Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד סוכנות רכב - CAR CITY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל את עצמך למה רכב טוב התגלגל לסוכנות סוג ג׳

תחסוך לך את הכסף של הבדיקה.

אם כבר סוכנות אז של היבואנים וגם אז.. בעיקר חשדיהו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

@סולל הדרך אני מבין שיש לך מספיק מידע כדי לקבוע שסוכנות היא סוג  ג' וכלי הרכב שהיא מציעה פגומים.

לי אין מספיק מידע על הסוכנות הזאת, אבל מטרידה אותי העובדה שאני לא מוצא בחיפוש בגוגל אתר או מדיע על הסכנות הזאת, או על מיקומה המדויק. מבחינתי די בהיעדר המדע לפסול את הסוכנות (שיכול להיות שהיא סוג א' עם כלי רכב מעולים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אין עליה מידע ברשת... מה זה אומר?

1. שהם זכים כטלית

2. שזאת עוד סוכנות שהחליפה שם בפעם המיליון

חבל ש 99 אחוז מסוחרי הרכב מוציאים שם רע לאחוז הנותר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חייב שניתקלתי בכמה סוכנויות ליסינג קטנות שמוציאות רכבים למכירה בעצמן. חלקן ותיקות מאוד.

מצד שני אחד מהן הסביר לי איך הם מוציאים רכבים לסוחרים/מגרשים - עסקה של אחד סביר, אחד ככה ככה ושתי נבלות או משהו דומה. מניח שגם הגדולות עובדות ככה. אז זה לא שאי אפשר למצוא רכב סביר במגרש שהיא לא ליסינג, אבל הסיכויים לכך יותר נמוכים ושוכנות ממש לידו גם כל מיני נבלות מכובסות ומשופצות. אז סטטסיטית יש יותר סיכוי ליפול.

פורסם

גיסי הוא בכיר באחת מחברות הליסינג הגדולות בארץ.

את הרכבים הטובים הם שומרים אצלם. את הפח הם מגלגלים לסוחרים. חד וחלק. ככה שרכב טוב מליסינג הסיכוי שלך למצוא אצל סוחר קטן הוא קצת פחות מאפס.

בלי קשר שהרכבים מטופלים באופן הזול ביותר וזאת הסיבה שגם אם יכולתי למצוא אצלו רכב טוב (בוודאות) אני מליסינג לא קונה.

בשוק הפרטי יש את הטריד של היבואנים. הם בדרכ לא לוקחים זבל. מצד שני הם היום מבקשים מחירים גבוהים.

מי שיש לו רכב פרטי למכירה ימכור לבד או יעשה טרייד. מי שיש לו פח... לא תמיד מצליח למכור ומגלגל לסוחר בזול.

ככה העולם הזה עובד. נורא פשוט.

• רעיון טוב! 3
פורסם

טוב, אז באמת תודה לכולם על העזרה!

גם אני אגב לא מצאתי מידע ולכן בסיכומו של יום ויתרתי.

מה שהולך עם ההאאוטלנדרים ובכלל במשומשים נהיה קצת לא הגיוני.

1. יש הרגשה של חוסר ברכבים משומשים - לא באמת מרגיש את זה. לדעתי אינטרס חבוי להעלות מחירים.

2. קיים פער עצום (עשרות %) בין מחירון לוי יצחק (מי הזכיר אינטרס🤔) למחירון יד2. יש הסבר הגיוני?

קיצר, הטירוף חוגג לא רק באוקראינה

יאללה - שוב תודה!

שבת שלום!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...