Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רכב - צילום בעת חניה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהרכב שלי נפגע במהלך חניה , והמנXXX אשר פגע נמלט ללא השארת פרטים נפל האסימון שנדרשת לי מצלמה אשר תפעל גם בעת שהרכב חונה.

המלצות יתקבלו בברכה וכמו כם הסבר האם נדרש התחברות למערכת החשמל של הרכב ואו חיבור שקע מצית מספיק ?

המלצות הארות והסברים יתקבלו בברכה !

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

לאחר שהרכב שלי נפגע במהלך חניה , והמנXXX אשר פגע נמלט ללא השארת פרטים נפל האסימון שנדרשת לי מצלמה אשר תפעל גם בעת שהרכב חונה.

המלצות יתקבלו בברכה וכמו כם הסבר האם נדרש התחברות למערכת החשמל של הרכב ואו חיבור שקע מצית מספיק ?

המלצות הארות והסברים יתקבלו בברכה !

יש צורך לחבר את המצלמה למכשור ספציפי שמבצע cutoff להזנת המצלמה ברגע שמתח המצבר יורד לרמה מסויימת, עניין שדוסקס בשרשור המלצת המצלמות הנ"ל. לרוב זה מאפשר לך להריץ את המצלמה מס' שעות לאחר שעזבת את הרכב וזהו, לפעמים גם לא עד הבוקר שלמחרת אז יש לקחת זאת בחשבון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי כבר הרבה שנים ( מאז אמצע שנת 2014) המצלמות מחוברות דרך בקר מתח ומצלמות כמעט כל הזמן, לילה, יום, חניה ונסיעה. נתפסו הרבה סרטונים מעניינים מהלך השנים.

אבל כן, מדי פעם זה גומר את המצבר, גם בקרת המתח לא מושלמת. 

מתישהו אעבור למצברים נפרדים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתאריך 30.1.2022 בשעה 11:12, Pavlik כתב:

אצלי כבר הרבה שנים ( מאז אמצע שנת 2014) המצלמות מחוברות דרך בקר מתח ומצלמות כמעט כל הזמן, לילה, יום, חניה ונסיעה. נתפסו הרבה סרטונים מעניינים מהלך השנים.

נשמע כמו חומר לשרשור 😏

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

משתמש כבר שנים רבות בשילוב של מצלמת Thinkware ומגן פריקת מצבר של Blackvue שמותקן בתא הכפפות. 

למצלמה יש מוד חניה חסכוני ביותר. הצילום בחניה מתבצע גם לפנים וגם לאחור. 

SmartSelect_20220202-104746_Amazon Shopping.jpg

20220202_104204.jpg

SmartSelect_20220202-120242_Amazon Shopping.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תוכן חדש...