Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שני הרכבים בעלי ההתנהגות הגרועה ביותר שנהגתי עליהם, שניהם צברים כשרים.

רום כרמל שנהגתי עליה המון הייתה פשוט רכב וירטואלי.

אחיזת הכביש הייתה וירטואלית.

יכולת האצה הייתה וירטואלית.

יכולת בלימה הייתה קרובה ללא קיימת.

והתנהגות בסיבובים הייתה מפחידה.

כל זה היה עוד בגדר הסביר כי הרכב היה רכב משפחתי, נהגו בו ברוגע וכשאתה לא מנסה להפוך את הדוכס ל M3 אז היא עוד סבירה.

כנראה שהרום כרמל שנסעת עליה לא תוחזקה כראוי.

לי היתה רום כרמל בתקופה הסטודנטיאלית שלי. היא נהנתה ממגבר בלם של פורד סיירה (לא אורגינלי אבל בלמי הדיסק מקדימה כן) והבלמים היו מצויינים (לשם ההשוואה, הרבה יותר טובים מהרנו 5 שהחליפה אותה).

מבחינת יכולת האצה נכון שהיא לא להיט אבל סבירה לגילה. כשהייתי צעיר יותר (בשנות העשרה שלי עם רשיון טרי) היה לנו בעבודה טנדר כרמל דוכס שנקנה כרכב זמני כשהטנדר הקבוע היה במוסך והוא היה עם מנוע 1.6 או 1.5 ליטר (לא זוכר) וגיר קצרצר. השילוב הזה עם בודי של פחות מחצי טון הניב רכב עם תאוצות טובות מאוד וגיר חצי אוטומטי לנסיעות מנהלתיות (הוא היה מזנק ברביעי). היית צריך לראות את הפרצופים של כל הערסים ברמזורים שטנדר סוסיתא מתפרק היה נותן להם בראש בפתיחות. מה שכןף ב 140 המנוע כבר היה צורח לשמיים והאוטו היה מאבד את הקשר עם הכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יצא לי לנהוג על רום כרמל כחצי שנה בצבא, לא זכורה לי התנהגות גרועה במיוחד. צריך להתאים את אופי הנהיגה לכל רכב.

לעומת זאת היה לי טנדר רום כרמל חדש מהחנות, והוא היה מתנדנד כמו שיכור גם בכביש ישר....

על דה שבו נהגתי כחמש שנים. חרה של סחיבה. שרפתי שני מנועים מרוב שקרעתי אותה.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

GMC ונדורה: כל סיבוב ב40 אתה מרגיש שאתה עומד להתהפך ולרכב לא חסר כוח, אז בכלל...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
לעומת זאת היה לי טנדר רום כרמל חדש מהחנות, והוא היה מתנדנד כמו שיכור גם בכביש ישר....

על דה שבו נהגתי כחמש שנים. חרה של סחיבה. שרפתי שני מנועים מרוב שקרעתי אותה.

לטנדרים הישראלים היה משקל 0 על הסרן האחורי (כולל אלה שהיו סגורים עם תריסים). אני זוכר שכשהייתי נוסע עם הכרמל טנדר למקומות עם חניות צפופות הייתי נכנס עם הפרונט קדימה ונדבק לרכב לפניי ואז היינו 2 אנשים מרימים את החלק האחורי ומיישרים אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איך לא כתבתי על הסקודה פייבוריט שהייתה לי?

אבל בכל זאת נהניתי ממנה. (בשטח, בכביש הקליאו ספורט עדיפה עליה :lol:)

פורסם

1. יונדאי אקסנט 1.5, אוטו קודם מהעבודה, ואני לא רוצה לדבר על ביום גשום..

2. יונדאי גלופר 99 ארוכה זוועה בפניות מהירות, משעשעת בשטח.

3. גי'פ "אביר" של הצבא.. שלא נדע..

4. סקודה פייבוריט של סבא של חבר, מסוכן לעבור את ה-50, כמה זמן אחרי, הרכב הושבת בטוטאל לוסט לאחר שנכנס למחלף ב-70 קמ"ש!

נ.ב

אחלה שרשור! :mm_yeah:

פורסם

אה, איך שכחתי, סיאט איביזה MK1, SXI.

זה לא שההתנהגות הייתה כ"כ גרועה, פשוט לא היה לשילדה שום יכולת להתמודד עם הביצועים המשופרים של המנוע (104 כ"ס אם אני זוכר נכון) ונטיה טבעית לתת היגוי חריף גרמה להתנגות מאוד מאוד, איך נקרא לזה בעדינות, בילתי צפויה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עיקר הכוח במנוע האיביזות האלה היה כתוצאה מהכיתוב "פורש" על מכסה השסתומים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

קיאה ריו 2001. גלגלי אופניים על מנוע די זריז.

אף פעם לא ידעתי כמה צריך לסובב את ההגה כדי שהאוטו יקח את קו הפמניה הנדרש.

בסוף היא נשארה על איזה ככר, שמישהוא אחר לא הצליח לעבור.

פורסם

שני הרכבים הגרועים ביותר שנהגתי עליהם עד היום הם "משאיות קלות", מדובר בזבל צה"לי שאני מטפל בו במוסך,

הראשון הוא רכב נחמד הידוע בשם "דויד", דיפנדר ממוגן 3.5 טון, יש מקום במושב הנהג לגברים עד 55 ק"ג 1.5 מ' גובה, יותר מזה צפוף ברמה שבלתי ניתן להתעלם.

השני הוא הגירסה הפחות "קיצונית" לרכב הנ"ל, דיפנדר 110 ממוגן של השייטת, 3.5 טון, תחושה כמו לנהוג במשאית, בלמים מפוקפקים ביותר, צפיפות איומה ונוראה.

חיילים, ראו הוזהרתם!!

• תוכן חדש...