Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי במקום לדבר על דגמים יותר טוב שתנסה לראות מה יש בשוק במצב הכי שמור וזו תהיה הקניה הכי טובה.

רכב בן 10+, גם אם התחיל את חייו כ"דגם לא אמין", אם הוא שרד עד הגיל הזה במצב טוב זו תהיה קניה יותר מוצלחת ממשהו "אמין" אבל שבור ומוזנח.

עריכה אחרונה על ידי edward
  • רעיון טוב! 1

האתר שלי: long.co.il

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז קניתי קיה קרניבל 2010 בנזין עשתה 230,000 קילומטר במחיר אפס של 13,000 שח...לפני טסט ומראה חיצוני לא משהו במיוחד..🙂אבל אל תסכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו..

תודה לכולם מקווה לתת עידכון בקרוב אם היה שווה..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה שהוביל זה שראיתי שלכולם יש חסרונות בתקציבים כאלו נמוכים...

תכלס רכב גדול ומרווח, קיבלתי במחיר זול מאוד מאוד..החברים כאן גם לא שללו כל כך את הקיה קרנבל...בקיצור אכשהו הרגשתי שזה משתלם לי עם התשלום, מאשר לשלם על גרנדיס 2010 שעשתה 182,000 קמ 30,000 שח..(זה הרכב שראיתי לפני יומיים וגם היה מציאה יחסית..אם מענין מישהו נראה לי שעדין רלוונטי אגב)

• מעניין 1
פורסם

זאת רק מחשבה ויכול להיות שאפילו הימור, אבל אתה יכול לעשות סיבוב בשדרות הר ציון בתל אביב אצל סוחרי המוניות או לבדוק עם חברות הסעות או מסיעי תיירים (אלא שיש להם את הסמל של משרד התיירות על הרכב). במקרה של מוניות, הן נמכרות לאחר סיום השירות בגיל 5 שנים בערך במחיר נמוך מאוד. את המקבל רכב יחסית חדיש ובטיחותי עם ק"מ גבוה. לא קל למצוא את הרכבים האלה, הם נדירים ומבוקשים אבל אם תצליח זאת יכולה להיות עסקה מאוד משתלמת. רכבי תיירות או הסעות גם יהיו מפוארים ומפנקים. בדוק בלוי יצחק מה ההורדה כל מוניות ורכבי הסעות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 6.2.2022 בשעה 21:42, llaavvii כתב:

אמינות בינונית לחלוטין, ואחזקה יקרה,

טיפולים וחלפים יקרים מאוד.

ביחס למה? ביחס לרכב פרטי?

יכול לשתף סדרי גודל?

בתאריך 24.2.2022 בשעה 14:12, אברומי200 כתב:

עכשיו שואל לחבר

מה אומרים על ניסן קשקאי פלוס 2 ?

הגעתי גם לקשקאי+2 כתחליף לאאוטלנדר - אשמח לשמוע גם חוו"ד.

נראה שהרכב בסה"כ אחלה מלבד צפיפות.

אצלי הטילו וטו על ידני - היה לי אאוטלנדר מוכן כבר 🤪

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

טוב,

הדרישות היו רכב 7 (8?) מקומות, תקציב 60-65, אוטומטי (רה"מ הטילה וטו על ידני), שנתון מתקדם ברמת האפשר(סביב 2013-14 בטווח המחיר) , עדיפות לבנזין (רוב הנסיעות קצרות), אמינות, בטיחות ועלות לחזוקה\ביטוח סבירה.

אז בהתחלה הייתי מקובע על אאוטלנדר ברמת גימור בסיסית - זה מה שהיה מוכר והיה סביר.

מסתבר שלא מעט כמוני חשבו ככה ובמקביל אינטרסים שונים גרמו להעלאת מחירים.

הקצת שהיה נעלם די מהר (ברמה של שעות) אז התגמשתי ושיניתי כיוון.

אז בדקתי ניסאן קשקאי+2.

מסתבר שיש היצע לא רע ואפילו סטגנציה קלה (רכבים עומדים לא מעט-מעיד על משהו?).

כמו שנראה המרחב הפנימי לא משהו ואפילו צפוף מאחורה.

כבר הייתי מוכן לנסוע 4 שעות לרכוש מחר ודיון נוסף עם רוה"מ גרר סבב דיונים נוסף.

