Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה פאביה 2017. הידית הילוכים נתקעה על P, כמה נורות נדלקו (כמות לחץ אוויר בגלגלים, זיהום אוויר וכו')והיה רשום בצד שיש בעיה בגיר בוקס, מצב חירום מופעל ועוד כמה דברים. כששיחררנו את הידית לD הרכב לא זז.

גררתי את הרכב למוסך והוא אמר שצריך להחליף את הכרטיס ואת המוח גיר.

הגיוני שיש שתי תקלות בו זמנית? זאת אומרת, צריך להחליף את שניהם? 

מה העלות של הדברים האלה?

כשעושים בדיקה לפני קניה בודקים את הדברים האלה?

תודה

פורסם

כמה ק"מ יש לרכב?

מהיכן אתה בארץ?

ניסית לברר אולי מול יבואן תהיה השתתפות? (לא זוכר אם השנתון שלך כלול בתביעה ייצוגית כלשהי על הגיר).

סיפור: הרכב הקודם של אימי היה סקודה (ראפיד, ספייסבק, סקוטליין) מ2016, ומתישהו במהלך הבעלות עליו אחרי תום האחריות קיבלנו מכתב הארכת אחריות על גיר. בעקבות המכתב "ניצלנו" אותם להחלפת מצמדים על חשבונם. (ב120,000 ק"מ).

שורה תחתונה:

ממליץ לך לגרור את לדבר עם מוסך רון. מוסך אמין ומומלץ רבות בפורום לרכבי vag. אנשים מגיעים אליו משלל קצוות הארץ. 

• רעיון טוב! 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

אני לאוקטביה לפני שבועיים בדקתי אמרו לי מקורי עם אחריות שנתיים 9500 ש"ח

או במקום אחר משומש אחריות חודשיים 3900

פורסם
לפני 17 שעות, Kooper כתב:

כמה ק"מ יש לרכב?

מהיכן אתה בארץ?

ניסית לברר אולי מול יבואן תהיה השתתפות? (לא זוכר אם השנתון שלך כלול בתביעה ייצוגית כלשהי על הגיר).

סיפור: הרכב הקודם של אימי היה סקודה (ראפיד, ספייסבק, סקוטליין) מ2016, ומתישהו במהלך הבעלות עליו אחרי תום האחריות קיבלנו מכתב הארכת אחריות על גיר. בעקבות המכתב "ניצלנו" אותם להחלפת מצמדים על חשבונם. (ב120,000 ק"מ).

שורה תחתונה:

ממליץ לך לגרור את לדבר עם מוסך רון. מוסך אמין ומומלץ רבות בפורום לרכבי vag. אנשים מגיעים אליו משלל קצוות הארץ. 

תודה.

לרכב יש באזור 105 אלף קילומטר.

המוסכניק אמר שהוא דיבר עם החברה ואין אחריות (הכוונה שלו הייתה כנראה בגלל שעברו 3 שנים, לא בגלל איזשהו תביעה אני מניח).

הוא אמר שהוא חיבר את האוטו למחשב וזה הראה לו שהכרטיס תקול.

שאלתי אותו מה הבעיה, צריך להחליף את הכרטיס, את הגיר או את שניהם. בינתיים לא ענה.

פורסם

יכול להיות שמה שהוא קורא לו "כרטיס" זה מוח גיר. הייתי בכל מקרה ממליץ לך לדבר עם מוסך רון, אולי יוכלו לתת לך אבחנה שונה/זולה יותר.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 9 שעות, Kooper כתב:

יכול להיות שמה שהוא קורא לו "כרטיס" זה מוח גיר. הייתי בכל מקרה ממליץ לך לדבר עם מוסך רון, אולי יוכלו לתת לך אבחנה שונה/זולה יותר.

תודה, אעשה זאת.

לפני 8 שעות, רפי לין כתב:

"מוסך רון" הנו מומחה (לא מורשה היבואן) למכוניות קונצרן פולקסווגן ומקצועי מאוד

והוא נמצא בת"א.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

תודה.

אני באזור גליל מערבי (עכו - נהריה).

פורסם
בתאריך 9.11.2021 בשעה 10:09, Kooper כתב:

6,100 שקל למוח גיר + כרטיס (כולל עבודה ומע''מ).

לפי מה שאמרת זה בעצם אותו דבר אז מה הוא הראה לי? יש לי תמונה גם של המוח גיר הישן ואת החדש שהוא הרכיב.

• תוכן חדש...