Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכוון להתחיל לתכנן לבנות באגי.

אני עוד לא יודע איזה שילדה ואיזה מנוע יהיו אבל אני מעוניין במשהו באמת רצחני.

אני מכין לזה תקציב מכובד מאוד לצורך העיניין ולא איכפת לי שזה יקח לי כמה חודשים טובים גם הבניה של הבאגי.

חיפושית היא לא לעיניין בשבילי וחשבתי אולי על פורד סיארה או פיאסטה בתור שילדה בלבד ומנוע 1.8 של סיארה או 1.6-1.8 די חדיש של גולף או 1.6 אימפרזה ואולי להלביש על הנבחר גם טורבו.

השאלה שלי אם אפשר מעשית (עם תקציב והרבה עבודה) להמיר מנוע/אוטו/שילדה שיהיה 4*4 ואם כן מה זה דורש ממני ?

יעזור לי מאוד אם תגידו לי גם אם אפשר להלביש טורבו לכל מנוע ואם לא לכל מנוע אז לאיזה ממה שאני חושב עליהם אני יוכל להלביש טורבו וגם כאן מה זה דורש ?

פורסם

QUOTE=G.Z.A.3]שלום,

חיפושית היא לא לעיניין בשבילי וחשבתי אולי על פורד סיארה או פיאסטה בתור שילדה בלבד ומנוע 1.8 של סיארה או 1.6-1.8 די חדיש של גולף או 1.6 אימפרזה ואולי להלביש על הנבחר גם טורבו.

יעזור לי מאוד אם תגידו לי גם אם אפשר להלביש טורבו לכל מנוע ואם לא לכל מנוע אז לאיזה ממה שאני חושב עליהם אני יוכל להלביש טורבו וגם כאן מה זה דורש ?חיפושית היא דווקא המכונית המתאימה ביותר לבסיס באגי - הנעה אחורית + מנוע אחורי + קירור ע"י אוויר, המכונית שציינת הן הנעה קדמית (מה שיקשה מאוד על ההתקדמות בתנאי שטח קשים ובמקרה של התנגשות חזיתית יכול להגרם הרבה נזק למנוע) ומנוע קידמי.

אני בכל אופן, ממליץ לך לרכוש את הספר הזה לקרוא, ללמוד ולהשכיל.

וגם ממליץ לך לבקר באתרים הבאים:

Dune Buggy

פורום באגי - נעול, אבל המידע נגיש

Outstanding

פורום Jeepolog - ממליץ בחום

בהצלחה בפרוייקט! :razz:

פורסם

גזא,

אפשרי להמיר אוטו עם הנעה קדמית ל-4X4, רק בתנאי שקיימים רכיבים שנבנו במיוחד לרכב זה עבור הנעה של כל הגלגלים(דרייבשאפטים, דיפרנציאלים וכו').

וחוצמזה, עדיף לך לבנות באגי על בסיס חיפושית, עם מנוע אחורי(עבירות יותר טובה).

טורבו - מיותר לבאגי, עד שהטורבו יעשה SPOOL UP אתה כבר תגיע לבלימה הבאה. אלא אם כן אתה מתכוון להתחרות במירוצי אנדורו בסהארה....

ועוד משהו, באגי זה כלי שמחרעים בשטח.

הוספת מכלולים של 4X4 לבאגי היא מיותרת, כי זה עוד דבר שיכול להיהרס לך בשטח.

שלד

פורסם

הרבה יותר קל לשפר ג'יפ סמוראי מוכן [למי שזוכר את הסמוראי של בני בייקר למשל] מאשר לקחת סתם אוטו ולעשות אותו 4X4.

למעשה, הרבה יותר קל לעשות מסמוראי מכונית כביש 4X4 מפלצתית מאשר לקחת 4 רכב אחר ולעשות אותו 4X4.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למה להמציא את הגלגל?

יש רכבים שמגיעים במתכונת 4X4... ויש תכלואות מוכרות שיתנו לך תוצאה טובה.

השאלה בכלל למה אתה רוצה באגי 4X4...?

במשקל נמוך יחסית אני לא בטוח שיש לזה הצדקה בשטח.

ואם כן, אני אישית הייתי מוצא דווקא טנדר 4X4 ובונה ממנו.

למשל, החלום הרטוב של סונומה 4X4 ....איזה באגי, זה לא באגי זה שופל!!!

בהצלחה!!!

• תוכן חדש...