Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נהגתי בהשקה של הקונה בארץ במשך שלוש שעות  ונהגתי גם על איביזה FR 1.0  וזה מהניסיון שלי. הקונה עבר מתיחת פנים, זה לא דגם חדש לגמרי.

כשבדקתי את מתיחת הפנים של האיביזה הם שוב לא שינו את בסיס המושב שזה החלק הבעייתי מבחינתי אצלה. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בתאריך 17.2.2022 בשעה 18:11, yoav911gt2 כתב:

נהגתי בהשקה של הקונה בארץ במשך שלוש שעות  ונהגתי גם על איביזה FR 1.0  וזה מהניסיון שלי. הקונה עבר מתיחת פנים, זה לא דגם חדש לגמרי.

כשבדקתי את מתיחת הפנים של האיביזה הם שוב לא שינו את בסיס המושב שזה החלק הבעייתי מבחינתי אצלה. 

אולי זה רק אני אבל כשישבתי באיביזה אז נכון שכל מערכות הבטיחות מקוריות אבל הפלסטיקה בפנים נוראית , גם החומרים גם הצבעים . במינימום הייתי מחפש את ה fr שמרגיש טיפה יותר איכותי , ההפרש בין יאריס של 115000 ל fr הוא עוד 15000 ולדעתי זה שווה את ההפרש. 

או להתפשר על הסוויפט העגלה . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

האיביזה אחרי מתיחת פנים עם סלון איכותי מבעבר וגם ניראה הרבה יותר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, Asaf-R כתב:

יש שמועה שמכשירי תנועה יביאו את הסוויפט ספורט. שווה להמתין.

😪

את השמועה הזו אני קורא לפחות פעם בשנה מאז שאני חבר בפורום.

במציאות: סוויפט ספורט? יוק.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

את השמועה הזו אני קורא לפחות פעם בשנה מאז שאני חבר בפורום.

במציאות: סוויפט ספורט? יוק.

זו הייתה בדיחה...

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...