Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לקחת בליסינג 2008 Active או Niro hybrid plug in

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,

יכול לבחור בין שתי האופציות האלה (יש עוד כמה אבל בין שתי אלה אני מתלבט)

הרכב ישמש בעיקר את אשתי ומדי פעם נסיעות של זוג + 2 בנות עשרה

היתרון בעיני של הקיה הוא בעיקר בנושא שווי השימוש המופחת להיברידי פלאג אין

אשמח לשמוע דעות

פורסם (נערך)

אכן שווי שימוש מופחת ב1000- ש"ח שווה לא מעט בחישוב שנתי,
לטעמי הנירו יותר מרווחת בצורה משמעותית,

הפיג'ו מעוצבת יותר טוב וסוחבת יותר טוב

בטיחות הם פחות או יותר זהים.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם

להבנתי החל משנת המס הבאה, תופחת הנחת שווי השימוש לפלאג אין ותהיה מקבילה להיברידי רגיל, שגם בו תופחת ההנחה. הנחת שווי השימוש לחשמלי טהור דווקא תועלה.

פורסם
לפני 22 שעות, רועי5 כתב:

להבנתי החל משנת המס הבאה, תופחת הנחת שווי השימוש לפלאג אין ותהיה מקבילה להיברידי רגיל, שגם בו תופחת ההנחה. הנחת שווי השימוש לחשמלי טהור דווקא תועלה.

אתה טועה.
כרגע המתווה (שטרם אושר) של רשות המיסים מציע 400 ש"ח הטבה להיברידי, 900 ש"ח לפלאג אין, 1,200 לחשמלי מלא.

פורסם (נערך)

כן ולא. אני מכיר גם את ההצעה להשוואת הטבת שווי השימוש בין היברידי לפלאג אין היברידי. בכל מקרה ההנחה אמורה להיות מופחתת, השיעור כאמור טרם נקבע. מצד שני הנחת שווי השימוש לחשמלי מלא אמורה לעלות מ 1000 ל 1200 ש"ח. 

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 39 דקות, oren224 כתב:

לדעתי נירו יותר מוצלח מרווח יותר מבפנים וכו תוסיף לזה עלויות של צריכת דלק ואחזקה חלפים זולים וכדומה. לטעמי קוריאני עדיף על צרפתי ובמיוחד הצלחה כמו נירו.

נוהג על נירו פלאג אין כבר חודש וחצי ,  6200 ק"מ עד כה.

חסכוני מאוד במיוחד אם מטעינים את הרכב על בסיס יומי, רכב מרווח מאוד והוא בהחלט אופציה טובה למשפחה.

הפיזו סגמנט למטה , הרכב קטן יותר אבל בניגוד לקיה מרגיש כרכב פרימיום , איכות חומרים וביצוע טובה משמעותית מהקיה.

אצלי עקב הנסועה הבחירה הייתה בקיה, באופן פרטי לא הייתי חושב פעמים ולוקח את ה 2008 , רכב טוב יותר .

אז בניגוד למה שנכתב , החלפים בקיה \ יונדאי אינם זולים , האמינות אינה מושלמת (יש שירשור מלא שלי עם מעללי האיוניק) , והכללה שקוראני עדיף על צרפתי היא אמירה מנותקת אשר מוכיחה בעיקר דעות קדומות , כל רכב צריך להיבדק לגופו. 

• אהבתי 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 8 דקות, llaavvii כתב:

קיה הוציאו דגם חדש של הנירו בחו"ל  - ממליץ לבדוק צפי שיווק בארץ.

אמצע 2022.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, oren224 כתב:

לדעתי נירו יותר מוצלח מרווח יותר מבפנים וכו תוסיף לזה עלויות של צריכת דלק ואחזקה חלפים זולים וכדומה. לטעמי קוריאני עדיף על צרפתי ובמיוחד הצלחה כמו נירו.

רכב ליסינג, אחזקה וחלפים לא רלוונטיים.

ד"א, יש לנו שתי פיקנטו במשפחה ועלויות התחזוקה השוטפת שלהן לא נמוכה משל וואגיות (הייתה לי ארונה ולהורים יש קארוק).

לפני 24 דקות, CX25GTI כתב:

אז בניגוד למה שנכתב , החלפים בקיה \ יונדאי אינם זולים , האמינות אינה מושלמת (יש שירשור מלא שלי עם מעללי האיוניק) , והכללה שקוראני עדיף על צרפתי היא אמירה מנותקת אשר מוכיחה בעיקר דעות קדומות , כל רכב צריך להיבדק לגופו. 

אתה יכול להפנות לשרשור בבקשה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...