Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, תודה רבה לכולם על העזרה הרבה!

אז אחרי לבטים רבים, מצאנו רכב. יש בידינו היסטוריית טיפולים של הרכב (טופל רק במורשה) וממצאי הבדיקה ממכון בדיקה שהרכב עבר היום.

אשמח שתעברו עליהם ותגידו לי מה אתם רואים, אני אישית פחות מבין בזה. במכון כן ישבו והסבירו לנו הכל, הדגישו שהרכב במצב טוב מאוד ושהדבר היחיד שהוא קריטי הוא להחליף את משאבת המים של המנוע. בנוסף נאמר כי יש הפרש בבלם האחורי וצריך לפרק ולראות, אך לא מדובר בדבר קריטי. כמו כן אמרו שיש בלאי בתותבי משולשים והגומיות למייצבים סדוקות, אך לא חייב להחליף. האם קריטי לטפל בזה? ניתן להמשיך כך או שחייב לטפל גם בגומיות ותותבי משולשים?

אם תוכלו לעבור על המסמכים ולומר לי מה אתם רואים אני אשמח מאוד! כמו כן, האם זה משנה אם נשים משאבת מים חליפית או מקורית? במכון אמרו שעלות של טיפול כזה תהיה בערך 900 ש"ח, במוסך מורשה ומשאבה מקורית אני מניח שיעלה פי 2 בערך? מישהו יודע?

שורה תחתונה – במכון אמרו שהרכב במצב ממש טוב. שנתון 2015, יד 1 (00 ברישיון) ו־97 אלף ק"מ.

IMG_3102.JPG

IMG_3103.JPG

IMG_3104.JPG

IMG_3105.JPG

IMG_3106.JPG

IMG_3107.JPG

IMG_3108.JPG

פורסם

לא הבנתי, לא החליפו לרכב מסנן אוויר במשך כל החיים?
הבדיקה כנראה לא שווה כלום... האי נקייה מידי לרכב בן 7 עם 100 אלף קילומטר ועבר של פתיחת גיר ותעונה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 49 דקות, Gavrik כתב:

הבדיקה כנראה לא שווה כלום... האי נקייה מידי לרכב בן 7 עם 100 אלף קילומטר ועבר של פתיחת גיר ותעונה.

איפה ראית פתיחת גיר ותאונה?

אתה יכול לעשות בדיקת עבר ביטוחי מכאן

https://www.infocar.co.il/

בעלות של 10 שקל כדי לדעת אם היו תביעות ביטוח.

רק אומר שלא כל תביעת ביטוח זו תאונה חזיתית, יכול להיות גם טיפולי פחחות, ותתפלא כמה זה יכול לעלות, ככה שאם תמצא תביעת ביטוח תתקשר לחברה המבטחת ותשאל מה טול בפועל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Gavrik כתב:

למיטב ידיעתי הרכב לא עבר תאונה, אוודא מול בעל הרכב. הבדיקה לא "נקייה" מדי, זה פשוט רכב באמת שמור. אין לו אפילו שפשוף אחד. זה מיד ראשונה הבחור מבוגר 00 ברישיון ועל הבדיקה במכון אני סומך שהיא מקצועית ונכונה ב־100%. אז על סמך היסטוריית הטיפולים והבדיקה מהמכון אתה אומר שהרכב "נקי מדי", כלומר תיאורטית בסדר גמור?

ראיתי עכשיו שהוחלף מפעיל מצמד, אבל הרכב עבר את הטיפול הזה במוסך מורשה (כל הטיפולים). זה משהו שצריך לחשוש ממנו? בבדיקה במכון הכל בסדר ממה שהבנתי מהם בנוגע לגיר.

לפני 20 דקות, BadCop כתב:

איפה ראית פתיחת גיר ותאונה?

אתה יכול לעשות בדיקת עבר ביטוחי מכאן

https://www.infocar.co.il/

בעלות של 10 שקל כדי לדעת אם היו תביעות ביטוח.

רק אומר שלא כל תביעת ביטוח זו תאונה חזיתית, יכול להיות גם טיפולי פחחות, ותתפלא כמה זה יכול לעלות, ככה שאם תמצא תביעת ביטוח תתקשר לחברה המבטחת ותשאל מה טול בפועל.

כן בדקתי כבר ולא היו תביעות, בכל מקרה בעל הרכב נראה בחור אמין ועל הבדיקה במכון אני סומך ב100% שהיא איכותית ומקצועית. 

אז על סמך מה שאתה רואה מהיסטוריית הטיפולים והבדיקה במכון הרכב בסדר? אין משהו קריטי? מה בנוגע למה ששאלתי על משאבת המים, הבלמים והגומיות?

עריכה אחרונה על ידי xaier
פורסם

ב21 אלף קילומטר יש בהיסתוריית טיפולים, החלפת פנס ותיקון פגוש = תאונה. מכון הבדיקה היה אמור לעלות על זה לפי תהליך הייצור של הפנס.

האם אתה הזמנת את הבדיקה או שזאת בדיקה שמישהו אחר עשה והציגו לך?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

ב21 אלף קילומטר יש בהיסתוריית טיפולים, החלפת פנס ותיקון פגוש = תאונה. מכון הבדיקה היה אמור לעלות על זה לפי תהליך הייצור של הפנס.

האם אתה הזמנת את הבדיקה או שזאת בדיקה שמישהו אחר עשה והציגו לך?

אני הזמנתי כמובן, מדובר על המכון הכי אמין עם הכי הרבה עבודה וביקורות באיזור שלי, קצת מפתיע מה שאתה אומר.. צריך לבדוק את כל זה.

מעבר לכך הטיפולים נעשו במוסך מורשה. מה בנוגע לכל שאר הדברים? 

פורסם
Just now, Gavrik כתב:

אם זה בדיקה שאתה הזמנת אז אתה יכול לרכוש את הרכב. 
רק תחליף פילטר אוויר במנוע. הזוי שלא החליפו עד עכשיו.

חחח סגור, באמת מוזר. ושוב אשאל.. מה תוכל לומר לי בנוגע למשאבת מים, הפרש בבלמים והגומיות? מה קריטי ומה לא? האם אפשר לטפל במשאבת מים עם חלופית או שעדיף הכל מקורי במורשה למרות שיכול לעלות פי 2 במחיר?

כמו כן, מה דעתך על הרכב באופן כללי? מדובר על סיטרואן C1 2015 אוט', המנוע והגיר הם של טויוטה (ייצור משותף, טויוטה-סיטרואן-פיג'ו), זה בעצם טויוטה בתחפושת של סיטרואן ממה שהבנתי.

לפני 9 דקות, Gavrik כתב:

אם זה בדיקה שאתה הזמנת אז אתה יכול לרכוש את הרכב. 
רק תחליף פילטר אוויר במנוע. הזוי שלא החליפו עד עכשיו.

דרך אגב ראיתי עכשיו שברישיון רכב רשום רמת אבזור בטיחותי 0. מה המשמעות? הבנתי שבמפרט המקורי לרכב יש רמה 1, מדוע יכול להיות שרשום 0?

פורסם

המשמעות היא שאין ברכב מערכות בטיחות מתקדמות כמו בלימה אוטונומית, בקרת סטיה מנתיב וכדומה.   אכן בסיטרואן C1 2015 אין כאלה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...