Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, nev כתב:

תנוחת הישיבה הגבוהה שהיא רצתה

אישית אף פעם לא הבנתי מה השוס הגדול ב"תנוחת ישיבה הגבוהה" שכולם מדברים עליה - לדעתי זה יותר אופנה מכל דבר אחר, אופנה שאנשי שיווק חכמים מוכרים לנו כמשהו שאנחנו "ממש צריכים".

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהאוטו גבוה זה יותר נח לצאת ולהיכנס, במיוחד למבוגרים או שמנים.

גם יותר נח להושיב ילדים קטנים כשהרכב גבוה.

את החסרונות של מרכז כובד גבוה כולנו יודעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, Fazer כתב:

אישית אף פעם לא הבנתי מה השוס הגדול ב"תנוחת ישיבה הגבוהה" שכולם מדברים עליה - לדעתי זה יותר אופנה מכל דבר אחר, אופנה שאנשי שיווק חכמים מוכרים לנו כמשהו שאנחנו "ממש צריכים".

היא נמוכה וקשה לה שהיא לא רואה את הכביש ואת הקצה של מכסה המנוע. אני אישית יושב נמוך.

פורסם
לפני 37 דקות, Fazer כתב:

דוגמא הפוכה- השבוע בפקקים של איילון התגלגלה לידי קורבט שחורה חדישה רחבה ובעיקר נמוכה, רכב נחמד לכל הדעות, אבל חשבתי לעצמי איזה סיוט זה לשבת בגובה  הרצפה נמוך משמעותית מכל הסביבה, עם זוית לקויה קדימה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Fazer כתב:

אין פה ענין של שוס, יש פה כניסה ויציאה נוחות יותר, יש פה חלוקת נפח פנימי טובה יותר על אורך מצומק יחסית ועיקר העיקרים והכי חשוב לטעמי, יש פה ראות עדיפה משמעותית על זו שיש ברכב נמוך ולכך משמעות בטיחותית ראשונה במעלה. ועם כל אלו הנחיתות הדינמית המובנית פיזיקלית במשאיות הקטנות, מציבה אותן מבחינתי לפחות בקטגורית הלא , תודה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)

גם לאיביזזה וגם לקונה יש מושבים בינוניים לכל היותר, של הקונה נסבלים יותר. (לפחות עבורי). 

לפני 3 שעות, roy007 כתב:

ולאיביזה איזה גיר יש בדיוק?

מציע שתקרא שוב את הפסקה שציטטת, רשום שם ש"גם"

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 6 דקות, רועי5 כתב:

אין פה ענין של שוס, יש פה כניסה ויציאה נוחות יותר, יש פה חלוקת נפח פנימי טובה יותר על אורך מצומק יחסית ועיקר העיקרים והכי חשוב לטעמי, יש פה ראות עדיפה משמעותית על זו שיש ברכב נמוך ולכך משמעות בטיחותית ראשונה במעלה. ועם כל אלו הנחיתות הדינמית המובנית פיזיקלית במשאיות הקטנות, מציבה אותן מבחינתי לפחות בקטגורית הלא , תודה.

מה זה משנה איכות הראות אם גם ככה כולם תקועים בטלפון? מחכה כבר למכוניות אוטונומיות מלאות שיפטרו אותנו ממשוטטי הכבישים...

פורסם (נערך)

@Fazerאני מעדיף ישיבה זקופה, הרבה יותר נוחה לגב שלי מקריסה לתוך מושב נמוך, שלא לדבר על היציאה ממנו.

@garichoמציע לך להשאיר את הסיסמה לפורום ולינק לדף הזה לנכדים שלך, כדי שיספרו על הרכב מדרגה 4 שצפוי כעבור.10 שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, garicho כתב:

מה זה משנה איכות הראות אם גם ככה כולם תקועים בטלפון? מחכה כבר למכוניות אוטונומיות מלאות שיפטרו אותנו ממשוטטי הכבישים...

מה משנה צריכת דלק אם בסוף ניסע על רכב סולארי? תזכיר לי לשלוח לך גרר לאסוף אותך כשתתקע בלי דלק.

אתה קונה רכב היום, לא עוד X שנים.

פורסם
לפני 9 דקות, nev כתב:

מה משנה צריכת דלק אם בסוף ניסע על רכב סולארי? תזכיר לי לשלוח לך גרר לאסוף אותך כשתתקע בלי דלק.

