Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרם צרכנים על "פז"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתדלק בפז כי אני מעדיף שירות עצמי ולא רק בגלל ההנחה. בפז בשביל לתדלק צריך להיכנס לחנות, לחכות בתור ואז הם אומרים שהכרטיס שלי לא מתקבל... ממש מעצבן. אני בדרך כלל מתדלק ב סדש ניר בנים ולפעמים באלון בצומת מסמיה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין קשר

חוץ מזה אלונית זה הסופר

לדעתי הכוונה הייתה לאיכות הדלק...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

האנזו הינו יצרן חרבות יפני מיטולוגי מסרט פולחן ידוע :wink:

בסך הכל הגרזן קיבל שם ספציפי...:ok:

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני לעולם לא מתדלק בפז.

ואני אומר מתוך ניסיון- זבל של שרות. לא יודע לגבי הדלק (שנתפס רבות כמלוכלך) וגם לא אכפת לי...

לפני שנה תדלקתי בפז הסיירים והויזה שלי לא עברה, עברתי שם סדרת השפלות כל-כך מבזה. הצעתי לתת צ'ק ביטחון עד שאסדיר את התשלום (חברות האשראי היו באותו יום בשביתה) והם לא הסכימו, הגלגל הרזרבי שלי הוחרם ביחד עם הג'ק (לא, לא של הלנצ'יה...) והם "נתנו" לי 12 שעות לשלם להם או שהם "ינקטו בצעדים".... גועל נפש, ממש כמו לתדלק אצל סוחר סמים בשכונת הרכבת...ולהזכירכם מדובר באחת מבין התחנות הגדולות ביותר של פז.

ז-ב-ל של שירות במלוא מובן המילה. נתקלתי ביחס דומה בעוד תחנות של פז ותרשו לי להזכיר לכם כמה פעמים הם ניסו לדחוף לכל אחד ממכם שמתדלק שם שמן זבל למנוע למרות שאתם לא צריכים? אמנם מי שמבין מבינכם פשוט לא נותן להם להתעסק עם הרכב אבל תתארו לכם כמה לא מבינים וסומכים על המתדלקים של "פז" שעוברים קורס באיך לעבוד על נהגים ולדחוף להם שמן זבל בכוח למנוע. אהה שכחתי, על כל מכירה של ליטר שמן המתדלק מקבל אחוזים... זבל של שירות כבר אמרתי?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני אינני מתדלק בפז מסיבות לא ברורות, פשוט לא אוהב אותם, לא יודע למה. (שום דבר אישי ג'ורג'.)

אבל בחיית דינאק, כמה החרמות מוצרים עוד אפשר ?

מה, משעמם כ"כ לאנשים שהם ממציאים חרמים ?

תחילה זה הסלולר, אח"כ זה פז, מה הבא בתור ? קוקה קולה כי הם לא זולים כמו RC.

דיי באמת, לקחו משהו שיכול להיות טוב ויכול לגרום לשינוי והפכו אותו למשהו המוני וילדותי לחלוטין.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

החרם הזה שווה לת*ת... המדינה צריכה להוריד את המיסוי על הדלק נקודה.

ואני אישית לא מתדלק פז רק בגלל שהיה לי מזל נאחס בתחנות שלהם(פעמיים כמעט טוטאל לוס לאוטו)

פורסם
אני לא מתדלק בפז כי אני מעדיף שירות עצמי ולא רק בגלל ההנחה. בפז בשביל לתדלק צריך להיכנס לחנות, לחכות בתור ואז הם אומרים שהכרטיס שלי לא מתקבל... ממש מעצבן. אני בדרך כלל מתדלק ב סדש ניר בנים ולפעמים באלון בצומת מסמיה.
אה אתה מהאזור .....

אני דווקא מתדלק רק פז ,כי זה דרך הקיבוץ וזה יותר זול.....

בחוץ תדלקתי רק פעמיים באלון (טבריה) וסונול (מגדל) .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פה בירושלים לא שמתי לב מעולם להבדלים בשרות שיכולים להיות קשורים לתחנה, הרי מדובר בעובדי התחנה, וכל תחנה יש עובדים אחרים, לא? אני יודע על תחנות ספציפיות שדואגים לעובדים שנותנים שרות טוב כמו "דור- גינות סחרוב" אבל חוץ מזה, הבדלים שמתפצלים לפי החברה שאליה התחנה משתייכת?

פורסם

באופן עקרוני לא יהיה נכון לעשות חרם על חברה אחת כשכולם באותו מחיר, אבל במקרה הזה שכולם לוקחים מידי הרבה, ועד כמה שידוע לי כל תחנה יכולה להוריד מחיר, אז כולם אולי לא בסדר, אז לא נורא אם אתה פוגע רק בחלק ממי שלא בסדר, בתקוה שזה ישפר את המצב.

פורסם
אני לעולם לא מתדלק בפז.

ואני אומר מתוך ניסיון- זבל של שרות. לא יודע לגבי הדלק (שנתפס רבות כמלוכלך) וגם לא אכפת לי...

לפני שנה תדלקתי בפז הסיירים והויזה שלי לא עברה, עברתי שם סדרת השפלות כל-כך מבזה. הצעתי לתת צ'ק ביטחון עד שאסדיר את התשלום (חברות האשראי היו באותו יום בשביתה) והם לא הסכימו, הגלגל הרזרבי שלי הוחרם ביחד עם הג'ק (לא, לא של הלנצ'יה...) והם "נתנו" לי 12 שעות לשלם להם או שהם "ינקטו בצעדים".... גועל נפש, ממש כמו לתדלק אצל סוחר סמים בשכונת הרכבת...ולהזכירכם מדובר באחת מבין התחנות הגדולות ביותר של פז.

ז-ב-ל של שירות במלוא מובן המילה.

בדיוק אותו דבר...

אמרתי להם לשאוב לי את הדלק ולא היתה משאבה, למרות שעפ"י חוק חייבת להיות. ואחרי שסרבתי בתוקף להשאיר שם את הגלגל רזרבי (א. בגלל פנצ'ר עתידי, ב. ממש לא הייתי רוצה לראות את הפרצוף של השוטר \ בודק רכבים של משרד התחבורה אחרי שישמע את התירוץ האידיוטי של "השארתי את הגלגל בתחנת דלק...") גם איימו עליי במשטרה וכו', ובסוף השארתי את הפאנל של הרדיו דיסק.

לא חוזר לשם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה אין תחרות בין התחנות דלק?

לדוגמא ברק,בזק,קווי,זהב,נטוויז'ן כל הזמן יורדים אחד על השני בפרסומות במיוחד ברק והם מתחייבים למחירים הכי זולים ובלה בלה בלה... תמיד כשאין מונופול יש תחרויות בין החברות על כל לקוח, מדוע אין תחרות על דלק? מה הבעיה נגיד לצאת בפרסומת שמהיום חברה X נותנת 50 אג' הנחה על כל ליטר דלק? ככה הם יפסידו אולי קצת מהרווחים,אבל יבואו הרבה יותר אנשים וזה ישתלם בסוף.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם ללכת לחרם אז עדיף לדעת איך ולמה הוא התחיל, ולא ללכת כעדר אחרי האדם הראשון שיאמר "אני מצטרף!".

בינתיים אני לא מתכוון להחרים את "פז", אני מעדיף לשלם עוד כמה אגורות לליטר דלק (בהנחה שהם יותר יקרים מאחרים) מאשר להכניס חרא למנוע שלי מתחנות דלק פיראטיות.

למעשה אני מתכוון למלא דלק בתחנה של ג'ורג' בעוד פחות משעה :)

שבת שלום.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...