Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי משפחה כבר לא קטנה..8 נפשות ואני רוצה לקנות רכב גדול מינימום 8 מקומות עדיף 9 להכין מקום לילד הבא... יש לי רכב נוסף רגיל שאני נוסע איתו ביום יום ואני מעוניין ברכב שישמש אותי רק לזמן נסיעות עם כל המשפחה.

אני לא מחפש משהו מפנק בדווקא אלא מרווח אם כמה שפחות תקלות שאני לא יצטרך להיות במוסך כל חודש או חודשיים... התקציב שלי הוא מקסימום 50,000 בקושי.

על מה אתם ממלצים כאן ?

תודה מראש

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקציב קצת בעייתי לדרישה (רכב שלא יעשה בעיות),
תנסה לחפש טרנספורטר שההית בעבר אצל נכה (שומשה לפרטי) ללא קלומטרג' בשמיים - ידנית כמובן,

או ג'אמפי כנ"ל,

לטעמי יהיה מאוד קשה למצוא.

תרחיב את החיפושים גם לסאניונג רודיוס שהגיע בדור הקודם גם בדגם 9 מקומות, היא קצת נדירה אבל סה"כ אמינות טובה ואחזקה סבירה.

פורסם

טרנספורטר או ג'אמפי של נכים ייצאו לשוק בגיל 5 ויעלו יותר מ-50 אלף ש"ח.

לא יהיה קשה למצוא - יהיה בלתי אפשרי בתקציב הזה.

אולי רכב שעבר עוד יותר אחרי הנכה זה כן.

תוסיף גם i800 לרשימה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

80-90 אלף ש"ח, אולי אפילו לכיוון ה-100 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

80-90 אלף ש"ח, אולי אפילו לכיוון ה-100 אלף ש"ח.

+1

כל מה שמתחת לתקציב הזה הוא גופה על גלגלים.

מניסיון של אחזקת יונדאי I800 למשך 380,000 קילומטר.

בהתחלה הכל טוב ויפה לאחר מכן הכל חוץ מהמנוע והגיר מתחיל למות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

1. גם במוסכים מתמחים?

2. בהתחשב במחיר הזול יחסית, האם זה ישתלם בסופו של דבר?

על הדרך מרוויחים רכב נוח ולא מסחרית.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

אני מקווה שאתה לוקח בחשבון עלות אחזקה חודשית יקרה, (ביטוח טסט וכו')

האם זה מצדיק מבחינתך את המחיר,

שיקללת את כל העלויות?

לפעמים עדיף לשכור פעם בכמה זמן טנדר,

מאשר להחזיק רכב שני בכזה סדר גודל,

תקנו אותי אם אני טועה,

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 10 שעות, GR8Day כתב:

1. גם במוסכים מתמחים?

2. בהתחשב במחיר הזול יחסית, האם זה ישתלם בסופו של דבר?

על הדרך מרוויחים רכב נוח ולא מסחרית.

1. כן -  למצוא משולשים לרכב הזה לא מקוריים יקח זמן וגם כך זה יעלה לא מעט, כנ"ל בשאר החלפים, אולי בטיפול שנתי ובהחלפת ברקסים תחסוך קצת, אבל האחזקה של הטרוורס יקרה.

עוד משהו זאת צריכת הדלק שהיא מעל לממוצע (בג'אמפי למשל תוכל בנסיעה בין עירונית רגילה להוציא 1/14+, בטרוורס אולי 1/8.5

2. לא ידוע אבל אם יש לך כח לנסות תעדכן אותנו, חבר שלי החזיק מעמד שנתיים פלוס עם הטרוורס (וקנה אחת בת 3 יחסית חדשה) עד שזנח אותה...

פורסם

כיף שיש אלופים כמוכם..

לאור הנתונים שוקל לרדת לרכב של 7 מקומות (עדיף 7 ברווח ולא 7 צפוף) מה לדעתכם מתאים בכזה רכב לקטריונים שאני מחפש ?

תודה מראש

פורסם

אין רכבים במצב טוב עם 8 מושבים בתקציב שלך.

אם אכן המקסימום שיש לך זה 50 אלף שקל, הייתי שוקל להתפשר ולרכוש רכב מאוד ישן אבל יחסית אמין במחיר כמה שיותר זול, ולהשתמש בכסף שיישאר לתחזוקה.

משהו בן 20 שנה בערך כנראה.

האתר שלי: long.co.il

• תוכן חדש...