Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטה היילנדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין ביעוץ לקניית רכב 7 מקומות גבוה ולכן היה לי מחשבה על אוטלנדר או קודיאק אבל ויתרתי עליהם מהר מאד ואז עלה רעיון של טויטה היילנדר משנתון 2020 ומעלה הייתי מעונין לשמוע חוות דעת עליה וכן האם ידוע על בעיות כלשהן

פורסם

אין לי מושג למה פסלת את הקודיאק והאאוטלנדר. כדאי שתקח בחשבון את העובדה שהיילנדר 2020 עולה החל מ-240000 ש"ח...

ב-2020 נמכרו כ-60 יחידות בסה"כ. ב-2021 עם התחלת ייבוא סדיר נמכרו נמכרו קרוב ל-700 יחידות במחיר החל מ-290000 ש"ח.

מתחילת 2022 עד לרגע נמסרו 249 יחידות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 6 דקות, zvit כתב:

אין לי מושג למה פסלת את הקודיאק והאאוטלנדר. כדאי שתקח בחשבון את העובדה שהיילנדר 2020 עולה החל מ-240000 ש"ח...

צפופות ואם מנוע חלש וגם של הסקודה לא כ"כ אמין ועל הכסף נסתדר

פורסם

לו הייתי צריך להחליט על איזה דגם של ההיילנדר ללכת - סביר להניח שהייתי בודק באחד עם מנוע 2500 סמ"ק הברידית (יחידת כח זהה לזאת של הקאמרי והראב-4 ההברידיות) יחידת כח עם מוניטין מצוין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 3 שעות, אש ברכב כתב:

מיהו מכיר אולי חברת השכרה שמשכירה טויוטה היילנדר לסוף שבוע

היחידים שיכול להיות להם זה אלבר שגם מתעסקים ביבוא

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני שעתיים, אליהו שבת כתב:

מה עם קאדילק XT6?

יחידת כח אמינה מאוד וחזקה

אני לא מעונין ברכב שיהיה בולט אלא משהו עממי וגם טוב לי בהיילנדר שיש 8 מקומות

פורסם
לפני 8 שעות, אש ברכב כתב:

מיהו מכיר אולי חברת השכרה שמשכירה טויוטה היילנדר לסוף שבוע

אין היילנדר להשכרה באף חברת להשכרת רכב, לאלבר יש טויוטה סיינה להשכרה. רק אעיר שההיילנדר רחוק מלהיות עממי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

רק אעיר שההיילנדר רחוק מלהיות עממי.

בסופו של דבר באמצע הגריל הגדול ישנו סמל של טויוטה ולא של קאדילק לא יודע מה נראה לך יותר טוב

• תוכן חדש...