Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בימים אלו אני מתכנן את ההזרקת דלק של המנוע שלי , למי שלא יודע מדובר במנוע VW

TYPE4 , הבעיה היא כרגע להתאים גוף מצערת (שתיים למעשה) לסעפות.

מה שאני חשבתי לעשות זה לקנות סעפות רגילות לקרבורטורים כפולים למשל WEBBER שמתאימות לחיבור על הראשי מנוע שיש לי ,ולחפש אוטו מוזרק דלק שיושב על אותה צורת סעפת כביכול , המכונית היחידה שאני יודע שהיו עליה קרבורטורים WEBBER היא ALFA סוד , השאלה שלי בעצם היא האם ישנם בארץ או היו אלפות עם הזרקת דלק? האם הם היו הזרקות כפולות ? והאם הם ישבו על סעפות דומות לשל הקרבורטור.

תודה

throttle body.JPG

פורסם

נראה לי אם אני עוקב בכיוון שלך שמה שאתה מחפש בעצם זה להתאים הזרקה חד נקודתית שיושבת על סעפת יניקה בצורה כמעט זהה לדרך שיושב קרבורטור לא ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...