Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק מה שאני מפחד, הסוכנת אמרה לי שלא צריך בינתיים כלום ולא ביקשו ממני לשלם כלום, אבל אמרתי לה בבירור שאני מעדיף להפעיל את המקיף שלי ולסגור עיניין ורק אחרי המוסך הם ביקשו את התופס של הביטוח שלו, לא עדיף לדבר עם העו"ד ששלח לי את ההודעה ולדייק את כל העסק שלא יהיו טעויות?!

פורסם
Just now, פשה כתב:

זה בדיוק מה שאני מפחד, הסוכנת אמרה לי שלא צריך בינתיים כלום ולא ביקשו ממני לשלם כלום, אבל אמרתי לה בבירור שאני מעדיף להפעיל את המקיף שלי ולסגור עיניין ורק אחרי המוסך הם ביקשו את התופס של הביטוח שלו, לא עדיף לדבר עם העו"ד ששלח לי את ההודעה ולדייק את כל העסק שלא יהיו טעויות?!

מי שילם על תיקון הרכב שלך?

פורסם

זה גם בדיוק החלק המוזר, למה שיהיה משפט נגד החברת ביטוח שלו שלא באמת קשורה לכלום?!

על התיקון שילמה החברת ביטוח שלי

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

צבי - האם זו עבירה פלילית של מוסר הפרטים או של מי שהוטעה על ידו?

אם מקבל הפרטים הוטעה, אז העבירה היא של מוסר הפרטים.

לפני 7 דקות, פשה כתב:

זה גם בדיוק החלק המוזר, למה שיהיה משפט נגד החברת ביטוח שלו שלא באמת קשורה לכלום?!

על התיקון שילמה החברת ביטוח שלי

חברת הביטוח שלך תבעה מחברת הביטוח שאת פרטיה נתת את מה שהיא שילמה על תיקון הרכב שלך. חברת הביטוח מסרבת לשלם כי יש חוסר התאמה בין מספר הפוליסה למספר רכב הפוגע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וכאן מקבל הפרטים הוטעה, וכנראה גם היה קצת תמים.

מכל מקום - מה שאני מבין הוא שהבחור מופיע כעד, לא כנאשם, כך שהוא יספר את סיפורו וזהו. מה שכן - עורך הדין של חברת הביטוח צריך להיות מעודכן, אולי הוא יצטרך לתקן את כתב התביעה נגד בעל הרכב (אם טרם עשה זאת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, בסופו של דבר אני אדבר עם העו"ד ואסביר לו פשוט שלא חשבתי שישתמשו בתביעה של החברת ביטוח שהוא מסר לי ושלהבנתי אני משלם השתתפות עצמית והוא שיהיה בריא, וכן אני מזומן כעד.

בכל מקרה יש סיכוי לסיים את זה בלי משפט? אם ובמידה אני פשוט מסכים לשלם את ההשתתפות העצמית ולגמור עם הכאב ראש הזה?

ותודה רבה חברים, מאוד מעריך את העזרה!

פורסם

אני לא מבין למה אתה כזה נדיב. חברת הביטוח ואתה צריכים לתבוע את הנהג הפוגע. אני לא מבין למה אתה מפחד מבית המשפט - הרי לא עשית דבר...

אתה צריך להגיד לעו"ד שלא ידעת שמדובר בפוליסה של רכב אחר.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי, אז להגיד לעו"ד שבדקתי את הפוליסה והמספר רכב לא נכון בכלל?! פשוט מלחתחילה הבנתי שאני משלם על התיקון השתתפות וזהו, עכשיו להיגרר בבתי משפט פחות מתאים לי

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

בעקרון צריך להכנס באנשים הנוסעים ללא ביטוח בכל הכח - מקומם של אנשים כאלה הוא לא על הכביש. ולכן לא היית צריך לשתף איתו פעולה מלכתחילה

אם הבנתי נכון, מדובר על ללא ביטוח מקיף/צד ג', לא על מקרה של ללא ביטוח חובה. נראה לי לגיטימי לא לרכוש ביטוח שכזה, מכלל שיקולים (למשל, רצף תביעות כך שחברות הביטוח לא מסכימות לבטח)

• רעיון טוב! 1
פורסם

יותר מזה - אם חברת הביטוח שלך תזכה במשפט ותקבל את הפיצוי מהנהג\בעל הרכב הפוגע אתה תהיה זכאי למחיקת התביעה שלך, כולל ניקוי העבר הביטוחי והחזר ההשתתפות העצמית ועלית הפרמיה. כדאי לך להיות  עם האצבע על הדופק, כי חברת הביטוח לא בהכרח תתנדב להחזיר לך את הכסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...