Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמה פעמים תתקע באמצע הכביש עם כל המשפחה, בדרך לחופש, חג וכו'?

יהיה יעיל לקנות ג'מפי מזדקנת ולהשקיע ביישור קו עצבני?

זה יכול להבטיח שקט יחסי?

או שזה בור ללא תחתית ואין באמת אפשרות לתקן ולהחליף הכל?

Today is a great day!

Just like every day...

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אברומי, אני עם 9 ילדים בלי עין הרע, דהיינו 11 נפשות.

במהלך השנים למדתי כי אין הצדקה להחזיק רכב גדול. מתי בדיוק כולם נוסעים ביחד? בדרך כלל ניתן לשלוח 2 ילדים או יותר באוטובוס, וליעד קרוב 2 נגלות. רק אם הנסיעה לאתר טבע או אם חזרה מאירוע בחצות הלילה אתה תקוע, ועדיין יהיה משתלם יותר לקחת מונית לעיתים מאשר לתחזק רכב בעייתי.

הייתי עד לא מכבר עם אאוטלנדר 7 מקומות (כשהיינו 10 נפשות) וכעת עם קראוול נכים חדשה 9 מקומות. הילדים הגדולים נוסעים באוטובוס. מחיר קטן לנחת גדולה

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הבעיה שהיום אני עם רכב של 5 מקומות למשפחה של 8.....אבל בהחלט אני חושב על הכיוון שלך.

מה עדיף לדעתכם  מיצבושי גראנדיס או סאנגיונג רודיוס אני שואל בעיקר מבחינת תקלות אבל לא רק ואם כבר שאלתי אז מה דעתכם על  קיה קראנס או  רונו לוגאן ?

תודה אלופים

פורסם

רנו לוגאן - החזקתי אחת כזו שלוש שנים וקצת, רכב מרווח בצורה מפתיע גם בספסל האחורי, גילה אמינות טובה מאוד ואחזקה זולה.
הקארנס הרבה יותר צפופה מהלוגאן.
גראנדיס ורודיוס די זהות שניהם אמינות ומרווחות, הרודיוס מרווחת יותר והגרנדיס נעימה יותר לבנסיעה.

פורסם

הרנו לוגאן סוחבת עם מנוע של 1600 וכוח סוס של 110 ? אין מה לחשוש מזה ? וכן בגראנדיס עד איזה ק"מ לדעתכם עדין יש חיים למנוע הזה גם אחרי 250,000 -300,000 ? [אני שואל כי זה מנוע של 2400.. ובמנוע רגיל אמרו לי שממוצע זה 200,000 תקנו אותי עם אני טועה]

פורסם

הרנו לוגאן סחבה סביר (לי הייתה ידנית), לא משהו איטי באופן חריג
הגרנדיס עם 300K לטעמי תהיה לפני הוצאות מאוד גדולות,
אחד השכנים מכר גרנדיס עם 240K ק"מ שעדיין נסעה סבבה אבל התחיל בלאי - החור החליף לסורנטו מתקדמת יותר.

פורסם

טוב אז היום נסעתי לראות מציבושי גרנדיס 2010 שעשתה 180,000 מה אני יגיד הכל היה נראה בסדר גמור אבל חלמתי יותר על מנוע חלקלק כזה שעף בעליות [לי יש היום פשוט סקודה סופרהב...כנראה בגלל זה] תכלס לא מאוד משך אותי ואני עדין מנסה לראות על סוגים נוספים של 7 מקומות [או יותר] בתקציב של 30-40 שיותר ימשוך אותי אולי.

חשבתי על קרייזלר ואז הבנתי שיש תקלות לא פשוטות..אז כנראה שזה לא..

מה אתם אומרים על קיה קרניבל ?

יש לכם רעיונות נוספים שנראה מתאים לדברים שרשמתי ?

תודה מראש

פורסם

הדלק בסיינה ישנה זה סיפור כואב מאוד.
הקרניבל דיזל בדור שלישי סה"כ לא רעה (שוה התחזוקה שם היא לא זולה בכלל חלפים יקרים), לא חסכונית כמצופה אבל סבירה,
לדעתי הגיע בתצורת 7 מקומות בלבד.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 15.2.2022 בשעה 01:08, אברומי200 כתב:

טוב אז היום נסעתי לראות מציבושי גרנדיס 2010 שעשתה 180,000 מה אני יגיד הכל היה נראה בסדר גמור אבל חלמתי יותר על מנוע חלקלק כזה שעף בעליות [לי יש היום פשוט סקודה סופרהב...כנראה בגלל זה] תכלס לא מאוד משך אותי

בחיים צריך להתפשר... לחפש בנוסף ביצועים בתקציב הזה זה לא ריאלי, חוץ מכמובן פורד אס מקס שעולה פה בתקציב התיקונים מעל כולם.

תחשוב שוב. רכב משעמם זה רכב משעמם גם במוסך. :-)

קרניבל שני דורות לאחור - גם אופציה. גדול ונוח.

עריכה: לכל מי שהגיב על צריכת דלק: **לא רלוונטי**. זה רכב שני. נסועה נמוכה. ביטוח וטיפולים יהיו המרכיב העיקרי בעלויות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניסאן nv200 דיזל אמין וגיר ידני. 

לחברת אבטחה שהועסקתי בה בזמנו היה כזה לפיזור אנשים בעמדות, לא היו בעיות עם הרכב והוא עבר התעללות רצינית על ידי הנהגים.

• תוכן חדש...