Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היה אתר\אפליקציה בשם פולטאנק, 

הייתי נכנס ורואה באזור\בעיר שלי איזו תחנה הכי זולה (כולל פילוח למחיר עבור

תדלוק במזומן או באשראי), מזה תקופה יחסית ארוכה האתר אינו פעיל יותר.

מאז ש'פולטאנק' לא פעיל יותר, לא יודע האם יש קשר, אך כמה תחנות דלק 

שהיו זולות בעבר יישרו קו מבחינת המחיר עם התחנות האחרות.

ראיתי שיש אפשרות ב'וויז' לאתר תחנות דלק ומחירים, אך מכמה ניסיונות 

ההשוואה והתצוגה מאוד לא נוחים, ולבסוף גם נתקלתי שהמחיר "במשאבה" 

שונה ממה שהיה רשום ב'וויז'.

האם מישהו מצא דרך נוחה להשוואת מחירי דלק (לפי פילוח לעיר\אזור וכדומה)?

מראש ארשום, היות שסביר שיגיעו תגובות מהסוג הזה - אני לא מתכוון לנסוע במיוחד 

לערים אחרות או מרחקים בכדי לתדלק, ברור לי שזה לא משתלם. 

עם זאת, עובר במהלך השבוע באזורים שונים, לכן כן אוכל להיכנס ולתדלק במקום בו 

התדלוק יהיה זול יותר. 

פורסם

כמו שציינת - ווייז חיסל את האפליקציות.

מנסיוני - לא מדויק בעליל, ולא רק בגלל השינוי החודשי במחיר.

ווייז צריכים לשנות משהו באלגוריתם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כמה אתה נוהג בחודש? כמה דלק אתה צורך?

לנהג הרכב הפרטי שנוהג, נניח, 1500 ק"מ בחודש, ושורף 150 ליטר הנחה של 10 אג' לליטר תחסוך 15 ש"ח בחודש. לא סכום שמצדיק סטיה מהדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

כמה אתה נוהג בחודש? כמה דלק אתה צורך?

לנהג הרכב הפרטי שנוהג, נניח, 1500 ק"מ בחודש, ושורף 150 ליטר הנחה של 10 אג' לליטר תחסוך 15 ש"ח בחודש. לא סכום שמצדיק סטיה מהדרך.

לדאבוני ראיתי גם מקרים בהם ההפרש עומד על מעל 35 אג' לליטר.

עם זאת, מסכים שסטיה מהדרך אינה משתלמת בשקלול עם הזמן (שהוא משאב יקר בעצמו).

פורסם

גם אני לא מבין את הרדיפה הזו אחרי תחנה זולה יותר. ההפרשים כל כך קטנים שזה לא שווה התעסקות.

אגב, אחד הרכבים שלנו מונע בגפ"מ ושם הסיפור הוא  אחר לחלוטין, שם ההפרשים מגיעים לפעמים ליותר משקל לליטר.

• אהבתי 2
פורסם

גם אני חיפשתי פתרון לנושא. אין היום שום השוואת מחירים למעט וויז, וכמו שנכתב, המידע בוויז חלקי (לחלק בלבד מהתחנות מופיעים מחירים) ולעיתים שגוי (או מוטעה במזיד על ידי מישהו מהמשתמשים?).

ההפרשים מגיעים לעיתים לעשרות אגורות. בפעם הקודמת שבדקתי כשהתחנות הכי זולות באיזורי היו 6.05 ש"ח לליטר, היקרות היו 6.36. בתדלוק של מיכל מלא (45-50 ליטר אצלי) ההפרש הוא כ-14 ש"ח. אז בהחלט לא סכום ששווה לנסוע עבורו מרחקים (שעולים בזמן ובדלק) אבל בהחלט כן כדאי לדעת ולבדוק מדי פעם מי התחנות הזולות באיזורך. אני למשל נהגתי לתדלק בטן וסד"ש באיזורי, אבל גיליתי לאכזבתי שטן "יישרה קו" עם התחנות היקרות יותר.

