Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדייהו רייסר 94 1500 אוט'

כמו לבחור שפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63117&highlight=%E3%E9%E9%E4%E5

הקישור הוא מלפני 3 חודשים לא רציתי להקפיץ...

הבעיה אותה הבעיה- אני רק רוצה להוסיף שבנסיעה איטית - עד 30 - 40 קמ"ש הרעידות פשוט בלתי נסבלות...

הרעידות והרעשים מזכירים לי שילוב להילוך גבוה ונסיעה במהירות איטית ברכב ידני..

מה ניתן לעשות ומה הבעיה- אני חושב שהבעיה היא בגיר...

ניתן לשלול אפשרויות של גלגלים מיסבים וכל זה- גם כשהרכב חונה ועומד על P הרעשים והרעידות לא מפסיקות...

תוןדה מראש לעוזרים

פורסם

מניסיון מר עם דיהוו כזאת, יש לך בעית תזמון, או בעיית הצתה.

לך למוסך שיעשו דיאגנוזה, ותברר עלות טיפול

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כמו שרשום שם קשה לעזור עם בעיות רעשים כאשר לא שומעים את הרעש, יכול להיות שזה רעש מתושבת בלוייה שמרעידה את המנוע וגורמת לרעש ויכול להיות שזה רעש של רצועה או משהו כזה.

תכנס למוסך על חו"ד לא יקחו לך כסף, אני משער שזה תושבות אבל בכל מקרה לא כדאי לך להסתמך על דבריי ולבדוק במוסך.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תנסה לסוע במהירות נמוכה ולתת גז לא לפחד ועם חלון פתוח ככה שאם תשמע מן דפיקות זה בעיה של התזמון ואת זה אפשר לכוון לשחק עם המצתים להזיז ולנסות לראות איך טוב יותר אבל כדאי שתעשה את זה עם מישהו שעשה כבר

אבל עם האוטו רועד זאת יכולה להיות הסיבה העיקרית

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין דפיקות...

יש רעידות, אני חייב לציין שבמהירות של 80 קמ"ש הרעידות והרעשים נפסקים או כמעט נפסקים, פשוט בלתי מורגשים...

כדי להמחיש את הרעש והרעידות- זה כמו במנוע דיזל אותם רעידות רעש- הרבה פחות...

פורסם

תראה את התמונה הבאה החץ מראה איפה המצתים והחץ המעוגל מראה לאן לסובב למטה למעלה אבל תזכור שזה ענין של מילימטריםזה בלנסר שלי ברכב שלך צריך להיות משהו דומה

norm_CA9B94200C1747BD802305B8899A8A3B.jpg

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אין דפיקות...

יש רעידות, אני חייב לציין שבמהירות של 80 קמ"ש הרעידות והרעשים נפסקים או כמעט נפסקים, פשוט בלתי מורגשים...

כדי להמחיש את הרעש והרעידות- זה כמו במנוע דיזל אותם רעידות רעש- הרבה פחות...

פשוט לא הקשבת תנסה מה יש לך להפסיד סע במהירות איטית ותן גז(דפיקות מהאזור של המנוע לא של הפנים) אני יודע למה אתה מתכוון תנסה ותשמע מכיוון המנוע

ואחרי מהירות 80 אתה לא תרגיש רעידות כמעט וכלום כי הטורים נמוכים יותר

• תוכן חדש...