Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם!

קניתי אופל אסטרה ישנה (2003), אצלי כבר מספר שבועות - המכונית במצב מדהים, מלבד דבר אחד.

כשאני בא למלא דלק, מכניס את הידית, כמה שניות מתדלק והמשאבה עוצרת (׳קופצת׳), גם אם אני מתדלק ידנית (לוחץ לבד על הידית של המשאבה).

כנראה שזה קשור אז אני מציין - מד הדלק עובד חלקית (מטייל מידי פעם ל0 ואפילו מדליק את הנורת דלק - גם אם המיכל לגמרי מלא)

בגלל שאין לי מד דלק, והידית קופצת, אני לא יודע מתי המיכל מלא ובעצם מתי להפסיק לתדלק. איך אפשר לדעת? כמובן אני לא רוצה למלא את המיכל יותר מידי, לא בריא לאוטו...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כנראה קיימת בעיה במערכת לטיהור גזי פליטה (EVAP).

ייתכן שקיימת בעיה קניסטר (מיכל המכיל פחם פעיל) או בעיה בשסתום טיהור אוויר שהינם חלק ממערכת EVAP.

יש לבצע סריקת תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה ולפי הקוד ניתן להעריך מה גורם לבעיה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

תנסה לתדלק במהירות הנמוכה ביותר ואל תכניס את הפיה עד הסוף, או כמו שהייתי עושה בפונטו שהייתה לי מזמן, מתדלק עם האקדח הפוך.

או שתתקן את מד הדלק/תבין למה קופץ אקדח התדלוק

הייתי במצב דומה לשלך עם גולף 97 עם מד דלק מקולקל

אם אתה לא מתכוון לתקן או לבדוק מה הבעיה, שברכבים ישנים יותר(לפחות מהיכרות שלי) העניין הזה שהמשאבה קופצת לפני הזמן הוא נפוץ יותר אתה באמת לא יודע כמה דלק יש לך וכמעט בלתי אפשרי לתכנן נסיעה במצב כזה, הייתי לוקח כמה ליטרים של דלק בתא מטען ונוסע עד שנגמר הדלק ומשם מנהל מעקב אדוק אחרי צריכת הדלק(אצלי זה היה בלי כוונה, מתדלק מילא לאשתי דלק, האקדח קפץ פעמיים שלוש, אמרה לה שהמיכל שלה מלא, שלמעשה הוא היה ריק, אחרי יומיים שלושה היא נתקעה, שמתי לה כמה ליטרים ולקחתי למוסך ולבדוק שאין בעיה אחרת והכל היה בסדר)

לא הכי בריא לרכב, אבל לא קטסטרופה.

חבר שעבד במוקד של שגריר אומר שזה היה קורה מספר פעמים כמעט בכל משמרת שהוא היה עושה.

פורסם (נערך)

נסעתי כך איזה שנה באחת התקופות הלחוצות שלי, ולמרות מסלול קבוע והיכרות עם הרכב, (ידעתי שהמיכל מספיק ל-4 נסיעות על הקו היומי, שהיו 400 ק"מ), תמיד הייתי בחרדת טווח. קח הצעת מחיר לתיקון התקלה ואז חשוב האם התיקון מוצדק, אם לא לטובת בריאות הרכב אז לטובת בריאות בעליו.

מבחינת "קפיצת" מנגנון המילוי, כפי שנאמר, נסה למצוא עמדה מתאימה לאקדח, וכשאתה ממלא דלק האזן לקולות הזרימה, מהר מאד תלמד מתי הרעש מצביע על גלישה קרובה, גם אם אתה מחזיק את האקדח במקום יחסית שטחי ולוחץ ידנית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפיתרון של הכנסת אקדח התדלוק רק בחלקו לפיית התדלוק עוזר במקרים שקיימת בעיה במערכת EVAP. כמו שכתבתי קודם לכן קיימת בעיה שיש לפתור אותה מהשורש.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...