Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לקנות פיאט 500 C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש לקנות כרגע פיאט 500 C, בגלל הגג הנפתח תכלס, אני יודע שאומרים שזה אוטו של בנות אבל בקטנה, יש עוד טענות נגד הרכב הזה?

תודה מראש!

פורסם

לנו יש 500 מודל 2015 רובוטית. אנחנו לא ממש דוגמה מייצגת (רכב עם 25,000 ק"מ בלבד שחונה 24/7 בחניה מקורה) אבל עד עכשיו (בכל זאת 7 שנים) אפס תקלות, כלום לא התקלקל, נסדק וכיו"ב.

הרכב יציב, חסכוני וכייפי מאד אבל פעולת הגיר לא נעימה. אשתי נוסעת תמיד על מצב אוטומט, כשאני נוהג ברכב (לעיתים די רחוקות), אני נוהג במצב ידני ואז הפעולה וההנאה טובים בהרבה.

המנוע (1250 סמ"ק) די מיושן אך אמין מאד.

התמרון העירוני מעולה, המזגן סביר+ מקדימה יש מרווח מצוין, המושב מאחורה צר וצפוף.

אני תמיד אומר, אם רוצים סתם מיני שתיקח ממקום למקום אז פיקנטו/I10.  אם רוצים רכב מגניב, כייפי שמעלה חיוך בכל נסיעה, ה-500 היא התשובה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חפש ידנית אם רלוונטי לך, הגיר הרובוטי מעצבן ממש בדגמים האלה. אפשר גם לבדוק סיטרואן C1 עם גג נפתח שקיימת בערך באותם שנתונים. המנוע בפיאט נחשב ותיק ואמין.

• תוכן חדש...