Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרם צרכנים על "פז"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא מתכוון להחרים את "פז"..

זה כמו שיחליטו להחרים את מאזדה בגלל שהמכוניות עולות בארץ הרבה..

P.S.

במקרה תדלקתי היום אצל ג'ורג' את האוטו ב305 שקל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זאת אומרת אצל ג'ורג'?
זאת אומרת שלג'ורג' (pasparto) יש תחנת דלק של 'פז' בצומת סביון - וחלק מחברי הפורום מתדלקים אצלו..

כאשר אני ויוסי (ובטח יש עוד כמה) קבועים שם :grin:

פורסם
זאת אומרת שלג'ורג' (pasparto) יש תחנת דלק של 'פז' בצומת סביון - וחלק מחברי הפורום מתדלקים אצלו..

כאשר אני ויוסי (ובטח יש עוד כמה) קבועים שם :grin:

ראשית תודה רבה!:-P

שנית :אני מצטער להודיע שהחל מעוד כשבוע אני מסיים את חוזה הניהול שלי בפז סביון ומעביר את התחנה לניהול של פז עצמה(מנהל שכיר).

בתמורה אני מקבל תחנה אחרת והחל מה 1.6 אני אנהל את תחנת הדלק פז באצטדיון פ"ת(משרד הרישוי)

זאת לאחר חופשה קצרה של כ-10 ימים.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?ו?!! עד שסיימו לשפץ את התחנה - אתה עוזב?

פורסם

שנית :אני מצטער להודיע שהחל מעוד כשבוע אני מסיים את חוזה הניהול שלי בפז סביון ומעביר את התחנה לניהול של פז עצמה(מנהל שכיר).

בתמורה אני מקבל תחנה אחרת והחל מה 1.6 אני אנהל את תחנת הדלק פז באצטדיון פ"ת(משרד הרישוי)

ג'ורג'

תוכל לתפוס קשרים עם כל מיני...אנשים... ממשרד הרישויי

אבל זה עדיין לא ישנה את מחירי הדלק

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

אותי לא מעניין שומדבר מלבד האיכות הדלק, ועם כל הכבוד לפז , תמיד כשתידלקתי בפז, הצטערתי על כך.

אם הקורולה מהליסינג לא היתה פזומט, לא הייתי נכנס לעולם לתחנות של פז.

הפולו מקבלת רק דור אלון ( סדש זה גם ח$א של דלק דרך אגב).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא יודע למה אתם אומרים שבפז יש דלק מאיכות ירודה!!

אני מתדלק רק בפז.... ובזמן שהמנוע היה מצלצל באופן קבוע (לא משנה איפה תדלקתי) לאחר התדלוק בפז הצלצולים היו נשמעים הכי חלש (כנראה דלק יותר איכותי).

היום כבר אין צלצולים (הודות ל44K) אבל אני ממשיך לתדלק בפז ומאוד מרוצה.

פורסם

ג'ורג'

ג'ורג', אם אתה מתחייב שהדלק אצלכם יהיה נקי מ: מים, נפט, זבל, אנשים שהחליטו לבדוק מה העומק של המיכלים, אני אצלך החל מה-6.1, אני כרגע בחיפושים אחר תחנה.

אחרי שתדלקתי הרבה זמן באלון (שירות עצמי) וגילתי שהם מוהלים את הדלק (אין אדים שיוצאים מפתח המילוי) ניסיתי את TEN והתצרוכת דלק קפצה, חשבתי ללכת על "דלק" בסגולה, במידה ואתה שם בפז, אני אקפוץ לבקר !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
ג'ורג', אם אתה מתחייב שהדלק אצלכם יהיה נקי מ: מים, נפט, זבל, אנשים שהחליטו לבדוק מה העומק של המיכלים, אני אצלך החל מה-6.1, אני כרגע בחיפושים אחר תחנה.

אחרי שתדלקתי הרבה זמן באלון (שירות עצמי) וגילתי שהם מוהלים את הדלק (אין אדים שיוצאים מפתח המילוי) ניסיתי את TEN והתצרוכת דלק קפצה, חשבתי ללכת על "דלק" בסגולה, במידה ואתה שם בפז, אני אקפוץ לבקר !

אין שום צורך להתחייב.

אני לא מתעסק בשטויות...

אתה וכל אחד אחר מוזמנים בשמחה החל מה-1.6 לתחנת אצטדיון.:wink::-P

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני אקפוץ לבקר, רק אל תעשה לי בושות ותזכור שדיברת איתי...

ג'ורג', לידיעתך, לתחנת הדלק הנ"ל אין את השם הכי טוב באיכות הדלק אצל תושבי פ"ת. (יעידו הגולשים שגרים פה)

אינני רומז שאתה תעשה כך גם כן, רק אומר לך את דעת הקהל על התחנה הנ"ל.

שאלה בקשר לתחנות דלק בכלליות:

באחד הת'רדים מישהו כתב שמלמדים את המתדלקים לסחוט עוד כמה ליטרים. (נדמה לי ג'ורג' כתה את זה)

השאלה שלי היא, האם זה "לא בריא" שעושים את זה?

האם זה באמת להרוויח עוד קצת כסף ?

כי הרי כשהמשאבה קופצת יש ממש עוד מעט מקום לדלק, האם זהו צינור המילוי שמתמלא ?

בקיצור, כן או לא ? (עזבו את המחשבה הכלכלית, אני מדבר מבחינת הרכב.)

פורסם

היי

אני כתבתי את זה וזו דרך לגיטימית למקסם רווחים.

הדבר לא פוגע ברכב ולא מבזבז כלום,הדבר נכון במיוחד לרכבי סולר ששם הסולר מקציף בתדלוק עצמו ולאחר שהוא "נרגע" ניתן להוסיף למיכל מספר לא מבוטל של ליטרים.

לגבי השם של התחנה:קשה לי מאד להאמין שיש בתחנה דלק לא נקי למהדרין , אני מכיר אישית את האדם שאני מחליף והוא ישר ומסודר,אם הטענות הן בתחומים אחרים אשמח לשמוע על כך בהודעה פרטית ולטפל בהן בהתאם!

ג'ורג'

•  

פורסם

אז אפילו כדאי להמתין מעט אחרי שהמשאבה קופצת ואז לתת לה לפעול שוב?

מצטער שאני נודניק, אבל האם צריך להחזיק את המשאבה ב"כוח" או פשוט אחרי זמן קצר לתת לה שוב למלא רגיל ואם היא קופצת להפסיק ? ההיגיון אומר שאם יש עוד מעט מקום היא לא תקפוץ ישר...

ושלחתי לך ה"פ.

פורסם

כאשר הידית "קופצת" והדלק "נרגע" לרגע במיכל יש בדרך-כלל מקום לעוד 2-5 ליטר.

ברכב סולר יש מקום לאפילו יותר.

ג.

•  

• תוכן חדש...