Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרם צרכנים על "פז"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיבה שטותית ביותר לעשות חרם,בגלל שהחברה היא הגדולה בארץ,מה גם שלא תחנות הדלק אשמות !!

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

ולמי שיש דלקן???

:wink:

את האוטו השני שלי אני מעולם לא מתדלק בפז... כמו שאמרו כאן, מסיבות היסטוריות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הכי זולים הם אלון דור, לא פז.

אני בחרם כבר שנים, מעולם לא תדלקתי בפז, למעטו מקרי חירום...

צודק בהחלט !

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

לדעתי חרם מגוחך,

מיילא, גם ככה אני מתדלק אך ורק בדלק - תחנת מסובים.

יש לי פרוטקציות ואני לא משלם שם :wink:

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

גם אני מעדיף בקניות היומיומיות שלי לקנות מה שיותר מוצרים מחברות קטנות ולא מתאגידים גדולים. נראה לי נכון יותר לעודד את העסקים הקטנים כדי שלא ייבלעו בגדולים.

אבל חרם צרכני גורף? ועוד בתחום הדלק, בו יש המון תחנות שהן פרטיות ולא שייכות לפז עצמה אלא רק קשורות אליה? נראה לי לא לעניין. לא תורם כלום.

רוצים חרם? תחרימו תחנות שנתפסו במהילה. תחרימו תחנות שמזהמות את הסביבה, תחרימו תחנות שהשירות בהן חרא.

רוצים מחירי דלקים הגיוניים - תפנו למשרד התשתיות הלאומיות בראשות השר בנימין בן אליעזר (בראשי תיבות - "בבא"). מחירי הדלקים הם בפיקוח מנהל הדלק השייך למשרד והוא מכריז על העליות.

במידה ויובטח לכבוד שר התשתיות הלאומיות בבא ולכבוד שר האוצר ביבי חרם צרכנים גורף ואישי עליהם ועל מפלגותיהם בבחירות הבאות, אולי הם יזיזו את עכוזם המלכותי ויעשו משהו.

פורסם

1.לא ניתן לומר שבאופן גורף פז יותר יקרים!,יש הרבה מקומות שפז יותר זולים!

2.באופן כללי איכות הדלק נקבעת לפי בעלי/מנהלי התחנה ולא לפי סוג החברה!

3.לידיעתכם מותקנים כבר ברוב תחנות הדלק של פז מכשירים שמתריעים על זיהום אפשרי ,המכשירים האלו שונים מהמכשירים שהמדינה דרשה שיתקינו(כמו שפורד שונה מרנו)!

4.המון תחנות דלק של פז עברו לשרות עצמי ול-12 עד 15 אג' הנחה.

5. פז אכן חברת הדלק הגדולה ביותר בארץ וככזאת היא גם המסודרת והמדוייקת ביותר(באחריות).

ככזאת היא גם מובילה מהלכים בתחום הדלק(גם אם לפעמים לא מוצאים חן בעיני המדינה/האזרחים).

6. לדעתי(גם כצרכן) חרם ממש דבילי עם ריח חזק (ומסריח) של פוליטיקה,אבל כל אחד באמונתו יחיה...

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אתה מוזמן לבוא ולתדלק באלונית נתב"ג כל יום.... והמבינים יבינו...

אין קשר

חוץ מזה אלונית זה הסופר

• תוכן חדש...