Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת שטח

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא שווה.

יותר מזה,עברתי מעבודה בנמל לעבודה בחברה בפארק הייטק.

אותן 10-11 שעות עבודה ביום עוברות עלי הרבה יותר בקלות מאשר בנמל ואני מגיע הביתה הרבה פחות עייף.

לא עבדתי פיזית אבל הרעש והאבק והצעקות עושים את שלהם ומתישים-מאוד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

האם אתה בעל תואר (מהנדס) או תעודה (טכנאי\הנדסאי?).

האם אין לך אפשרות לעבוד שעות נוספות אל המעסיק הנוכחי, או לחלטר באיזה משרה חלקית\לפי שעות, לצורך השלמת הכנסה?

לעבוד יום עבודה ארוך זה עניין אחד. לעשות משמרת לילה פעם-פעמיים בשבוע זה עדיין סביר, אם כי קשה. לעשות רצף של 5 לילות ויותר? פשוט נורא. 

היו לי תקופות בהן מפעם לפעם עשיתי משך שבוע - שבועיים 24/24. בחלק מהלילות הצלחתי לחטוף תנומה של 2-4 שעות בלילה (אבל בעבודה, אז זו שינה קלה ופחות מועילה). תענוג מפוקפק מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבא שלי עבד במפעל כמה שנים 12 שעות ביום, שבוע יום, שבוע לילה.
זה גמר עליו בקטע רע.
ממש רע.
ואלא אם הבריאות שלך תקינה לחלוטין והמנטליות שלך מאד רגועה ונינוחה - אתה תסבול, אחרי 3-4 חודשים אתה בסבירות לא קטנה תהפוך לאדם עייף, חסר חשק ועצבני.
אם כבר - עדיף לך לעבוד שבועיים יום, שבועיים לילה. 
אגב לילה - לעבוד בחוץ על הים, בלילה, בחורף - לא כיף גדול בכלל.

נ.ב.
מה זה ציגמנט לכל הרוחות? התכוונת לצמנט? חומר הגלם המשמש להכנת בטון?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני כשעה, Paprika-Metuka כתב:

הייתי עושה את זה רק כי אני ממש חייב כסף בשוק האפור, או שלילדים שלי אין ממה להתקיים. 

+ מאחל לך בהצלחה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

פשוט לא. זה לא משתלם בכלל. עדיף השקעה איטית מאשר להשקיע הרבה כוחות בשביל משהו שלא יתגמל אותך מיידית טוב יותר לעומת המצב הנוכחי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני ינסה לתרום את הפרספקטיבה שלי רק למה ששאלת על ה12 שעות.

יצא לי לעבוד תקופה של כחצי שנה באופן אינטנסיבי שכל יום עבודה היה בערך בממוצע 15 שעות מתוכן נהגתי כ500 פלוס קילומטר ליום ובין לבין עבדתי בעבודה שרוב האנשים היו מוותרים בכלל על הרעיון לעסוק בה.

זה שוחק אבל לא ברמה שהעלו פה לטעמי.

ראיתי כאלו אצלנו שעבדו (לפחות 12 שעות) ביום ולגמרי חייו ככה(מעל עשור).

לי אישית קסם הטיולים הקור והחום ובעיקר לא להיות במשרד.

• אהבתי 1
פורסם

לעבוד 12 שעות ביום זה לא כמו לעבוד 12, או אפילו 8, שעות בלילה.

ואתה נהנית לשוטט - הבחור הזה הולך לעבוד 12 שעות רצופות על אותו רציף או באותו מחסן, ימות משעמום תוך שבוע, אפילו לפני שיגרום לעצמו נזקי בריאות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

note לכל המילניאלס, כולל "ההייטקיסטים":

לעבוד 12 שעות, זו כבר איכות חיים נמוכה. גם ביום.  גם כשזו לא עבודה פיזית.

זה לא משאיר לך שום שעות פנאי, אלא אם אתה יוצר לעצמך חסך שינה משמעותי.

יש בחיים עוד כמה דברים מעניינים ונחמדים לעשות. אפילו יותר מלהשתזף באור הפלורסנטים בפינת הקפה המושקעת במשרד.

צאו פעם לרכב על אופניים כשהשמש עוד זורחת בחוץ, בסתם יום באמצע השבוע.

שבו עם חבר.ה לקפה/בירה  לא ביום שישי בלילה. סתם באיזה אחר צהרים.

