערכת שקטה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז זו תקלה בקודנית. שוב, אין קשר לאיתוקאן, שסביר שלא קיים ברכב.

פורסם

קודנית זה לא איתוראן.

בעסקאות מימון גבוהות שבהן הרכב משועבד לבנק וגם הביטוח, יש דרישה לאיתוראן ברכבים מעל 150K (מחיר חדש) וזה לא משתנה עם גיל הרכב משום מה עד הסרת השיעבוד. 

קשה לי להאמין שהמאתר העדכני שמותקן היום יסבול מתקלות שיצדיקו את הרחבת האחריות עליו, אבל זה נכון לכל ביטוח. לא צריך עד שצריך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא,

ניתן להתקין קודנית בלבד, או איתוראן בלבד.

משום מה מתקינים את הזיווג הזה כבר בבונדד. בקש לנתק קודנית אם זה מפריע לך.

פורסם
לפני 20 שעות, sperial כתב:

בינתיים הביטוח דורש את האיתוראן.

1. לא ענית כמה עולה לך האיתורן בשנה.

2. ניסית לבדוק בחברות אחרות?

עם הצעה מחברה אחרת שלא דורשת איתורן*, תוכל לאיים על החברה הנוכחית בעזיבה וסיכוי טוב שפתאום הם יסכימו לבטח בלי. אולי ידרשו להעלות קצת את הפרמיה ואז תבדוק לעומת עלות האיתורן.

* למיטב ידיעתי ווישור לא מחייבים איתורן (או מיגון בכלל) לרכבים עד 250 אש"ח. מקסימום גם תעבור אליהם באמת.

פורסם

האיתוראן עולה לי כ-30 ש" לחודש. והייתרון של הביטוח הזה הוא שרשת היבואן היא גם רשת הסדר. מקווה לא להתנסות - אבל ברכבים קודמים זה בהחלט היה יתרון, עם פחחים טובים וכמובן שהיכורות עם המכונאות. ספציפית, במוסך היבואן שבאיזור מגורי, יש אפילו מתקן לכיוונון מכ"מ הבלימה\ACC.

• תוכן חדש...