Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

K44 - מעלה צריכת דלק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם - המוסכניק שאני סומך עליו המליץ לי לשים את התוסף הזה במאזדה 6 2004 שלי על מנת לשפר את צריכת הדלק. יקר אש אבל שמתי 2 מנות ללכת על בטוח. המנוע הפך שקט מאוד אבל במקביל צריכת הדלק עלתה פלאים - ממש מורגש.  המוסכניק לא יודע.  למישהו יש רעיון מה קורה פה ? 

פורסם
לפני 20 שעות, לירון .ה. כתב:

מה זה 2 מנות?

שמת 2 מכלים על מיכל דלק מלא?

ככה המליץ המוסכניק שלך? 

הוא המליץ לשים מיכל שלם על רבע מכל דלק. 

פורסם

קודם כל.

רשום על היכל את כמה ואיך.

אמורים לשים מיכל אחד על חצי מיכל דלק, ואז למלא דלק עד הסוף ולצאת לנסיעה ארוכה ורציפה לתת לחומר לעבוד.

הדעה הרווחת שאין צורך בתוספים למינהם, יש אותם בדלק כבר, ולצאת לנסיעות ארוכות מידי פעם.

כמו כן אם כבר משתמשים עדיף לפני הטיפול התקופתי, כי בזמן השימוש יכול להשתחרר פיח ולסתום מעברים.

יכול להיות שכמות החומר שהכנסת עשתה משהוא לא טוב, למערכת הדלק.

תייעץ עם המוסך המטפל שלך.

אני אישית בעל 2 מכוניות ישנות, אחת מהן שנת 2002, ומעולם לא משתמש בתוסף דלק.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

יאצקו - חבל שלא פעלת לפי הוראות השימוש הרשומות ע"ג הפחית -
להוסיף את התכשיר עם משפך למיכל דלק מלא.
לנסוע כ- 300 - 400 ק"מ (לפני מילוי מיכל הדלק ברכב בפעם נוספת),
מומלץ לשימוש כל 10,000 - 15,000, או לפני בדיקה שנתית.

המוצר אינן מומלץ לשימוש בריכוז גבוה,
שימוש חורג כפי שעשית (2 פחיות) יכול לעשות נזקים.

פורסם

אני לא מצליח להבין. יש פה דעות לכאן ולכאן לגבי החומרים למיניהם. אם הם מוספים בדלק, למה להוסיף אותם עצמאית?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כדי שהיצרנים יתעשרו . צריך פעם בחודש נסיעה של 20 דקות מחוץ לעיר בסל"ד גבוה וזהו . נתקלתי כבר במספר מקרים שהתוסף גרר את הלכלוך למזרקים ואז היה צריך לפרקם ולנקותם . לפעמים החומר יכול לפורר את הציפוי הפנימי של מיכל הדלק ולגרום לסתימות .  למה לחפש צרות במקום שאין ? לא מוסיפים וזהו . הלוואי שלבריאות שלנו היינו דואגים כמו שאנחנו דואגים לקופסת המתכת הזו .

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 08:41, מיץ פטל כתב:

האם אתה יכול לפרט יותר לגבי עלית צריכת הדלק? ממה למה?

על פני כמה מיכלי דלק התוצאה נמדדה?

הממצאים על פני חודשים וחצי. אולי 4-5 מיכלים. פעם מיכל היה לוקח 550-600 קמ היום בערך 400. 

• תוכן חדש...