Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון כוס חרסינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי כוס חרסינה בעלת ערך סנטימנטלי שנשברה ל-3 חתיכות.

האם קיים דבק food grade כך שלאחר ההדבקה אוכל לשתות ממנה בבטחה?

תודה

פורסם

הזכיר לי...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אין בעיה לשתות מכוס שהודבקה עם ציאנואקלירט / דבק מהיר, אחרי שהוא התייבש לגמרי ואחרי ניקוי שאריות.

כנ״ל עם אפוקסי שסיים להתקשות.

תכל׳ס זה נכון לשלל דבקים / צבעים / לכות - ברגע שהסתיים תהליך בלתי הפיך של פולימריזציה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מדוייק. הם מפרישים גם אחרי שהתייבשו.

מה שכן, כשמדובר על הדבקת שבר ולא ציפוי כל הפנים של הכוס פני השטח של הדבק שבאים במגע עם הנוזל הם אפסיים ביחס לנפח ולכן אין שום סכנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמע, אלא אם מדובר בכוס קסם כזו, שאתה שם בה מים וחושב על משקה והיא הופכת אותו למשקה שחשבת - אתה יכול להדביק אותה - אבל לדקורציה בלבד. 

לא הייתי נותן לאף אחד (כמעט) לשתות משהו מכוס שהודבקה עם אפוקסי / סופר גלו וכד'. 

גם מחשש שתישבר שוב, וגם מחשש לזליגת חומרים. 

תשאל את עצמך אם היית נותן לילד שלך לשתות מכוס כזו. זו התשובה הרלוונטית (כמעט) לכולם. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כוס חרסינה שהדבקתי באפוקסי ומשתמש בה והנה אני עדיין פה.

אם זה נשבר להרבה חתיכות קטנות הייתי מוותר. אבל אם זה 2-3 חלקים ואין כל מיני חתיכות קטנות שנעלמו תדביק. מקסימום תעשה מזה כלי לעטים ועפרונות אם אתה פוחד לשתות.

תנסה למרוח את החומר במידה שלא ינזל החוצה אחרי הצמדת החלקים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

יש לי כוס חרסינה שהדבקתי באפוקסי ומשתמש בה והנה אני עדיין פה

סתם מתוך סקרנות, אפשר לשאול למה?

מה כל כך מיוחד בכוס הזו שאתה צריך לשתות ממנה?

אם היתה נשברת לי כוס עם ערך סנטימנטלי מיוחד, הייתי מדביק ושם אותה לתצוגה בלבד.

ואם אין ערך כזה, זורק לפח וקונה חדשה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוהב לשתות בכוס הזו. 

אם זה משהו שיש לו ערך סנטימנטלי, למה לשמור את זה על מדף גבוה שיגורו בזה עכבישים במקום להשתמש ולהנות? אני משתדל לא לשמור זבל שאין מה לעשות בו, גם אם זה משהו עם ערך סנטימטלי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כרגע הדבקתי עם אפוקסי. זלג קצת אז לא אשתה מזה כנראה.

יש דרך לזגג זכוכית מבפנים או תהליך אחר שישים משהו בטוח מעל האפוקסי ואוכל לשתות ממנה? נניח שאהיה מוכן לשים כמה מאות שקלים על זה?

יש לה ערך סנטימנטלי..

פורסם (נערך)

אין שום בעיה ללקק אפוקסי יבש כאוות נפשך. זה בסך הכול פלסטיק.

אתה מוזמן אפילו לכרסם אותו אם בא לך. אפוקסי מוקשח איננו רעיל ואיננו מפריש חומרים ברמה שונה מכל חומר אחר שמתאים למגע עם מזון.

בנוגע לזיגוג מחודש - בעיקרון זה אפשרי - זה מה שעושים קדרים ב״שריפה שנייה״ של קרמיקה,

אבל ברמת המעשה סביר להניח שהכוס לא תעמוד בעומס ותתנפץ במהלך השריפה.

having said that - אם אצטט את ידידי ליביו,

אני לא מוצא שום סיבה לשתות ממנה בלי קשר לתיקונים. שתקשט את הבית וזהו.

בתאריך 20.3.2022 בשעה 09:19, discoTD5 כתב:

תשאל את עצמך אם היית נותן לילד שלך לשתות מכוס כזו. זו התשובה הרלוונטית (כמעט) לכולם.

הילדים שלי לפעמים מלקקים שוקו שנשפך על השולחן.

כל עוד השולחן נקי - שיבושם להם. לא יקרה להם כלום.

אה, ומדובר בשולחן עם לכה שהיו בה מיליון ואחת רעלים במצבה הנוזלי, אתילן גליקול וקסילן ומה לא.

התפלמר? התנדפו הממסים? שולחן נוקה פעם-פעמיים-מאות-פעמים?

אז בטוח.

חטיפים נמצאים בתוך אריזות עם ציפוי אלומיניום ולכה, just saying...

(תגובה על עופרת שלא קיימת כבר ארבעים שנים בשום צבע בעוד 3... 2... 1...)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...