Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2007 מנוע BSE אטם ראש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף פלוס אוטומטית מודל 2007, מנוע BSE 1.6 עם 164000 ק"מ.

היום נדלקה נורה שחסרים 1 ליטר נוזל קירור במיכל עיבוי.

הבאתי נוזל קירור, השלמתי את החסר ונסעתי הביתה.

בערב עם מנוע קר אני מנסה לחבר משאבת לחץ לאיתור מקור הנזילה. שואב לתוך מערכת הקירור, לא מצליח לבנות לחץ בכלל. 

בודק את פקק מילוי השמן, מלא טחינה.

האם הבנתי נכון שהלך אטם ראש? לא הייתה שום התחממות.

במידה וכן, ואני מעוניין להיפטר מהרכב. האם עדיף לי למכור אותו כמקולקל או שעדיף לתקן ואז למכור?

מחיר הרכב על פי לוי יצחק 16000 ש"ח. האם זה מציאותי היום?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בהחלט ייתכן שמחליף החום נפרץ. במקרה כזה החלפה של מחליף החום וביצוע מספר החלפות שמן פותרת את הבעיה.

כמובן תצטרך לבצע שטיפה של מערכת הקירור בעזרת חומרים ייעודים להסרת השמן.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעצת המוסכניק, ככל הנראה מדובר בהתעבות לחות מהאויר על פקק השמן במהלך הסופ"ש שהאוטו לא בשימוש. קרה לי דבר דומה איתו לפני 3 שנים.

נסעתי איתו היום כל היום. הכל תקין, לא מתחמם ולא נעלם נוזל קירור.

גם לא חוזרים הסימנים הלבנים על הפקק.

שמעתי רבות על סיפור קולר השמן בVW, אבל הבנתי שבדרך כלל במקרה כזה מורגש שיבוש בפעולת הגיר. אצלי זה לא המצב.

מה שאני לא מבין: במקרים שמדובר בפריצה של קולר הגיר, ושמן הגיר מתערבב עם נוזל הקירור, איך זה יכול להגיע לשמן המנוע?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, amosbmw כתב:

בעצת המוסכניק, ככל הנראה מדובר בהתעבות לחות מהאויר על פקק השמן במהלך הסופ"ש שהאוטו לא בשימוש. קרה לי דבר דומה איתו לפני 3 שנים.

נסעתי איתו היום כל היום. הכל תקין, לא מתחמם ולא נעלם נוזל קירור.

גם לא חוזרים הסימנים הלבנים על הפקק.

במידה ןברכבך קיים גם קולר לשמן מנוע שנמצא בבית פילטר שמן מנוע.

התעבות מוגזמת עלולה לקרות גם מנשם מנוע סתום.

* כתבת שעל הפקק היה מלא טחינה. בפעם הבאה צלם את הפקק בכדי שנוכל לתת תשובה טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

צילמתי בפעם הזאת.

כרגע, כאמור, אין כלום.

PXL_20220328_053114258.thumb.jpg.de302cb528af2bb2b3aa4c155a88d47a.jpg

עמוס

פורסם

מבדיקה זריזה מתברר שברכבך לא קיים קולר שמן מנוע. התבלבלתי בין מנוע BSE ל-BLF שבו כן קיים קולר שמן מנוע.

תנקה היטב את הפקק בעזרת סמרטוט טבול בבנזין לבן או סולר ותעקוב אחרי הטחינה שמופיעה על הפקק.

בכול מקרה לדעתי כדאי לבדוק את מערכת הנשמים של המנוע. ברכב עם נסועה כמו שלך אני מאמין שהם לא במצב הכי טוב.

פורסם

תודה מרק. האם אתה מדבר על חלק מספר 20?

תוכל לכוון אותי אם יש עוד חלקים שצריך לבדוק?

יש שסתום CCV? לא מצאתי בדיאגרמות.

https://volkswagen.7zap.com/en/rdw/golf+plus/gopl/2007-459/1/103-103050/

עמוס

פורסם

אכן מדובר על פריט מספר 20. אל החלק הזה מתחבר עוד צינור שלא רואים בתמונה.

כנראה התכוונת לשסתום PVC. ייתכן מאוד שקיים שסתום כזה אך אינני יודע היכן הוא ממוקם ברכבך.

• תוכן חדש...