Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, amosbmw כתב:

השירשור הזה מזכיר לי את האישה המבוגרת למדי, שראיתי יום אחד בשטיפת רכב עם פולו GTI..

אין לי מושג מה זמני האספקה,  אבל באתר של מיני עדיין קיימים דגמים עם מנועי 1500 טורבו, 102, ו136 כ"ס ודגם עם מנוע 2000 טורבו 178 כ"ס.

תפוס לפני שהם עוברים לחשמל מלא בשנים הקרובות.

לידי יש אישה כבת 80-75 שנוסעת על Audi RS3 כןכן  והרכב נוסע מהבית למרכז המסחרי שוסטר ובחזרה, לא חושב שהגיעה להילוך 3 אי פעם ברכב.

אז אין להתפלא כלל על GTI  כי יש אנשים שנכנסים לסוכנות ורוצים את כל התוספות ולפעמים זה מגיע בצורה של מה שדיברנו כי אם אין בעיות עם הפרוטות שבכיס אזי אתה קונה כל מה שאתה רוצה.

קובי

:-)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, kobi_g כתב:

למרכז המסחרי שוסטר

אמרת הכל.... 😄

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

הליטר של vag, מרגיש זריז למדי.

עד כמה שזה ישמע מצחיק, מה שאותי ביאס ב FR עם המנוע הקטן זה לוח השעונים שנראה כאילו יצא מגולף של תחילת שנות האלפיים.

לפני שעתיים, dr6633 כתב:

וזו החלטה עסקית הגיונית

בעיני (וכמובן שאני אוביקטיבי!!! :-) ) זה מפספס - היצרן מייצר, תמכרו. מעט מאוד אנשים, לדעתי, שרוצים סופר מיני יגידו לעצמם "אה, יש ג'יפון אז נקנה את זה במקום", הרוב יגידו לעצמם "נתפשר על המנוע" - ואז היבואן הפסיד לא מעט גרושים לכיס, כי הלקוחות קנו רכב זול יותר.

לגבי מנועי הליטר - אני מכיר את ה"סחורה", ואם היא תתפשר עכשיו, אח"כ היא תרגיש שזה חלש לה ותתבאס.

כרגע, אלא אם נמצא משהו שעונה על הדרישות, נראה ששוב היא תסחוב עם הרכב הנוכחי שלה עוד כמה חודשים ונקווה שהעולם קצת יחזור לעצמו.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • מצחיק 1
פורסם

בגלל לוח שעונים לשלם עוד הרבה כסף?

ה-1.0 סחב מצוין את הארונה ואין סיבה שלא יסחוב את האיביזה.

בניגוד לכל ה"איכס" והתגובות שיש כאן, אני חושב שזה מנוע נהדר לסופר מיני, הוא סוחב טוב בעליות ומחוץ לעיר וצריכת הדלק שלו לא רעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 45 דקות, dorsht כתב:

בגלל לוח שעונים לשלם עוד הרבה כסף?

ההפרש בין ה 1.0 ל 1.5 הוא בערך 8000 ש״ח, לא המון כסף בשביל מנוע חזק משמעותית, קוקפיט דיגיטאלי, ועוד כמה שטויות קטנות.

פורסם
לפני שעה, Fazer כתב:

אמרת הכל.... 😄

עד כמה שזה ישמע מצחיק, מה שאותי ביאס ב FR עם המנוע הקטן זה לוח השעונים שנראה כאילו יצא מגולף של תחילת שנות האלפיים.

בעיני (וכמובן שאני אוביקטיבי!!! :-) ) זה מפספס - היצרן מייצר, תמכרו. מעט מאוד אנשים, לדעתי, שרוצים סופר מיני יגידו לעצמם "אה, יש ג'יפון אז נקנה את זה במקום", הרוב יגידו לעצמם "נתפשר על המנוע" - ואז היבואן הפסיד לא מעט גרושים לכיס, כי הלקוחות קנו רכב זול יותר.