כן אציין לטובה את חברת טן שמאפשרת לברר באתר שלה את מחיר הדלק בתחנות השונות:

https://10ten.co.il/

:turn-l:
פורסם

ואחד הבנים שלי הקפיד לתדלק בתחנה הזולה באיזור, עד שהמכונית התחילה לגמגם. עבר לתחנה רגילה (עם הנחת אפליקציה) והבעיה נפתרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בניגוד למה שנרשם, ההפרשים הם יותר 

מ 10 אגורות  לליטר - לפחות היו, כשזה היה 

בר השוואה. היו הפרשים לעיתים של 35 אגורות ויותר לליטר.

למשל לדוגמא שנרשמה (ויש חודשים שאני "צורך" גם יותר) - 150 ליטר כפול 35 אגורות יוצא למעלה מ 50 ש"ח הבדל בחודש. לא הרבה כסף, אבל גם לא סכום ששווה לוותר עליו, אם אתה מקבל בדיוק את אותו דלק במקום אחר, שלא בהכרח רחוק יותר.

יש לי תקופות בהן אני נוסע הרבה (ובהתאמה גם בהרבה מקומות), כפי שרשמתי כבר בתחילת הפוסט - לא מתכוון לנסוע במיוחד, אבל כן מוכן להיכנס תוך כדי לתחנה יותר זולה, גם אם אני משנה מעט את המסלול. 

אגב, ההנחה שחייבים לסטות מהדרך בשביל להגיע לתחנה זולה לא נכונה, בנסיעה בחלק מהאזורים בגוש דן במסלול של 10 קילומטר עוברים בסמוך לעשרות תחנות דלק. 

בפולטאנק יכולת לדעת מי מציע איזה מחיר. עכשיו לכאורה הפיתרון הוא לעבור תחנה תחנה להשוואה? זה משהו שכמובן לא יקרה (לפחות מבחינתי).

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם

מצטרף לגעגועים לפולטאנק. אסור לשכוח שבסולר, המחיר לליטר אינו בפיקוח ויכול להגיע לעד 2 ש''ח הפרש לליטר ויותר וכאן זה כבר משמעותי.

פורסם
לפני 12 שעות, yahaga כתב:

אסור לשכוח שבסולר, המחיר לליטר אינו בפיקוח ויכול להגיע לעד 2 ש''ח הפרש לליטר ויותר

מחירי סולר היום באזור י-ם בין 5.94 עד 9.69 מה שאני ראיתי 

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

מי שמאמין שדלק זול (ב-20 אגורות) הוא מהול ודלק יקר הוא איכותי - שיהיה לו לבריאות.

אני מתדלק באותן תחנות "זולות" כ-15 שנה ולא נתקלתי מעולם בשום סימנים לבעייה בדלק.

ולמי שמודאג - שיבדוק איפה מתדלקות המוניות. בתחנה שבה יש מוניות, הדלק איכותי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
:turn-l:
פורסם

תראה, אני תדלקתי באות תחנה שנים על גבי שנים בלי בעיות והפסקתי כי קיבלתי שם פעם יחס מבחיל (הייתי צריך רברס של חצי מטר כדי להצמד למשאבה, מישהו נדחף והחזירו אותי לתור של עשרות מכוניות), וגם אותו בן במשך כשנה. לפני מספר חודשים החלו הבעיות אצל הבן, ובהמשך התברר כי הוא לא היה היחיד.

@yuvk מה שאתה אומר נכון אם מדובר באותו סוג דלק. הבעיה יכולה להיות ספציפית למיכל מסויים (נניח חדירת מים למיכל של אוקטן 95) - ואז המוניות שיתדלקו סולר לא יסבלו, אבל הפרטי, וגם מוניות, עם 95  כן.

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

ואחד הבנים שלי הקפיד לתדלק בתחנה הזולה באיזור, עד שהמכונית התחילה לגמגם. עבר לתחנה רגילה (עם הנחת אפליקציה) והבעיה נפתרה.

הרשה לי לפקפק במסקנה

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...