Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרכבים בעלי ההתנהגות הגרועה ביותר שנהגתי עליהם, שניהם צברים כשרים.

רום כרמל שנהגתי עליה המון הייתה פשוט רכב וירטואלי.

אחיזת הכביש הייתה וירטואלית.

יכולת האצה הייתה וירטואלית.

יכולת בלימה הייתה קרובה ללא קיימת.

והתנהגות בסיבובים הייתה מפחידה.

כל זה היה עוד בגדר הסביר כי הרכב היה רכב משפחתי, נהגו בו ברוגע וכשאתה לא מנסה להפוך את הדוכס ל M3 אז היא עוד סבירה.

התקפת הלב האמיתית הייתה בנהיגה בסברה! :shock:

הרכב הזה הפחיד אותי ברמות (לא בגלל תחזוקה לקויה), התנהג לא צפוי, התנהגות בסיבובים הייתה מטורפת ושילבה היגוי יתר עם תת היגוי ועם זוית גלול של חבית נפט!

כשירדתי מהרכב הזה , בי נשבעתי שלעולם אני לא עולה שוב על מלכודת המוות הזאת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזדה 121 שנת 95". היה רכב מאאאאוד מסוכן כאשר ירד גשם...

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

ממש לא מסכים לגבי המאזדה 121. לא מסוכן ולא כלום, אחלה רכב, במיוחד יחסית למתחרים באותה תקופה. ההתנהגות דווקא לא רעה בכלל.

emotion of motion

פורסם

באם זה נכתבכבר אז אני מתנצל אבל בעיני בכל אופן הדיהולט אווהו וניסאן טידה הם פשוט סוג של בררה.(כמו השם של האלפא).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
פונטו שנת 2001-2002 נראה לי, מנוע 1.3 ליטר :lol: פשוט זוועה!!!

ועוד האוטו של סבתא של חבר שלי וגנבנו לה את האוטו בערך 20 פעמים בשנה... עד שחבר שלנו שנהג באיזה מגרש , נכנס ב 60 קמ"ש במדרכה :evil: התוצאה לא הייתה טובה כפי שאתם מניחים...

והוא האשים את האוטו ולא את עצמו .

עוד רכב עלוב , יונדאי אקסנט מנוע 1.5 ליטר , גם של חבר... אוטו מהעבודה שנקרע לגזרים כל סוף שבוע :)

נכנס לתת היגוי כל כך מהר , אבל בזריקות תחת האוטו אלוף!! (כמובן עם אנדברקס)

יש לי עוד הרבה... אבל אני מגיע למסקנה שכל המכוניות האלו לא תוכננו להיות חיות כביש...

אז אני אפסיק אחרי שתי הזוועתיות שסיפרתי עליהן :twisted:

אני בדיוק זז עכשיו, אז

שיהיה שבת שלום , ותשמרו על עצמכם בכבישים !!![/ שלום אני רוצה לדעת איזה מידה צמיג לפגו' 505

פורסם

הטידה לא כל כך נוראי בנסיעה נורמלית, אבל כשיש קצת רוח הוא פשוט מסוכן.

בהתחלה חשבתי שיש לי סחרחורת אבל אחר כך אבא שלי גם אמר שהוא הרגיש אותו דבר, שהרוח מטלטלת את האוטו מצד לצד.

אני שייט ואוהב להרגיש את הגלים ואת הרוח, אבל הטידה לוקחת את זה לרמה חדשה לגמרי.

השבוע אני עם הטידה כי הוולוו נכנסה לצביעה מחדש ואני רוצה לתת לטמפרה כמה ימי מנוחה וטיפול 10000. באסה...

פורסם

MG TF שנת 2002 אם אני לא טועה... רכב ספורט אחד היפים שראיתי יצאתי לי לנהוג עליו פעמיים בערך זה רכב עם הנעה אחורית קל משקל,אני לא צריך להסביר לכם למה ראיתי את החיים שלי חולפים לי מול העיניים שנכנסתי איתו על 40! לכיכר ושמתי טיפה ברקס חשבתי שזהו אני מת.

בקיצור רק רכבים סאדן רגילים בשבילי מעכשיו...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

טוב, זה כבר לא מקרה של רכב גרוע, זה מקרה של נהג גרוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב, זה כבר לא מקרה של רכב גרוע, זה מקרה של נהג גרוע!

אה אני בספק למרות שאני די חדש על הכביש צריך לדעת איך להתנהג עם רכבים כאלו...

בעל הרכב החליף את הרכב המדובר בעד S-2000 ישנה והMG עלתה בערך חצי ממחיר הS-2000 והוא סיפר לי שאח שלו שהוא נוהג יותר ממנו למעלה מ15 שנה התהפך עם האוטו.

רכב עם הנעה אחורית ושהוא קל משקל זה לא כמו לסוע ברכב רגיל... אם ישבת פעם ברכב ספורט שכזה אתה לבטח מבין על מה אני מדבר.

בכל אופן הרכב בפני עצמו לא גרוע כלל,פשוט השאלה של האשכול הייתה הרכב בעל ההתנהגות הגרועה ביותר שעליו נהגתי,אז נהגתי סך הכל על 4 רכבים כולל סיטרואן ברלינגו ישינה שעוד שנייה מתפרקת,על הMG פשוט היה קשה לשלוט גם במהירות נמוכה מאוד

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שוב, זה לא מקרה של התנהגות גרועה, אלא של נהג שניסה יותר ממה שהוא מסוגל. מדובר ברכב הנעה אחורית עם מנוע מרכזי, אפילו לא מי יודע מה חזק באופן יחסי למשקל שלו, כשפשוט הנהג צריך לדעת מה הוא עושה. כאן הוא לא ידע, והתוצאות ברורות.

לגבי זה שדיבר על פונטו - בחייך. או שהרכב היה מרוסק, או שתלמד לנהוג. היא מתנהגת לא רע בכלל בשביל הסגמנט שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ללא ספק. האוטו שמיתנהג הכי גרוע שנהגתי עילו. היה הסקודה טנדר ארגז סגור. של אבא של חבר. האוטו אשכרה מטוטלת!

אתה מיסתובב שמאלה.מיתישר.. והאוטו ממשיך להיתנדנד בשלו. שלא נדבר על הברקסים! יותר נכון על האין ברקסים. פשוט סוועה. הסיקס של אבא מיתנהג הרבה הרבה יותר טוב בכביש.

פורסם

רוב התלונות בדיון נובעות מתחזוקה לקויה של הרכבים והולכות משהו בסגנון "נהגתי ברכב X שנת 94 והוא לא היה יציב". רוב הסיכויים שהרכב עם צמיגים יבשים, בולמים שנשפכו לפני עשר שנים ובכללי סובל מחוסר תחזוקה. הרכב שלי גם לא היה יציב עד שהחלפתי בולמים (הישנים היו פשוט גמורים) והיציבות השתפרה ברמה שבלתי אפשרי לתאר במילים.

• תוכן חדש...