Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מתכוון להחליף את כל ארבעת הצמיגים ולהחליף מהג'אנט ברזל למגנזיום.

יש על כל ה4 גלגלים את הטסות המקוריות ואני מניח שיש פתרון יותר טוב (גם לכיס) מאשר לזרוק אותם, איפה אוכל לעשות את זה? אם מישהו מכיר משהו באזור אשדוד כי שם אני מבצע את ההתקנה, אולי איזה פירוקייה שאפשר לקבל עליהם משהו. הצמיגים שחוקים אך לא במצב איום ונורא, בטסט לפני מספר חודשים כתבו במצב תקין 3 מהם שנת ייצור 2015 ואחד 2017.

האוטו הוא אופל אסטרה 2013

פורסם

אף אחד לא ישלם לך שקל על הג'אנטים הישנים.

ואם אתה הולך להתקין "מגנזיום" תוצרת סין - כלומר שמחירו של סט חדש נקוב ב4 ספרות ולא ב5, אל תטרח. אתה משנמך את הרכב בתשלום.

תחפש סט סגסוגת משומש של יצרן הרכב או חברה טובה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש סיכוי שהטסות שוות יותר מהג'אנטים.

• מצחיק 1
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא משנה מה אתה הולך לשים במקום הג'אנטים ברזל, ממליץ לך לשמור עליהם בבית. תוריד מהם את הצמיגים בפנצ'ריה שאתה קונה ממנה את הג'אנטים החדשים, תמרח עליהם קצת שמן מנוע עם סמרטוט ותעטוף בניילון נצמד. 

לפני 9 דקות, nadavd4 כתב:

המלצה שלי - אם ברכב שלך יש גלגל ספייר "בייגלה" - שים במקומו את אחד הג'אנטים המשומשים (בתוספת צמיג חדש זול ועמיד כלשהו).

צריך לבדוק אם בכלל יש מקום ב"אמבטיה" של הגלגל ספייר לגלגל בגודל מלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, nadavd4 כתב:

המלצה שלי - אם ברכב שלך יש גלגל ספייר "בייגלה" - שים במקומו את אחד הג'אנטים המשומשים (בתוספת צמיג חדש זול ועמיד כלשהו).

זהו האמת שעלה בראשי המחשבה על כך, כבר עכשיו יש לי צמיג מלא במקום הספייר "בייגלה" מכיוון שלאמי היה שברולט קרוז שנמכר לפירוק והיה עם אותה המידה. אני מוריד מידה ברשיון מ16 ל17, האם אצטרך לקנות ספייר מיוחד בעבור זה?

פורסם
לפני 11 דקות, Aviv13467 כתב:

אני מוריד מידה ברשיון מ16 ל17, האם אצטרך לקנות ספייר מיוחד בעבור זה?

לא חייב, לגלגל ספייר מותר להיות במידה שונה מאחרים. 

אבל ברגע שהוא במידה שומה, הוא על תקן גלגל חוסך מקום זאת אומרת מותר לנסוע רק למקום התיקון. 

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Buki כתב:

לא חייב, לגלגל ספייר מותר להיות במידה שונה מאחרים. 

אבל ברגע שהוא במידה שומה, הוא על תקן גלגל חוסך מקום זאת אומרת מותר לנסוע רק למקום התיקון. 

הבנתי, תודה!

מקסימום במקום ההחלפה אשאל לזמינות גאנט ברזל במידה המתאימה, אם זה עניין של 100-200 שקל אולי אחסוך את הכאב ראש ואבקש לשים ולהרכיב עליו את הצמיג שנראה במצב הטוב ביותר, כי בסופו של דבר הם לא הכי שחוקים, פשוט צמיגים סינים זבל והתאריך ייצור מאוד ישן שהחלטתי שכדאי להחליף למשהו איכותי.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • תוכן חדש...