לגבי מנועי הליטר - אני מכיר את ה"סחורה", ואם היא תתפשר עכשיו, אח"כ היא תרגיש שזה חלש לה ותתבאס.

כרגע, אלא אם נמצא משהו שעונה על הדרישות, נראה ששוב היא תסחוב עם הרכב הנוכחי שלה עוד כמה חודשים ונקווה שהעולם קצת יחזור לעצמו.

אני מסכים איתך שזה מפספס אבל זה היה ככה תמיד. ככה זה כשאין מכירה ישירה מהיצרן לצרכן. הלוואי והיה לנו אתר של כל יצרן עם קונפיגורטור, לא היה אכפת לי לחכות כמה חודשים בשביל לקבל בדיוק מה שאני רוצה...אבל צריך או להסתפק בזה או להתחיל מסע של ייבוא אישי מתיש. בזמנו, רציתי מאוד את הטווינגו GT. מה זה רציתי? הגעתי עד לקודקודים בקרסו...אבל לא היה סיכוי, גם לא ליחידה אחת. אז התפשרתי. מקווה שבכל זאת אמך תמצא את מה שהיא מחפשת :)

פורסם

יש כמה איביזות  fr 1500 דנדשות ביד2. 

אחת עדיין עם הניילונים ועשתה בערך 1000 קמ אם אני זוכר נכון. 

הייתי קונה אחת כזו לעצמי אם לא המוביליי .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הדגם החדש מגיע ללא מובילאיי, אלא עם מערכת מקורית לתיקון סטייה מנתיב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בארונה ה-1.5 מגיע עם לוח מחוונים דיגיטלי. באיביזה זה עם חבילה מיותרת של קאליפרים בצבע אדום ומערכת משודרגת.

ברמת העיקרון את לוח המחוונים אפשר לשדרג גם אחרי הרכישה ולהחליף ללוח מחוונים דיגיטלי. יש לא מעט שמתעסקים עם זה. בתכלס עבורי אין לזה הרבה משמעות אבל זה באמת מרים קצת את תא הנוסעים המשעמם של האיביזה/ארונה.

פורסם
לפני כשעה, Fazer כתב:

ההפרש בין ה 1.0 ל 1.5 הוא בערך 8000 ש״ח, לא המון כסף בשביל מנוע חזק משמעותית, קוקפיט דיגיטאלי, ועוד כמה שטויות קטנות.

האיביזה 1.5 לא מגיעה עם קוקפיט דיגיטלי, גם אני הייתי בטוח שעובדים עליי אבל שיהיה.

הארונה 1.5 אכן מגיעה עם קוקפיט דיגיטלי.

פורסם

לגבי הארונה - לא מכיר את דגם ה-1500 סמ"ק, אבל אחד הדברים שאיני אוהב בארונה 1000 של אשתי זו תנוחת הישיבה הנמוכה (בניגוד לתדמית הג'יפונית). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ה-1.5 הגיע רק לאחרונה בדגם שאחרי מתיחת הפנים. בגדול - אותו אוטו עם תא נוסעים קצת שונה ועדכוני אבזור קלים.

פורסם

כמן שכתבו ה 1.0 נוסעת מצויין
ויש לך גם את הסטוניק GT line עם גג ומנוע 1.0 טורבו שנוסעת לא רע בכלל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, dorsht כתב:

הדגם החדש מגיע ללא מובילאיי, אלא עם מערכת מקורית לתיקון סטייה מנתיב.

אני יודע , אבל אלה שנמכרות ביד2 הן מלפני מתיחת הפנים ועדיין חדשות . כלום זמן על הכביש ואני באופן אישי אוהב יותר את הדגם היוצא כי שם המולטימדיה לא בולטת מהדשבורד והכל יותר נקי .

אבל אם לפותח השרשור זה לא מפריע זה הכי קרוב ל fr חזקה מהניילונים עכשיו . 

משיחה עם צמפיון אין צפי בכלל לפאביה החדשה ולא יודעים לתת פרטים איזה דגם יגיע ומתי ול fr זה רק לחכות לביטולים אם יהיו. 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...