Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחרתיים עד חמישי אני אמור לקבל את הרכב שהזמנתי, אני ממש לא מתכוון לנסוע בתחבורה ציבורית במצב הנוכחי בזמן ראמדן

אם אני לא מקבל את הרכב עד סוף שבוע אני מתכוון לבטל את העסקה הבעיה שעברו 14 יום הרכב כבר רשום על שמי 

ולקחתי מימון חלקי 

שמעתי שגם אם הרכב רשום על שמי ולקחתי מימון אני עדיין יכול לבטל אם אני רוצה זה נכון ( נראה לי יש קנס ביטול אבל זה פחות עניין כרגע)

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 16 שעות, ירון דורפמן כתב:

קח מונית.

אגב, אתה רציני?

לפני 10 שעות, yulianx כתב:

בעייתי לבטל:

המועצה לצרכנות

לפני 8 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

למה לבטל?

אספתי את הרכב 😃

הבעיה הנוכלים מילאו רק רבע טנק ולא היה לי כוח לריב איתם הם היו צריכים למלא טנק מלא

שברולט ספארק 22 

פורסם

יש יבואנים שבמעמד ההזמנה מחייבים על מיכל מלא ומוסיפים על זה כמה מאות שקלים למחיר הרכב . 

אם זה לא מצויין בהזמנה שלך אז לא שילמת והיבואן לא מחוייב . רובם מוסרים רכבים עם שני פסים שיספיק ללקוח עד תחנת הדלק הקרובה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 6 שעות, yoav911gt2 כתב:

חייבו אותך על מיכל מלא?

לפני 6 שעות, nepet כתב:

יש יבואנים שבמעמד ההזמנה מחייבים על מיכל מלא ומוסיפים על זה כמה מאות שקלים למחיר הרכב . 

אם זה לא מצויין בהזמנה שלך אז לא שילמת והיבואן לא מחוייב . רובם מוסרים רכבים עם שני פסים שיספיק ללקוח עד תחנת הדלק הקרובה . 

לפני 5 שעות, stx כתב:

פות''ש, אם אתה כבר עומד, רוצה לספר לנו מה קנית?

ספארק חדשה בסוף לא הסכימו לי לקנות רכב מעל 100 אלף ( ההורים) לא רצו שאשרוף חצי מהכסף שעבדתי עבורו כמו חמור על רכב שאמכור אחרי שנתיים

שברולט ספארק 22 

פורסם

למה למכור ספארק חדשה אחרי שנתיים?

ואם שנתיים, למה כבר לא קנית רכב בין כמה שנים והיית חוסך עוד?

כסף שעבדת קשה כמו חמור עליו

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, nepet כתב:

רובם מוסרים רכבים עם שני פסים שיספיק ללקוח עד תחנת הדלק הקרובה . 

הוא לא יכול לתדלק בגלל הרמדאן. רק גלונים בבית לחודש לפחות.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

למה למכור ספארק חדשה אחרי שנתיים?

ואם שנתיים, למה כבר לא קנית רכב בין כמה שנים והיית חוסך עוד?

כסף שעבדת קשה כמו חמור עליו

צודק, כדי להצדיק קניה של רכב חדש שווה להחזיק אותו לפחות 6 שנים . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...