אתה קונה רכב היום, לא עוד X שנים.

Sarcasm 1 = reality 0

Double FacePalm - tablety.pl

פורסם
לפני שעתיים, רועי5 כתב:

אין פה ענין של שוס, יש פה כניסה ויציאה נוחות יותר, יש פה חלוקת נפח פנימי טובה יותר על אורך מצומק יחסית ועיקר העיקרים והכי חשוב לטעמי, יש פה ראות עדיפה משמעותית על זו שיש ברכב נמוך

שום דבר מזה לא משמעותי לרכב שהוא ג׳יפון קטן. ה-2008, לדוגמא, לא מספיק גבוהה שיהיה יותר נוח להכניס לכסא תינוק ו/או להכנס ולצאת מהרכב, אין שום ״ראות קדימה״ שונה, בנפח אולי יש קצת יותר גובה, אבל למה זה טוב?

מהצד השני, הרכב באופן מובהק מתנהג פחות טוב. אפילו הזוגה כבר מעדיפה את הגולף שהיתה לה, גם עם תינוקת.

בכמה כבר ארונה יותר גבוהה/מרווחת מגולף?!

באופן זניח גבוהה יותר.

רק שהיא יושבת על פלטפורמה של פולו ועולה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, yb כתב:

אבל חשבתי לעצמי איזה סיוט זה לשבת בגובה  הרצפה נמוך משמעותית מכל הסביבה, עם זוית לקויה קדימה

אתה בטח חושב שההוא שמסתובב עם הכוסית ההיא מסכן, כי העצמות אגן שלה דוקרות אותו במיטה ןכשהם עושים סקס הציצים הענקיים מפליקים לו על הפרצוף...

• מצחיק 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את עניין הגובה אפשר להבין, ככל שמתבגרים זה נהיה יותר מוחשי. אבל זוית לקויה קדימה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 שעות, yoav911gt2 כתב:

למה שהקונה תהיה יותר נוחה מהאיביזה בעיר? המתלים שלו גם קשיחים יחסית וגם המושבים שלו לא שיא הנוחות ועל כל זה גם לו יש גיר רובוטי.

יצא לך לנסוע על הקונה החדש?

לי לא יצא לנסוע על הקונה הישן, אבל על החדש עשיתי נסיעת מבחן.

ויש לי גם איביזה ביומיום. אמנם הגרסא האוטומאטית הבסיסית, אבל מספיקה כדי להשוות בין השניים.

ובכן, הקונה החדש הוא אחרי מתיחת-פנים. יש יצרנים שמחליפים פלסטיק פה, מתג שם,ואומרים שעשו מתיחת-פנים. אבל פה (לאור ההצלחה שלו בארה"ב) יונדאי באמת עשו מתיחת פנים, ולפי ההשוואות לגרסא הקודמת, הרכב יותר נוח בנסיעה עירונית. חבל שהיבואן לא מציע יותר אפשרויות אבזור ,כפי שיש בחו"ל.

אז לי, כאמור, לא יצא לנסוע בגרסא הקודמת, אבל כשנסעתי בגרסא החדשה (עם צמיגים בחתך 45), יחסית לאיביזה, עבורי הוא בהחלט נוח יותר בתוך העיר.

דווקא מחוץ לעיר המצב הפוך - במהירות גבוהה, האיביזה מרוסן יותר, וסופג יותר. לגבי הקונה, קרה לי שהוא "סגר מתלה" כשעלה על מכשול גדול מחוץ לעיר, והתוצאה היתה שהרכב קפץ והעביר את החבטה ישר אלי.

גם בידוד הרעשים של הקונה טוב יותר מהאיביזה שיש לי, והתחושה שהרכב יותר איכותי (טוב, לא חוכמה גדולה עם פערים כאלה במחיר).

ולגבי המושב  - לי המושב של האיביזה היה יותר נוח מזה של הקונה.

יש לאיביזה 1.5 עוד כמה ייתרונות לא מובטלים - בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית מבוססת רדאר שאין בקונה הזאת בישראל, שליטה טובה יותר בהאצות בסיבובים(בקונה הזה יש תת היגוי חריף ולוחמת-הגה), וכמובן יציבות עדיפה בשינויי כיוון ובסיבובים.

• תוכן חדש...