Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין מראש שאני נהג חדש .

הייה לי רעשים מהברקסים הלכתי למוסך הוא אמר לי שצריך להחליף גם ברקסים וגם דיסקים

עלה 700ש" סה"כ האם המחיר בסדר?

מה באמת הגורם שגם לי להחליף גם את הברקס וגם את הדיסק? איך אפשר לשמור  על הדיסק ועל הברקס לאורך זמן יותר?

מי אמר שהבעיה היא גם בברקס וגם בדיסק האם יש לי אפשרות לדעת את זה באופן עצמאי או רק מוסכניק יכול להגיד? כי לא כולם אמינים.

תודה!

פורסם (נערך)

קשה לקבוע האם המחיר נכון, איזה רכב יש לך? מניח שמחליפים לך סט קדמי בלבד.

איזה סט הציעו לך?

לגבי בדיקה עצמית. זה קל, תסובב את ההגה לאחד הצדדים ואז תסתכל על הרפידה, תוכל לראות כמה "בשר" יש שם.

לגבי הדיסק, תבדוק עם הציפורן את השחיקה בקצה הדיסק, אם אתה מרגיש/רואה מדרגה עמוקה, נניח 1 ממ, כנראה צריך להחליף

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני שעה, ArikM כתב:

קשה לקבוע האם המחיר נכון, איזה רכב יש לך? מניח שמחליפים לך סט קדמי בלבד.

איזה סט הציעו לך?

לגבי בדיקה עצמית. זה קל, תסובב את ההגה לאחד הצדדים ואז תסתכל על הרפידה, תוכל לראות כמה "בשר" יש שם.

לגבי הדיסק, תבדוק עם הציפורן את השחיקה בקצה הדיסק, אם אתה מרגיש/רואה מדרגה עמוקה, נניח 1 ממ, כנראה צריך להחליף

יש לי דיטסו סיריון 2006

תודה על התשובה!

עריכה אחרונה על ידי shay76s
  • תוכן חדש...