Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מקפיד לנקות היטב את הדאשבורד (וכל חלקי הפלסטיקה בפנים הרכב) לעיתים די קרובות, משהו כמו כל שלושה שבועות. כלומר עם מברשת ו-APC מביא את החלקים למצב של ניקיון מוחלט, ואז לאחר מכן מורח KochChemie Top Star או Chemical Guys Total Interior Cleaner. 

עכשיו הבעיה היא שאחרי מס' ימים בודדים, כבר אפשר לראות מעט אבק על גבי הפלסטיקה בדלתות, ידית הילוכים וכו'. עכשיו זה נראה לי מיותר לעבור שוב עם APC או עם TOP STAR או TOTAL INTERIOR, כי הרי המשטח חלק ונקי והבעיה היא מעט אבק.

לכן פשוט חשבתי אולי לעבור עם מטלית לחה (ממש מעט מים) על הפלסטיקה כדי להוריד שבבי אבק. זה רעיון טוב לדעתכם בשביל לשמר את הניקיון שכבר נעשה? 

או אולי אפילו מעט מים + ONR בבקבוק, יכול להתאים לפלסטיקה פנימית לצורך הזה? (יש לו גם ריח טוב)

תודה. 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

מיותר לדעתי לעשות לנקות יסודי עם מברשת וAPC בטווח כזה קצר, זה כנראה יותר תורם לעייפות החומר מאשר מנקה. (אלא אם הרכב שלך באמת מתלכלך מאוד ב-3 שבועות, קשה לי להאמין)

בשביל קצת אבק אתה יכול לעבור עם אותה מטלית שמרחת איתה את חומרי ההגנה, או כפי שאמרת עם מטלית לחה (לא מגבון!) וזה מספיק.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל להוריד מעט אבק מספיק רק מטלית מיקרופיבר יבשה בלי מים או נוזל ניקוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 16.12.2021 בשעה 15:47, imprezadude כתב:

כמוך, אני משתמש בonr, ולאחרונה גם בדיטיילר הפנימי של אדאמס שהוא פשוט מעולה. ככה אני מתחזק את הכל בין ניקיונות יותר רציניים. 

מאיפה הזמנת דיטיילר פנימי של אדאמס ? 

פורסם

אני משתמש הapc השקוף של cg (עם ph מאוזן), בדילול של 1:10.  קצת על מטלית מיקרופייבר, מעביר על כל האבק וזהו. 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני כשעה, imprezadude כתב:

בזמן האחרון אמזון שולחים רק מברשות והגנה לצמיגים 

מקווה שיהיה זמין בקרוב …

• תוכן חדש...