עלתה האפשרות של שברולט טראוורס-מכיר אישית במשך מספר ימים, רכב מעולה שזולל דלק. לא יודע לגבי אחזקה וביטוח אבל מניח שכמו האאוטלנדר. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אישית.

הדיון פתח לי אפשרויות נוספות - 

* שברולט קפטיבה - נתונים טכניים נראים אחלה ביחס לאאוטלנדר.

*סיאט אלמברה - לא מכיר, פחות הכיוון

*סאניונג רקסטון - מהכרות של חברים, אחלה רכב

*סאניונג רודיוס - לא מכיר, פחות הכיוון

*פולקסוואגן טוראן - לא מכיר, פחות הכיוון

* קאיה קארנס - מהכרות של חברים, אחלה רכב

* קאיה קרניבל - מהכרות של חברים, אחלה רכב

קיצר, 

הכיוון קפטיבה, 2013-4.

אשמח לשמוע הערות\המלצות וכל חוו"ד.

שבוע טוב ותודה מראש 🙏

פורסם

קפטיבה, אח של חבר טוב החזיק אחת, 

מזרקים עלו לו כמעט 10000, משולשים הלכו עלה עוד כמה אלפים, כל הזמן היו תקלות ברכב,

החזקתי אורלנדו דיזל (ואחי עדיין מחזיק) למיטב ידיעתי זה אותו מנוע וגיר,

גיר גם בסביבות עשיריה ויותר...(אחי שילם יותר מעשיריה).

רדיוס מגלה אמינות טובה מאוד ומרווחת בהרבה מהשברולט.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, llaavvii כתב:

קפטיבה, אח של חבר טוב החזיק אחת, 

מזרקים עלו לו כמעט 10000, משולשים הלכו עלה עוד כמה אלפים, כל הזמן היו תקלות ברכב,

החזקתי אורלנדו דיזל (ואחי עדיין מחזיק) למיטב ידיעתי זה אותו מנוע וגיר,

גיר גם בסביבות עשיריה ויותר...(אחי שילם יותר מעשיריה).

רדיוס מגלה אמינות טובה מאוד ומרווחת בהרבה מהשברולט.

תודה רבה!

האם זו התחושה שעולה מהשטח ולכן המחיר?

בעיות במשולשים/גיר/מנוע יש גם ביפניות..

האם זה עקב שימוש אגרסיבי/לא משהו או יותר בכיוון של משהו סידרתי?

עריכה אחרונה על ידי oriporat

פורסם

לא נראה לי סידרתי, גיר שמחזיק רק 100K+ ק"מ זה פחות מומלץ אבל לא סידרתי (במאזדה 5 רובם שורדים את ה200K ק"מ++ על הגיר המקורי ללא בעיה),
משולשים שוב כמה זמן זה מחזיק (אם החלפת אחרי 70K ק"מ ופתעום אתה מקבל את ההחלפה הזו שוב זה פחות הגיוני),
מזרקים כנ"ל...
שורה תחתונה עלות האחזקה הכוללת תהיה (כנראה) גבוהה בהרבה ולכן המחיר היותר זול, חוץ מזה לא נעים לצאת לטייל בחול המועד ולגלות שהמזרק הלך (וחוק מרפי זה תמיד יקרה בחופשה).

פורסם
לפני 7 שעות, llaavvii כתב:

לא נראה לי סידרתי, גיר שמחזיק רק 100K+ ק"מ זה פחות מומלץ אבל לא סידרתי (במאזדה 5 רובם שורדים את ה200K ק"מ++ על הגיר המקורי ללא בעיה),
משולשים שוב כמה זמן זה מחזיק (אם החלפת אחרי 70K ק"מ ופתעום אתה מקבל את ההחלפה הזו שוב זה פחות הגיוני),
מזרקים כנ"ל...
שורה תחתונה עלות האחזקה הכוללת תהיה (כנראה) גבוהה בהרבה ולכן המחיר היותר זול, חוץ מזה לא נעים לצאת לטייל בחול המועד ולגלות שהמזרק הלך (וחוק מרפי זה תמיד יקרה בחופשה).

אחלה, תודה על הזמן והתשובות!

אשמח אם יש כאן חברה נוספים עם ניסיון או עבר (חיובי\שלילי) עם הקפטיבה ושברולט בכלל.

שוב תודה.

• תוכן חדש...