תגלו שיש אנשים שחיים. ממש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי קצת הגזמתם עם העניין של המשמרות והעבודה בלילה, זה לא שהוא חותם על חוזה עד הפנסיה בלי אפשרות יציאה. אם כרגע אין אפשרות אחרת להרוויח שכר יותר גבוה וזה משהו שהמשפחה צריכה, אז לא נורא לעבוד שנתיים שלוש במשמרות. זה לא תענוג גדול אבל גם לא סוף העולם. נכתב שיש אפשרויות קידום בעבודה הזו, אולי הקידום יהיה לתפקיד בלי משמרות? צריך להתחיל מאיפשהו.

הוא גם עושה קורסים מקצועיים בעבודה הזו שיכולים לשרת אותו בעתיד במקומות אחרים. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש עוד בעיה - בעבודה הזו פות"ש יאבד את הקשר למקצוע שלו ועלול לאבד את יכטלתו להתקדם בו.

פורסם

שים לב שאם בעתיד תרצה לחזור ל"מקצוע שלך" תצטרך מקום שיקבל אותך ללא נסיון, עם תואר, ומבוגר בכמה שנים.

על אותה משרה יתמודדו איתך יוצאי תואר כמו שלך, רק בני 24 שגרים אצל אמא ואבא, אין להם בעיה לעבוד עבור שכר מינימום ולתת מקסימום שעות,

בזמן שאתה עם משכנתא, ילדים והתחייבויות שבאות עם הגיל. וזה בהנחה והמצב הבריאותי שלך הוריך ובני משפחתך תקין.

תחשוב טוב טוב לאן אתה מכוון את הקריירה שלך. ואיפה תרצה להיות עוד 10 שנים.

זה בהנחה, כמו שנאמר, שאתה לא "צריך כסף עכשיו", שכן במקרה כזה, אין לך באמת בחירה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

note לכל המילניאלס, כולל "ההייטקיסטים":

לעבוד 12 שעות, זו כבר איכות חיים נמוכה. גם ביום.  גם כשזו לא עבודה פיזית.

זה לא משאיר לך שום שעות פנאי, אלא אם אתה יוצר לעצמך חסך שינה משמעותי.

יש בחיים עוד כמה דברים מעניינים ונחמדים לעשות. אפילו יותר מלהשתזף באור הפלורסנטים בפינת הקפה המושקעת במשרד.

צאו פעם לרכב על אופניים כשהשמש עוד זורחת בחוץ, בסתם יום באמצע השבוע.

שבו עם חבר.ה לקפה/בירה  לא ביום שישי בלילה. סתם באיזה אחר צהרים.

תגלו שיש אנשים שחיים. ממש.

לא תמיד המצב מבחירה.

אם הייתה אפשרות לעבוד 7 שעות בשביל אותו שכר ככל הנראה הרוב היו עפים על זה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, stum כתב:

שים לב שאם בעתיד תרצה לחזור ל"מקצוע שלך" תצטרך מקום שיקבל אותך ללא נסיון, עם תואר, ומבוגר בכמה שנים.

על אותה משרה יתמודדו איתך יוצאי תואר כמו שלך, רק בני 24 שגרים אצל אמא ואבא, אין להם בעיה לעבוד עבור שכר מינימום ולתת מקסימום שעות,

בזמן שאתה עם משכנתא, ילדים והתחייבויות שבאות עם הגיל. וזה בהנחה והמצב הבריאותי שלך הוריך ובני משפחתך תקין.

תחשוב טוב טוב לאן אתה מכוון את הקריירה שלך. ואיפה תרצה להיות עוד 10 שנים.

זה בהנחה, כמו שנאמר, שאתה לא "צריך כסף עכשיו", שכן במקרה כזה, אין לך באמת בחירה.

אני נמצא בבעיה הזאת כבר עכשיו.

ההתמחות שלי בניהול הייצור שזה אומר תפ"י וכל מה שקשור לייצור וניהול.

במשך ה4 שנים האלו עבדתי במשהו שהוא לא קשור לזה כי העבודה הייתה נוחה מאוד אבל המשכורת סביב ה8-8.5 נטו ועכשיו יש ילדים והמצב לחוץ.

חיפשתי עבודה בתחום אבל אני מתמודד מול צעירים תוססים שאין להם בעיה לדפוק שעות ולעבוד בשכר זנותי בשביל ההתמחות - היו לי כמה הצעות אפילו במפעל ליד הבית שדרשו ממני לעבוד מינימום 10 שעות ביום מ5-6 בבוקר בעבודה עם אחריות כבדה ולחצים אבל שכר נמוך - מה שכן זה היה מקדם אותי אבל לא יכולתי כי הייתי נשאר בלי שקל בסוף החודש.

אני כרגע גם צעיר אבל אין לי אפשרות לעבוד בשכר מינימום. אני בפלונטר. אני ממש חושב לבצע הסבה אבל זה בגדר בלתי אפשרי כמעט לעשות עוד תואר.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

הנדסאי או מהנדס?

• תוכן חדש...